4
 • jkedzs
  #4
  fizess elő a netflixre, az amazonra, az ixboxra, a jutubra, twiccsre, meg a ps exkluzívra is vegyél külön gépet, meg a spotifájra, meg a faszomra, mert az csak itt vagy csak ott elérhető. nem drága.
  anyátokat.
  Utoljára szerkesztette: jkedzs, 2018.08.09. 18:05:55
 • Nos
  #3
  Persze van veszélye, de nálam már nem is tudom mikor volt utoljára netkiesés. Már filmeket is egyre inkább streamelve nézek, és egy ilyen technológiával nem kellene erőművet venni ahhoz, hogy gyönyörűen fussanak a legújabb játékok. A készítőknek is egyszerűbb lenne mondjuk 2-10 platformra optimalizálni, mint ezerfélére. Ha meg nincs net, legalább lemegyek futni :) Szerintem az ilyen nem túl fontos dolgoknál nem baj, ha nincs teleszemetelve a gép terabytenyi felesleges fájlal.
 • ugh
  #2
  "Az információk mindenesetre arra utalnak, hogy a Microsoft egyre inkább egy "játék-Netflix platformban" gondolkodik, amely fix bevételeket generálhat és amely egyszerre kínálhat játékokat, de akár más tartalmakat is."
  Az utobbi idoben a microsoft olyan szinten raerzett a piaci igenyekre, hogy csak faszsagokat csinal amibe jol bele is taknyol.
 • Macropus Rufus
  #1
  Aha. Aztán no net, no játék... Igazán marha okos 5let ez. A Steam és Origin esetében legalább lehet offline is játszani. Nem is értem: a világ másrészein nincs hálózat kiesés? Karbantartás? Nincsenek viharok amik szétszedik a kábeleket? 100%-ban a netre építeni hülyeség. Sőt: egyre inkább az lesz.