8
  • Ellaberin
    Minden pszichopata szociopata, de nem minden szociopata pszichopata :D

Amúgy magáról a filmről nekem is a fentiek voltak az érzéseim, viszont a kritika nyelvezete indokolatlanul Réz Andrásos :D
  • Sir Cryalot
    Azért az elég merész hogy rásütöd a másikra hogy felületes ismerője a témának, de úgy, hogy közben még a "sorozatgyilkos" és az amerikai thrillerekből megismert archetipikus pszichopata közti párhuzamot sem sikerül felfedezni , amire szándékoztam a figyelmet felhívni,

csak gratulálni tudok , jól előremozdítottad a beszélgetést, az #4 -es hozzászóló már be is jelentkezett a Dunning Kruger díjért, sajnos elvitte előled

bár tudnám minek néztek ilyen filmeket ha utána ennyire telik, végülis valakinek meg kell nézni ezt is.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.08.01. 01:07:01
  • Sir Cryalot
    Tautológia, személyeskedés, értetlenkedés , lényeg hogy te otthonosan mozogsz a témában ! :D.
  • Sir Cryalot
    :DDDDDDD

• Csaba161
    Sok hüjjeséget hordtál itt össze.

Réges-régen, akit Pszichopatának hívtak, azt hívták régebben Szociopatának, ma viszont hivatalosan Antiszociális személyiségzavarba szenvedőnek. (Ami hülyeség, mert a szociopaták egy jó része nem antiszociális).
  • kalapos01
    miért írsz trivialitásokat úgy, mintha valami reveláxió lenne? attól, hogy mostanság tanultál ilyesmit, még alapvetést írsz, amivel nem biztos, hogy érdemes kérkedni.

de oké, tekintsünk el ettől. itt ez a (egyébként rohast jó) film, ami egy azociopatáról szól. hogy jön ide a pszichopata? lehet, hogy kevered valamivel? szerintem csak félreértettél valamit, mert látszólag nem olvastad a könyvet vagy nem vágod a filmet.
  • zetortraktor
    Még nem láttam ezt a szociopata küldetése című filmet.
  • Sir Cryalot
    A pszichopatára illik a sorozatgyilkos jelző, teccik tudni -ugyanis az igényel gondolkodást, a szociopatát a gondolkodás nélküli gonosztevőre használta a szakirodalom amíg közhellyé nem vált -nagyrészt a hasonló cikkek miatt.