39
-
leeloodallas #39 Te nem alap szinten vagy beteg. Persze ezt sosem fogod felismerni, még ha a világon mindenki azt mondja, akkor sem. Minden ellenállítás a beteg téveszméidet erősíti, sőt bármilyen információ akár direkt, akár indirekt.
szaniszlólaci pepita. -
leeloodallas #38 A legjobb hazugság mindig az, ami két igazság közé van elrejtve... ;) -
morguldae #37 Nem kell ide előrejelzés. Az USA kormánya mindig tudja, hogy épp hol akar újabb háborút kirobbantani. Szimplán csak meg kell őket kérdezni.... -
#36 Érdekelnek a szabadkőműves történetiséggel foglalkozó dolgok, de magam részéről egy idejétmúlt kezdeményezésnek, egyfajta spirituális alapú társadalomjobbító jellegű hülyeségnek tartom, ami már rég elveszítette a létjogosultságát, de sajnos tovább tartották, tartják életben ebben a formában ezt a mozgalmat, mint kívánatos lenne. Ilyen szempontból lehet káros, de azért nem okolnám a világ ősszes bajáért őket. :)
Két erősen megkérdőjelezhető, de úgy tűnik náluk még is általános nézetet tartok problémásnak. Az egyik ez a furcsa fajelmélet, hogy a fajok keveredésével valami új embert, valami spirituálisan is megokolt alkímián alapuló übermensht akarnak létrehozni. Jézus, ezek a XXI. szd-ban élnek!? Nem veszik észre, hogy az emberek kultúrák összekényszerítésével nem megoldják, hanem súlyosbítják a konfliktusokat, problémákat. És ennek ma már kemény tudományos, szociálpszichológiai hátterét is fetárták, amiről ők úgy tűnik nem vesznek tudomást. Nem látják, hogy az embernek a közösség és a kultúra ad konkrét identitást. Egy valami őskeresztény álomvilágban élnek, hogy az embernek csak az isteni valója az igazi identitás (Adam Kadmon), a többit le lehet xarni, sőt el kell törölni. Igen, aranyos gondolat, de a nyelvemet amin kereszteül a többi emberrel kommunikálok, nem istentől kaptam, hanem anyámtól a családomtól, a szűkebb és tágabb közösségtől. Apróság.
Aztán ott van a Malthus-i jellegű nézetük az emberiségről, hogy olyanok vagyunk mint a nyulak, hogy erőforrásainkon túl szaporodunk és ezt meg kell akadályozni. És nagyon úgy tűnik, hogy eldöntötték, hogy ki fog életben maradni és ki nem. Nem tűnik korrektnek, hogy nem csak hogy nem kérdeztek meg, de nem is közlik nyiltan, hogy ezt akarják, márpedig nekem is az jött le, hogy pont ez a helyzet.
Azonban szerintem sokkal nagyobbnak és erősebbnek mutatják magukat, mint amilyenek valójában, ami nem azt jelenti, hogy ha figyelmen kívül hagyjuk őket, akkor nem tudnak kárt okozni a hülyeségeikkel.
De nem csak ők konspirálnak, fondorlatoskodnak szép titokban, mert ugye ez a politika egyik lényege, de pont ezért nem mindenki szabadkőműves, aki így tesz.
Ma már inkább csak néhány kiöregedett arisztokrata gyülekezete, akik a régi szép napokat, amikor a csúcson voltak ennek útján akarják újraéleszteni. Meg néhány újgazdag üzletember, akik még nagyobb hatalomra vágynak, mint amit a pénzükkel meg tudnak vásárolni.
Szerintem. :) -
overseer-7 #35 Pontosan úgy van ahogy leírtad.
Minden szavával egyetértek.
Még annyit hozzátennék, hogy csak az nem látja az igazságot aki NEM AKARJA ÉSZRE VENNI.. vagy akit azért fizetnek, hogy NE VEGYE ÉSZRE.
Nagyon nagyon sok ilyen ember van az előbbiből, akik a kommersz agysorvasztó, szórakoztató műsorokat és médiát fogyasztja.. full 24/7 ben.
Az utóbbiból is nagyon sok ilyen liberális megmondó ember dolgozik.. pont az európai őslakosok érdekével szembe szállva.
Nem tudom mi abban a liberális, hogy a teljes európai lakosságra rákényszerítik a fajkeveredést az etno-komformizmust, a szuper-normalizálást.
Mintha megint a szovjet únióban élnénk.. de most a nyugat csinálja.
Kalergi nem csak szabadkőműves volt.. ő egyben az arisztokrata elithez tartozott.. és a nagy hatalmú nemzetközi illumináti hálózatnak is dolgozott.
-
#34 A Római birodalom bukása óta újra és újra felmerült egy egységes Európa létrehozása. Értelem szerűen ennek az a nemzet lesz, lett a legnagyobb haszonélvezője, aki ennek élén áll. Nagy Károly volt talán az első olyan uralkodó, aki ennek a lehetőségnek a közelébe jutott, következő hódító Napoleon aztán Hitler volt, aki ezt megteremthette volna, uralkodásuk hatalmi jelképiségében is visszanyúltak a Római birodalmig. Utolsó kettőt az angolszász hatalmak sikeresen megakadályozták.
Ezért volt aztán meglepetés a II. vh után, hogy az USA rábólintott az európai integrációs törekvésekre, de ugye az ő érdekük ekkor már az volt, hogy inkább egy erős egységes Európa legyen, mint egy szovjetek által megszállt Európa. Az európai integrációval kapcsolatos háború utáni különböző, sokszor titkos tárgyalásokat Kalergi, vagy az általa alpítótt Páneurópai kezdeményezésben résztvevő, vagy azzal egyetértő emberek inicializálták, koordinálták. Kallergi addigra már évtizedek óta folyattott a kormányoknál lobbi tevékenységet ebben az ügyben. Azonban ő egy kultúrálisan eléggé gyökértelen osztrák főnemesként értelemszerűen az egyesülésnek nem a nemzeti kultúrális aspektusát tartotta a legfontosabb szempontnak, hanem a politikai gazdasági oldalt. Több oldalról a mozgalom egy elég elitista kezdeményezés volt, ami a kor leghíresebb politikai, szellemi vezető személyiségeit (pl. Einsteint) célozta meg.
A létrejött EU habár vezetésében megtartotta ezt az elég elitista jelleget, de nem mondható hogy egyértelműen és kizárólag csak a szabadkőműves Kalergi gyermeke lenne. Szerencsére.
Szóval a történelmi tényeket nézve:
Kalergi szabadkőműves volt? Igen.
Titkos tárgyalásokat folyatott a kor vezetőivel? Igen.
Voltak eléggé perverz, nemzeti kultúra ellenes gondolatai? Igen.
Szellemileg a mostani EU egyik alapítójának tekinthető? Igen, az Örömódát is ő javasolta himnuszként pl.
Vannak most is olyan titkos tárgyalások, műveletek, amelyek jobban befolyásolják a világ sorsát, mint ami a médiában látott eseményekből az átlag hírolvasónak szembe tűnik? Igen.
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2018.07.31. 10:28:33 -
overseer-7 #33 én nem azért írok erről a témáról mert trolkodni akarok, vagy magamra akarom irányítani a figyelmet..
engem a globális pénz elit.. mint téma 2001 09. 11. óta foglalkoztat.
Minden féle információt felkutattam velük kapcsolatban..amik elérhetőek voltak és nem titkosak. Sokkal több titkos, elérhetetlen infó van szerintem.
De amit tudni lehet róluk.. abból úgy sejtem, hogy az elérhető csak a jéghegy csúcsa.
Elég nagy probléma az, hogy a nyugati világban IS.. cenzúra van..
bizonyíték kell?.. olvass Udo Ulfkotte írásokat.
A titkos nemzetközi projectekről akarsz tudni.. olvass volt CIA ügynökök írásait.. és olyan alternatív hírportálokat.. amik a pénz elittel foglalkoznak.. majd az információt amit olvasol.. ellenőrizd a forrásait, és az igazságtartalmukat.
Ez nem nehéz ..de munkával jár. Foglalkozni kell vele..
miért kell foglalkozni ezzel a pénz elittel?
Mert háborúkat robbantanak ki.. társadalmakat manipulálnak.. becsapják és megvezetik az embereket.. országokat adósítanak el és juttatnak csődbe..
világ válságokat idéznek elő..
ezt tették a múltban is... most is ilyesmin mesterkednek
Én nagyon veszélyesnek tartom a pénz elit ignorálását.. a nemtörődömséget, a vicc kategóriába száműzésüket.
Állítom, ha nem teszünk MEGINT semmit.. MEGINT háborúba fogunk keveredni.. egész európa..és a nyugati világ.
Ebbe az irányba tartanak a folyamatok.
Utoljára szerkesztette: overseer-7, 2018.07.31. 05:30:12 -
#32 Moderátori kérésre még soha nem etettem trollt, ez még nekem is új lenne.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.30. 22:32:15 -
#31 modiknak van nagy piros ignore gomb
de nem nyomom meg, nem csinal semmi rosszat, sot ha nem lovallod bele magad, tokre szorakoztato a tag
etesd mar tovabb plz, en nagyon jol szorakozok
eleg ha irsz neki... barmit, akarmit, triggereled vele -
#30 Atyaúristen... :D -
MuldR #29 Kelet indiában mi az a 2 nagy vörös folt? Milyen konfliktusok voltak ott? Föntebb a 7 nővér megyék meg Kasmír oké az megvan de a másik kettőt nem értem.
Utoljára szerkesztette: MuldR, 2018.07.30. 18:37:13 -
Kissssss0 #28 bocs... nem érdekel már :) én kiszálltam, ezt mond molninak, öt érdekli ez. -
#27 További jó agymenést... -
overseer-7 #26
az interneten és a könyvtárakban is ott van az egész információ..így van.
semmiféle titkos tudásról nincs szó..
arról van szó, hogy a társadalom TÖBBSÉGE.. nem tud róla, mert nem a megfelelő forrásokat kutatja..
nem kutat a témában.. hanem bekapcsolja a tévét és azt nézi ami benne van..miközben a tévében elhallgatják előle az igazságot.
Az interneten a többség a nagy forgalmú híportálokat, forrásokat olvassa.. amik szintén a hálózat befolyása alatt állnak.. és ott is elhallgatják az igazságot.
pl.. origó..index.. ezek becsapják az embereket.. és politikai preferencia szerint formálják a közönségük gondolkodását..
-
#25 Mondom, a tipikus konteós agymenésekkel és fordulatokkal jössz..
KUTATTA...
Ja baszod, bemész a könyvtárba és ott van az egész terv. Meg a neten...
Mert te a titkos tudás birtokában vagy, senki más...
Sajnos nincs ignore gomb az SG-n... -
overseer-7 #24 nem azért ismerem részben a valódi információkat, mert ki vagyok választva vagy ilyesmi..
hanem mert vettem a fáradtságot és KUTATTAM.. rengeteget olvastam a témában.
meghallgattam mind a két felet...
Az információk a pénz elitről.. és a folyamatokról amiben részt vesznek.. nem titok.
bárki által megismerhető aki hajlandó kutatni a témában..
Bárki aki egy kicsit is foglalkozik ezekkel a dolgokkal.. annak teljesen nyilvánvaló a létezésük.
Nem kérdéses.. nincs kétely.
Teljesen világos, hogy becsapnak minket és megvezetik a társadalmakat.
Nem lehet mindenkit.. de nem is az a cél.. elég ha a többséget irányítani tudják.. és számukra a valóságot diszkreditálni..hitelteleníteni tudják.
-
#23 -
overseer-7 #22 azért nem tudnak ezekről a dolgokról az emberek.. mert a MÉDIA.. elhallgatja.. és azok akik beszélnének ezekről a titkos hálózatokról..KI VANNAK TILTVA a médiából..
nem az összes média eszközből.. vannak olyan B kategóriás.. és alternatív médiák ahol ezekről a dolgokról szó van..
de ez az információ nem éri el a társadalom 1% át sem .. =(
-
overseer-7 #21 A szabadkőműves titkos hálózat is összeesküvés elmélet??
az is elmélet, hogy a szabadkőműves hálózat titkos eszközökkel hatást fejt ki a KÚLTÚRÁRA..OKTATÁSRA, MÉDIÁRA.. POLITIKÁRA.. és az élet és társadalom gyakorlatilag minden területére.
