5
  • Ender Wiggin #5
    Ja, jelentős részének. Tudsz esetleg egy konkrét százalékot? Ráadásul, aki annyira rosszul lesz, hogy elveszti ettől az uralmát az autó felett, annak édes mindegy, hogy mit diagnosztizál az autó a semmi közepén...
  • defiant9
    #4
    Ez utóbbi ami nagyságrendileg nagyobb probléma, de még a telefonálás is. Ma beszéltem épp valakivel aki kihangosítót használt, de már ez is annyi figyelmét kötötte le hogy átment a piroson mert a mellette álló kanyarodó sáv zöld lett és elindultak benne.
  • barret
    #3
    És meredeken emelkedik azon balesetek száma,ahol a balesetet kütyünyomkodás okozza!
    Tegyenek csak még több bámulni való monitort a kocsikba.Ugye nem kell nagyon vissza menni az időben az utolsó ilyen halálos balesetig?
  • Cat #2
    A közúti balesetek jelentős részének az oka a sofőr egészségi állapota. És itt nem csak a kamionosok elavásáról van szó, hanem egyszerű rosszulléttől kezdve a szívinfarktusig mindenféle megtörténik, és ilyenkor az autó irányíthatatlanul megy tovább, vagy megy át a szembejövő sávba.
  • Neocortex
    #1
    - Kitt, kicsit fáj a fejem, diagnózist
    - Ok Michael, rákeresek webMD-n ha elfogadod hogy az oldal sütiket tartalmaz. Addig félreállok egy röpke fél órára telepíteni a kritikus biztonsági frissítéseket. Amúgy tudtad hogy nemrég frissítettük a GDPR szabályainkat?