Keményen leszerepelt az egyik legbiztosabb bevételt jelentő sztár új filmje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wow, már hiányoltalak szinte (nem is).
Ne erőlködj, személyeskedésbe nem megyek bele - tőled viszont nem is vártam mást.
wow. ilyen kis testbe hogy fér ennyi gyűlölet? ne fogd vissza magad.
Zombee
Másik cikk alatt már kifejtettem, hogy Kevin Hart detto ugyanez, mindig mellékszereplő, így nem is releváns a témában a sikere. A saját filmjei azért jóval alatta vannak egy Ice Cube-al, Rock-al közösnek bevételben.
Jude Law amúgy pont mellékszereplő a közös filmjükben, de benne van Jason Statham is, szerintem jobbára ők ketten vonzották a nézőket.

Siralmas, hogy a cikkíró mennyire el van tájolva.
"...a színésznek egymás után hét főszerepe debütált..."
Mivan? A szinészNŐ kizárólag Paul Feig rendező nehezen indokolható támogatásával ért el rövid távon némi sikert (gondolom az úriember a molettekre bukik) - de NEM főszereppel (hagyjuk már, ha egy Sandra Bullock, egy Jude Law, egy The Rock, stb. mellett játszik, nehogy már ő legyen a főszereplő). Miután Paul Feig is belátta, hogy a nő egy szánalmas ripacs, még épp jókor engedte el a kezét.
Ahol valóban ő lett volna a főszereplő, bukott is simán - komolyan nem tudom a cikkíró miről beszél.
Oscar díjra meg csak jelölték, de csak mert részint összekeverték a neveket, másrészt meg a jelölők erős anyagot szívtak piára előtte - másnap már ők sem értették a dolgot.
legbiztosabb bevétel? ja, ha a film 9 dollár 90 centből készül vagy mccarthy csak mellékszereplő. különben ló...sz.
egyébként kedves sg, melyik univerzumban oszkár-díjas ez a izé (mert a színész kifejezés kicsit erős lenne)?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams