10
Disenchantment
 • CSOCSO
  #10
  Meglestem kb 3 epizodot az uj evadbol. szerintem ultra gagyi. Elso evad elment szodaval.
 • stargatelost
  #9
  Jövőre talán jönni fog.
 • tigeroo
  #8
  Második évad, valaki?
 • j0nNyKa
  #7
  en is 4 resznel jarok, es valahanyszor feltunik a Luci, mar szakadok a rohogestol, meg se kell szolalnia - nekem eddig az animaciokban Archer (marmint Sterling) utan a legeltalaltabb karakter, raver Stewie-ra a Family Guybol, Cartmanre a South Parkbol, BoJack-re, meg.. tenyleg mindenkire
  elso resz kozepen azt fogalmaztam meg havernak, hogy ha csak Luci meg a kiralylany lennenek a sorozatban, senki es semmi mas, vegigneznem es imadnam - nagyon mukodnek egyutt (es Elfo ehhez meg hozzaad, havernak pl o a kedvence)
  meg meg ilyeneket!
  Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.09.05. 09:39:45
 • tigeroo
  #6
  nem volt rossz az évad így összességében. SPOILER ON!

  kicsit sietősnek éreztem a forgatókönyvet (minden 2. rész arról szólt hogy Elfo-t kajtatják.) elég paraszt volt a vége is, jó nagy cliffhangerrel. de minden meg van ágyazva egy komplex univerzumnak (Elfo félig micsoda? Beanben mi lakozik?mint egy hülye shonen manga, amiben mindenkiről kiderül valami sokkal mélyebb dimenzió, és ezáltal a történetről is)

  7/10, futuramahoz képest inkább a sztori mélysége a lényeg. kevésbé könnyed, bulis, vicces. de csak egy fokkal.
 • Cef
  #5
  Megvolt az egész évad, egyáltalán nem rossz, de kiemelkedően jónak sem mondanám. Tetszik, hogy van egy átívelő története és az egyik részben történt események kihatnak a többire is, de maga a sztori annyira nem fogott meg. A karakterek nem rosszak, de sajnos nem is igazán jók és ez elmondható a poénokra is, volt pár rész amin sírva röhögtem (pl. 2. rész), de többnyire inkább csak elmegy volt. Összességében tűrhető sorozat, csak a mai világban, ahol már azért van Bojack Horseman, Rick and Morty stb. ez már kicsit kevés ahhoz, hogy megemeljem a kalapom.

  Egy Futurama színvonalat vártam, az nem volt meg, de nem is érzem magam csalódottnak, teljesen más stílusú történet és jól szórakoztam. Az utolsó két rész után pedig azt tudom mondani, hogy bőven ki lehet ebből hozni valami kiemelkedőt is. Ez az évad a karakterek és a köztük lévő dinamika bemutatásáról szól, ha berendelik a folytatást én adok neki esélyt, van benne potenciál.
  Utoljára szerkesztette: Cef, 2018.08.19. 09:19:09
 • tigeroo
  #4
  az első 4 rész után

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  kicsit csalódott vagyok, hogy a sztori nem arról szól, mint amit a trailer sugall: hogy világgá megy a hercegnő, és kalandozik. már a 2. rész elején visszatér a fővárosba, a várba. minden rész központi helye a vár, az uralkodó apjával, a családdal stb., túl családias. közel sem olyan "sűrűn van szőve" poénokkal mint a futurama. furcsa eddig. amiben erős, azok a karakterek.
 • PetruZ
  #3
  Az első részt félig megnéztem, tovább nem bírtam. Ez egy sótlan, lapos, rettenet rossz valami, nyomába sem ér pl. a Futurama-nak.
 • Jim Morrison
  #2
  nem tűnik rossznak, meglátjuk.
  Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.08.15. 13:57:01
 • tigeroo
  #1
  Sziasztok!

  Matt Groening újabb agymenése, ezúttal fantasy köntösben :)

  A trailer tetszetős, nagyon jónak tűnnek a karakterek is (a kis krampusz a legjobb, még a füstös hangját is eltalálták) - David Bowie - Rebel, rebelje a trailer alatt pedig ÜT.

  Érkezik NETFLIX-re  Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2018.08.13. 10:31:37