3
  • KoLaMan
    #3
    Gondolom, az Alias-on nevelkedett Garner inkább a Neeson által alakított apára fog hajazni - de a minőség nem a műfaji besorolástól függ (szerintem legalább is - ellentétben a legtöbb kritikus véleményével).
  • Ender Wiggin #2
    és akkor a pepper melyik kategória? a komoly vagy szórakoztató?
  • KoLaMan
    #1
    "...csak reménykedhetünk abban, hogy az említett darabokéra fog hajazni a minősége, nem pedig az olyanokéra, mint az ugyancsak általa rendezett Párizsból szeretettel..."
    Észre kellene venni, hogy az említett két film (Elrabolva, illetve Párizsból szeretettel) tulajdonképpen azonos, úgy minőségben, mint tartalomban, illetve a szereplők alakításában.
    Egyetlen eltérés van - bár az igen lényeges -, hogy az előbbi film marhára, véresen komolyan veszi magát, azt sugallva, hogy az apa egymaga képes leigázni a teljes lánykereskedő hálózatot a lányáért, míg a második film minden kockájából süt, hogy egy percig ne vegyük komolyan, csak szórakozzunk, és élvezzük a látványt.
    (És bizony-bizony nálam Neeson, és Travolta kb. egy szinten vannak a színészek mércéjén.)
    Szóval, mivel én egyformán vevő vagyok a (nem túl) komolykodó, és a laza könnyed akció filmekre is, nekem a "minőség" szó, gyanítom, kicsit mást jelent, mint a cikkírónak - és lehet, hogy nem csak nekem.
    Ezért kellene óvatosabban fogalmazni.