7
 • zola2000
  #7
  Vagy elő kell fizetni egy stream szolgáltatásra havi párezerért és annyi.

  (igaz, sehol sincs fenn minden film főleg magyarul ... És akkor ott vannak még a zenék arra is elő kellene fizetni, néha játszani is szeretek, nyugati fizetéshez vannak az árak szabva, jó lenne ha ezek a szolgáltatások azt csinálnák mint a steam Oroszországban)
  Utoljára szerkesztette: zola2000, 2018.07.17. 08:35:24
 • xido
  #6
  Azért az olvasás is lehet "illegális",ha az ember nem ragaszkodik a fizikai élményhez és tableten is elég neki ebook formájában..:)
 • Flyingparadise
  #5
  Amíg még lehet addig kell venni egy pár többterrás vinyót, és kivétel nélkül a ma elérhető filmeket rájuk csorgatni de vagy több százat. Ezret. Nagy kincs lesz az még... :) Bár velem nem tudnak kitolni mert olvasni is szeretek az pedig valójában sokkal hasznosabb.
 • kvp
  #4
  Inkabb arrol van szo, hogy csak arra koltenek penzt amire muszaly. A botranyokat elkerulni gazdasagilag jo otlet, mint ahogy a keresre torteno illegalis tartalom torles is, mert ezzel meg a pereket kerulik el. Ha a filmmasolasbol is erkolcsi botrany lenne, akkor azt se hagynak, de ma mar ez meg amerikaban sem igazan zavar igazan senkit (marmint az oldalt latogato emberek kozzul). Akarhogy is nezzuk, jellemzoen a haszon maximalizalasara torekednek.
 • wraithLord
  #3
  Egyszerű, a nyugati világ prűd, és könnyen botrány lehet belőle. Lehet, hogy a Facebook maga is prűd, azt nem tudom, de az nagyon valószínű, hogy problémamegelőzésképpen halásszák le az ilyen tartalmakat.
  A torrentezés (szerző jogvédett tartalmak illegális terjesztése) viszont divatos, mi több, fiatalos, és ha szólnak a FB-nak, azonnal leveszik, szóval nem is jogellenes.
 • zola2000
  #2
  Prüdériában mindenképp.
 • Macropus Rufus
  #1
  "A Business Insider kérdésére válaszul a Facebook közölte, hogy nem az ő felelőssége az ilyen tartalmak eltávolítása,"
  érdekes. Sztem ez nem ilyen egyszerű.
  De mindenképpen érdekes a védekezés: mert az illegális tartalom nem az ő feladatuk, de pl. egy meztelen női mell már hozzájuk tartozik és azonnal szanálják...