11
  • cateran
    Hat...a legutobbi film amit lattam tole a Tusk...valami eszmeletlen szar volt....nekem...De a Dogmat, Jay es Nema Bob filmeket, Shop Stopokat es tsait akarmikor szivesen megnezem....
  • Macropus Rufus
    "Az emberi lények sem szervileg, sem lélektanilag nem alkalmasak arra, hogy elviseljék az Úr igaz hangjának erejét. Ha meghallanád, beszakadna a fejed, a szíved szétrobbanna a mellkasodban. Öt Ádám ment rá, mire rájöttünk erre." ez az egyik kedvencem :D

""Próféták. Ahogy ti nevezitek őket. Mindjárt kettő. Az egyik beszél; mégpedig hosszasan, akár akarod, akár nem. Úgy emlegeti majd magát, mint próféta. A másik ... hát, ő csendes típus.""

:D

lehet ma meg is nézem valamelyiket a sok közül :)
    (kivéve a Képtelen képregényt. Az valahogy nem jon be)
  • NEXUS6
    Én szeretem a KS filmeket, nem mindegyik csúcszuper, de mindegyikben van 1-2 olyan szöveg, ami szállóigévé tud válni. :D
  • BrockSamson
    De akkor ez nem reboot, hanem egy rebootrol szolo folytatas.
  • ostoros
    Mivel ő a Number One makk, ezért csak fröcsögni tud.
  • Macropus Rufus
    Neked miért fáj ha valakinek más a véleménye mint neked? És ha már kikívánkozik belőled a véleményed, az más stílusban nem megy?
  • GSAgent89
    Már most megmondom ez bukta lesz :D
    az ilyen rebootos marhaságok még senkinek sem jöttek be, és bár én imádtam eredetit, ez csak pénz kidobás lenne, überelni úgy sem fogja...
  • kalapos01
    "Egy 40 közelében járó arcnak meg eléggé nem áll jól ha úgy viselkedik mint Jay. Nem hiszem, hogy folytatni kellene. "

Höjj, de ostoba vagy. Hol itt a logika? Nem a sztori számít, nem a karakterek, nem a poénok, hanem az, hogy valaki 20 évvel öregebb, mint 20 éve volt? Egyrészt szíved joga nem folytatni. De döntöd el, hogy megnézed-e. Másrészt nyilván, ha 40 éves valaki, akkor úgy fog viselkedni, mint az, aki annak idején volt, csak 40 évesként. Nem két huszonévesről fog szólni a sztori, hanem két negyvenesről. Ha ettől hányni akarsz, minden további nélkül.
  • wraithLord
    Valószínűleg nem fog nagyot ütni.
    Viszont Jay is ember, ő is megöregszik. Gondolom, úgy fog viselkedni, mint egy 40 éves Jay. Tehát pl. mint a My Name is Earlben a karakterek.
  • cateran
    Sajna egyetertek...:(
  • Macropus Rufus
    hát nem is tudom. Az eredeti tetszett, de sztem ez a reboot nem fog akkorát ütni mint az első rész. A színészek megöregedtek. Egy 40 közelében járó arcnak meg eléggé nem áll jól ha úgy viselkedik mint Jay. Nem hiszem, hogy folytatni kellene.