5
  • kvp
    #5
    A Google egyertelmuve tette, hogy amennyiben barkinek nem felel meg, hogy ingyen kereshetove teszik a tartalmaikat, szivesen torlik a keresheto oldalak kozzul. Ezt jonehany nyugateuropai online ujsaggal meg is tettek. Kis ido mulva az oldalak uzemeltetoi kertek, hogy barmilyen feltetelekkel, de vegyek vissza oket, mert toredekere csokkent az oldalak forgalma. Ez azt jelenti, hogy a Google nelkul szinte egyaltalan nem lenne beveteluk.

    A fentiek fenyeben probalhatnak meg tobb penzt kerni...
  • nlght
    #4
    egyensúly az nincs, ez biztos

    viszont a legfontosabb kérdés nem a költség eloszlása hanem az, hogy lesz-e valaha ebben az új "világrendben" objektív hírközlés, vagy egyáltalán törekvés rá
  • Cat #3
    A Facebook hevesen tiltakozik az ellen, hogy ő médiacég lenne, hiszen akkor számolnia kellene az összes ehhez kapcsolódó felelősséggel és korlátozással. (Például a felhasználók kommentjei és videói miatt perelhető lenne.) Állítása szerint ő csak a kapcsolat a felek között, aminek ellentmond a hírfal algoritmusainak önkényes és ismeretlen működése, miszerint egyáltalán nem nyilvános ki milyen posztot lát vagy nem lát, és ebbe a felhasználónak semmi befolyása nincs. (Nincs simán időrendi rendezés, és sokszor akkor sem látsz egy posztot, ha egyébként feliratkozol az adott csatornára.)
  • Tikal #2
    nem igazán, ők nem írnak cikkeket, nem állítanak elő tartalmat stb.... csak kereshetővé teszik, összegyűjtik a mások által kreált tartalmat.
  • vMvMvMvWvMvMvMv
    #1
    Hát nem a google a média?