9
-
Bruce_Willis #9 Kocsiban pont hogy jól jönne. Legalábbis azokban a kocsikban, ahol érintőgombok vannak fizikai gombok helyett. Nagyon veszélyesnek tartom azt az irányt, amely felé az autóipar megy. A régebbi kocsikban becsukott szemmel is tudtad vezérelni a klímát, a rádiót, mindent, manapság pedig bámulnod kell a kijelzőt ahhoz hogy lásd mit csinálsz.
A Teslában például csak egy baszott nagy tablet van... Nem tudnám megszokni.
Nekem automatám van, és a jobb kezem mindig szabad, így jól jönne néhány olyan gesztus, amit én találok ki, és itt nem óriás karlendítésekre gondolok. -
#8 Hanghatással évtizedek óta lehet világítást (vagy bármely ki-be kapcsolót) vezérlő eszközöket kapni. Építeni meg bármit lehet ugye - az meg a netre csak akkor megy, ha úgy építed. -
#7 Egyszer beállítottam a böngésző gesztusvezérlését egérmozgással - kipróbálás gyanánt.
Néhány napig bohóckodtam, majd megfeledkeztem róla, mert a hagyományos mód már megszokott volt és közben úgy elállítottam a dolgokat, hogy újra kellett telepíteni az egész programot.
:) Azóta se'. -
kvp #6 Van egy fejlesztes amit el akarnak adni es probalkoznak valami felhasznalast talalni neki. Itt most nem sikerult annyira.
Az ejjeli lampanal egyebkent az lenne az otlet hogy ne kelljen kapcsolot meg taviranyitot keresni es a csillart meg a zenet is le lehet vele kapcsolni. Hasznos mellekhatas hogy kamera kell hozza es igy pont ra lehet allitani egyet az agyra folyamatos felvetellel, netre kotott kozponttal. Mindenki erre vagyik... -
#5 Ennek nem értem az értelmét, sokkal több idöbe és macerába van hadonászni meg megtanulni egy jelet mint rányomni a dedikált gombra.
Addig mig az X et felrajzolja azzal a mozdulattal az éjjeli lámpát le is nyomhatta volna mikor a könyvet leteszi.
A kocsiban meg nem hogy értelmetlen ,de balesetveszélyes is. ott pont , hogy a kéz nélküli utasítások lennének a fontosak.Az uj kocsikba is betesznek kijelzöket és mindent a menükön keresztül lehet kapcsolgatni amihez elvonja a figyelmet a vezetésről
Sokszor nem értem a fejlesztőket, olyan mintha olyan valaki tervezne dolgokat aki még sose csinált olyan tevékenységet. -
esztyopa #4 Ha a gyereknek adok egy*trockost*,akkor megtámadja a robotporszívó?
Vagy az audió rendszer elkezd idézgetni a Bibliából?
És ha *bemutatok*egy szabálytalankodó autósnak,akkor nekimegy a kocsim?
Izgis...
A lehetőségek /mármint a tévedések lehetősége/...végtelen... -
#3 minden vágyam hogy hadonásszak egy kurva csatornaváltáshoz -
dzsagon #2 én csak bemutatni szoktam -
Neocortex #1 hadonásszunk vezetés közben az autóban \o/