5
-
KoLaMan #5 Wow, már hiányoltalak szinte (nem is).
Ne erőlködj, személyeskedésbe nem megyek bele - tőled viszont nem is vártam mást. -
zetortraktor #4 wow. ilyen kis testbe hogy fér ennyi gyűlölet? ne fogd vissza magad. -
#3 Másik cikk alatt már kifejtettem, hogy Kevin Hart detto ugyanez, mindig mellékszereplő, így nem is releváns a témában a sikere. A saját filmjei azért jóval alatta vannak egy Ice Cube-al, Rock-al közösnek bevételben.
Jude Law amúgy pont mellékszereplő a közös filmjükben, de benne van Jason Statham is, szerintem jobbára ők ketten vonzották a nézőket. -
KoLaMan #2 Siralmas, hogy a cikkíró mennyire el van tájolva.
"...a színésznek egymás után hét főszerepe debütált..."
Mivan? A szinészNŐ kizárólag Paul Feig rendező nehezen indokolható támogatásával ért el rövid távon némi sikert (gondolom az úriember a molettekre bukik) - de NEM főszereppel (hagyjuk már, ha egy Sandra Bullock, egy Jude Law, egy The Rock, stb. mellett játszik, nehogy már ő legyen a főszereplő). Miután Paul Feig is belátta, hogy a nő egy szánalmas ripacs, még épp jókor engedte el a kezét.
Ahol valóban ő lett volna a főszereplő, bukott is simán - komolyan nem tudom a cikkíró miről beszél.
Oscar díjra meg csak jelölték, de csak mert részint összekeverték a neveket, másrészt meg a jelölők erős anyagot szívtak piára előtte - másnap már ők sem értették a dolgot. -
Ender Wiggin #1 legbiztosabb bevétel? ja, ha a film 9 dollár 90 centből készül vagy mccarthy csak mellékszereplő. különben ló...sz.
egyébként kedves sg, melyik univerzumban oszkár-díjas ez a izé (mert a színész kifejezés kicsit erős lenne)?