A szent István egyetem budai campusa :
ez csak egy eset.. a nagyon sokból..
Háromszög..szem, körző. .. mindenhol ott vannak a szimbolumok.. mindenhol ki fejti a hatását a hálózat..
mégis.. valahogy az emberek erről nem tudnak.. és nevetségesnek tartják a felvetést is, hogy ilyen létezhet.
Persze a beavatottak.. meg rajtunk röhögnek. -
overseer-7 #20 " a legprofibb elemzők se tudják megjósolni hogy év végére hogyan fognak alakulni a világpolitika ez évben"
Szerintem nagyon sok elemzőt, pont azért fizetnek, hogy EZ LEGYEN A VÉLEMÉNYE... ne tudja megmondani.. és hogy félre vezesse a közvéleményt.
Ezek az emberek aztán bekerülnek a mainstream médiába.. és kommunikálják a társadalom felé is.
Nagyon sok ilyen eset van... ez a félrevezetés része.
Azok akik kimondják az igazságot.. agyon vannak hallgatva.. ki vannak tiltva a médiából.
Ez nem vicc.. tényleg így van. -
#19 Értem, persze. Nem ismerhetőek, de te ismered.
Bocs, a tipikus konteós "én a kiválasztott, mindent átlátok" dumát tolod.
Elmeorvosok képesek hathatós segítséget nyújtani. -
end3 #18 Azért szebb azt hinni, hogy valahol létezik egy társadalom-kutatókból és más szakértőkből álló csapat, aki a játékelméletből kiindulva tervezetten képes és kész az Emberiség jövőjét pozitív irányba befolyásolni.
Ehhez súlyos, a jövőben előre megjósolható tényeket felsorolva, megnyertek maguknak hatalmas pénzekkel rendelkező, "unatkozó soros" milliárdosokat, kormányok képviselőit, stb. A Földön egymással jelenleg is szemben álló, háborúzó, vagy csak azt tervezgető nemzetek, népek globális konfrontációjának elkerülésére biztosan vannak matematikailag kalkulálható megoldások, amelyek hosszabbtávon, a globális béke feltételeinek megteremtésével a kormányok, a tőke számára komolyabb gazdasági előnyökkel is kecsegtetnek.
A jövő gazdasági válságaiból mindenesetre minden fejlett országban folyamatosan keresik a kiutat. Többek között a muszlim világ "semlegesítése", Afrika megmentése minden esetre kétségtelen, hogy komolyabb, globális szintű beavatkozásért kiált, mert ha nem történik ez ügyben semmi, akkor néhány évtizeden belül világégést vagy humanitárius katasztrófát fog okozni. Ez a fejlett világnak sem lehet érdeke.
(Ennek ellentéte, az abszolút spontán történelem-alakulásban való hit, legalább akkora hiba, mint a mindenütt összeesküvés elméletekben való hit. - Mindig voltak nagy tervek, mögöttes színfalak mögött előadva. Csak nézd meg az "Az utolsó alkirály" című filmet, rájössz hogy miről beszélek.) -
Kissssss0 #17 "arról beszélek.. hogy KVP..és Molni nem ismeri a pénzügyi elit terveit.. "
jó.. oké, látom nem ment át, inkább megspórolom magamnak az időt és legyen igazad, minden előre el van tervezve, még úgy is hogy a legprofibb elemzők se tudják megjósolni hogy év végére hogyan fognak alakulni a világpolitika ez évben.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2018.07.30. 14:19:40 -
overseer-7 #16 arról beszélek.. hogy KVP..és Molni nem ismeri a pénzügyi elit terveit.. amit nem tegnap fogalmaztak meg.. ezek a tervek nagyon régóta léteznek.. nem soros találta ki.
Ezek a tervek megismerhetőek. ..léteznek és folyamatban vannak.
Az emberek, KVP..és Molni nem ismerik ezeket a folyamatokat leíró információkat.
