8
-
Ellaberin #8 Minden pszichopata szociopata, de nem minden szociopata pszichopata :D
Amúgy magáról a filmről nekem is a fentiek voltak az érzéseim, viszont a kritika nyelvezete indokolatlanul Réz Andrásos :D -
Sir Cryalot #7 Azért az elég merész hogy rásütöd a másikra hogy felületes ismerője a témának, de úgy, hogy közben még a "sorozatgyilkos" és az amerikai thrillerekből megismert archetipikus pszichopata közti párhuzamot sem sikerül felfedezni , amire szándékoztam a figyelmet felhívni,
csak gratulálni tudok , jól előremozdítottad a beszélgetést, az #4 -es hozzászóló már be is jelentkezett a Dunning Kruger díjért, sajnos elvitte előled
bár tudnám minek néztek ilyen filmeket ha utána ennyire telik, végülis valakinek meg kell nézni ezt is.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.08.01. 01:07:01 -
Sir Cryalot #6 Tautológia, személyeskedés, értetlenkedés , lényeg hogy te otthonosan mozogsz a témában ! :D. -
Sir Cryalot #5 :DDDDDDD
-
Csaba161 #4 Sok hüjjeséget hordtál itt össze.
Réges-régen, akit Pszichopatának hívtak, azt hívták régebben Szociopatának, ma viszont hivatalosan Antiszociális személyiségzavarba szenvedőnek. (Ami hülyeség, mert a szociopaták egy jó része nem antiszociális).
-
kalapos01 #3 miért írsz trivialitásokat úgy, mintha valami reveláxió lenne? attól, hogy mostanság tanultál ilyesmit, még alapvetést írsz, amivel nem biztos, hogy érdemes kérkedni.
de oké, tekintsünk el ettől. itt ez a (egyébként rohast jó) film, ami egy azociopatáról szól. hogy jön ide a pszichopata? lehet, hogy kevered valamivel? szerintem csak félreértettél valamit, mert látszólag nem olvastad a könyvet vagy nem vágod a filmet. -
zetortraktor #2 Még nem láttam ezt a szociopata küldetése című filmet. -
Sir Cryalot #1 A pszichopatára illik a sorozatgyilkos jelző, teccik tudni -ugyanis az igényel gondolkodást, a szociopatát a gondolkodás nélküli gonosztevőre használta a szakirodalom amíg közhellyé nem vált -nagyrészt a hasonló cikkek miatt.