Cenzúra van.. a média..az internet.. HIVATALOS.. része teli van hazugsággal.
Az egész nyugati média egy nagy hazugság gyár.
Hazugság ipart működtet az elit.
Az emberek, KVP..és Molni nevetségesnek, elképzelhetetlennek tartják a z igazi..valódi valóságot. A globális pénzelit létezését..és minden kapcsolatos dolgot.
Így kondicionálják az emberek gondolatait...hogy nevetségesnek tűnjön fel.. a MAINSTREAM média és internet KÉPES diszkreditálni ezeket az információkat.. a mese és hazugság világába taszítja le a létező valóságot. -
#15 Ja értem... Pont erre számítottam... Viccnek jó... -
Kissssss0 #14 "itt van KVP esete is.."
jajjj... milyen esete? pont arra világított rá hogy lehetnek az előrejelzések akármilyen pontosak és részletesek még ekkor se garantált hogy lesz idő reagálni vagy esetleg megakadályozni egy konfliktust.
olvasd már el újra hogy mit irt... -
overseer-7 #13 akikről te beszélsz..a nemzetek vezetői.. nemzeti kormányok, valóban balfaszok, sokszor tehetetlenek.
Akikről én beszélek.. azokról nem sokat mesél a történelem.
A történelmüket meg lehet ismerni.. de sok kutató munka árán.. nem közismert információk.
A pénzügyi elit... akik szupergazdagok, nagyon szoros és titkos közösségbe szervezték magukat..
az eugenica gyümölcseit, áldásait élvezik.. ők valóban képesek rá és végre is hajtják a tervet.
De majd az idő igazolja.. meglátod. Az europai egyesült államok létrehozása most a cél.. a nemzetállamok felszámolása.. egységbe szervezése.. és ha ezzel megvannak..
majd utána meglátod mi lesz.. nem is írok róla.. mert NEM LEHET ELHINNI.. NEM LEHET ELKÉPZELNI.. és mindenkit csak felzaklatna.
Te tudod, hogy mi az elképzelésem a jövőről.. le is írtam ..de te kitöröltetted.
-
#12 Bullshittelésből feketeöves vagy.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.30. 13:41:11 -
overseer-7 #11 A legcsöndesebb szavak azok melyek a vihart hozzák.
Galamblábakon tipegő gondolatok, irányítják a világot. -
overseer-7 #10 itt van KVP esete is..
és minden emberen meg lehet figyelni a tüneteket...
azok az emberek akik balliberális médiát.. vagy az úgynevezett nyugati mainstream médiát fogyasztja.. nézi, olvassa..
akkor olyan következtetésekre jut, hogy nincsen soros terv.. az arab tavasz és az ISIS az egy teljesen véletlen..spontán jelenség volt.. és nem lehetett előre látni.
Vagy a 2008 as pénzügyi világ-válság.. azt sem lehetett előre tudni..
Vagy a migráció..a bevándorlás.. bevándoroltatás.
Az is egy teljesen spontán és előre nem látható jelenség volt.. amit úgy "gondolnak", hogy NEM LEHET MEGÁLLÍTANI.. és nincs is értelme.
A cenzúráról, a kettős beszédről, a Politikai korrektségről ők nem tudnak.. vagy nem akarnak tudni.
Ezeket a dolgokat nem érzékelik, vagy ha mégis.. elhitették vele, hogy ez nem is gond..és csak bagatell az egész.
Ez a baj.
..és utána ezek a becsapott emberek a téves elképzeléseiket, másoknak is kommunikálják.. és a médiával együtt az egész társadalmat képesek meggyőzni arról, hogy minden rendben van..és jó lesz majd az EUROPAI EGYESÜLT-ÁLLAMOK is.
Minden rendben van..és minden gyönyörű szép...
A globális pénz-elit ről nem tudnak.. és nevetségesnek tartják a felvetését is. Ez a baj.
Ez a baj, hogy az ember olyan könnyen becsapható és manipulálható.
A HATALOM.. a médiával az oktatási rendszerrel, és a tudományos közösségek felhasználásával könnyen BECSAPJA.. a tömegeket.
Elhitetik az emberrel, hogy a rossz az jó..és a jó az rossz. A cselekvés helyett a mindent eltűrő passzivitásra utasítanak.
De be fog érni majd a szél gyümölcse.. és tornádót arat majd európa lakossága.
-
#9 Mindig is ámulok és bámulok olyan embereken akik ilyen globális tervekben és összeesküvésekben hisznek, amikor a kormányok beszerzési programokat nem tudnak lezavarni és saját országuk saját megaprojektjeit, de egy n+1 szereplős végtelenül komplex társadalmi folyamat és hadviselés, lázongások és minden más szerintük tervezhető és valami "nagy terv része".
Ennyi erővel a dizsinnekben is lehet hinni, kb. annyi értelme van....
A történelem tanulsága pontosan az, hogy a nemzetek vezetői megdöbbentően sokan balfaszok és a technológia és más tudomány fejlődése ellenére képesek úgy döntéseket hozni, mintha egy gyerek kezébe adnál kézigránátot és pisztolyt. Ezek az emberek szerinted csinálnának valami "nagy tervet", amit végre is hajtanak? Röhögök. Egy lokális háborút nem képesek rendesen kezelni.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.30. 13:31:49 -
overseer-7 #8 mi köze van a "mesebeli" gyíkembereknek a "valóban létező "soroshoz?.. és a globális pénzügyi elithez? -
overseer-7 #7 ennek a térképnek a globális..nagy változatát nem linkelné be valaki ide?..
sehol sem találom -
#6 Az utolsó mondatnál már tényleg röhögtem. Már csak sorosozást és a gyíkembereket hiányolom... -
overseer-7 #5 " Az arab tavasz kirobbanat meg az erintettek se tudtak elorejelezni"
ezt hogy érted?... Az arab tavaszt megtervezték és végrehajtották.. és majdnem úgy is történt minden ahogy azt előre megírták többen is.
A migránsok is jönnek ahogy az előre meg volt tervezve..
Nem hallottál még a project for a new american century ..kiszivárogtatott dokról..???
nem ismered Richard Coudenhove Kalergi írásait?..
Kalergi indicates that the residents of the future "United States of Europe" will not be the People of the Old Continent, but products of miscegenation. He clearly states that the peoples of Europe should interbreed with Asians and colored races, thus creating a multinational flock with no quality and easily controlled by the ruling elite.
1922 Praktischer Idealismus
"The man of the future will be of mixed race. The races and classes of today will gradually disappear due to the elimination of space, time, and prejudice. The Eurasian-negroid race of the future, similar in appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples and the diversity of individuals. Instead of destroying European Judaism, Europe, against her will, refined and educated this people, driving them to their future status as a leading nation through this artificial evolutionary process."
Ami most történik europával.. aminek mi is részesei vagyunk.. az egy nagy terv része.
-
overseer-7 #4 ez a térkép kurva jó -
#3 Egyetértek, vicc az egész elképzelés.
Egyeseknek megárthatott a túl sok Alapítvány olvasás és a pszichohistória . -
kvp #2 Teljesen remenytelen. Az arab tavasz kirobbanat meg az erintettek se tudtak elorejelezni, mert teljesen veletlenul indult es a kulonbozo helyi es nemzetkozi beavatkozasok miatt teljesen mas kifutasa lett mint amit barki is szeretett volna. Raadasul mindez nem honapok, hanem hetek alatt.
Mostanra eljutottunk oda, hogy egy komplett forradalom lemehet par nap alatt es a kirobbanasahoz csak par ora kell. Vonatkozik ez egy esetleges nemet kormanyellenes nepfelkelesre is. A nemet hadsereg meg csak allna ott es nezne, max. az atlag kozkatonak segitenek elzavarni a mostani vezetest.
Szoval jo a big data, meg mukodhet is, de sokkal gyorsabb a vilag es teljes megfigyeles nelkul amire az informaciok szeles korbe kikerulnek, tehat elemezhetoek lesznek, addigra mar sokszor keso. Raadasul ha meg esetleg jol is jelez a szoftver, akkor sem mindig van ido barmit is tenni. -
#1 Úgy könnyű, ha a kirobbantásukban vastagon benne vannak. :D