8
 • Sequoyah
  #8
  A fo elsodleges cel az ugyfelszolgalatok minosegbiztositasa volt, ezzel probaltak eladni.
  Ha a beszelgetes eleje merges, de a vege nyugodt, az plusz pont, forditva minusz pont, es igy lehet merni az ugyfelszolgalatosok teljesitmenyet.

  En nem tartom jo otletnek a fentit, mert bar valoban ez a legegyertelmubb felhasznalasi lehetosege, a profit elegge behatarolt ez esetben.

  De a te verziod az pedig egy kicsit tul sci-fi. Egy beszelgetes alapjan nem lehet szemelyisegprofilt alkotni. Ezerfele indok lehet arra, hogy valaki merges/nyugodt etc... De lehetseges hogy 10 ev mulva, 10 ev rogzitett beszelgeteseire raeresztve a mesterseges intelligenciat az talalni fog osszefuggeseket a beszedstilus es a kockazatok kozott, de ketlem hogy ez olyan melyrehato lenne...
 • dzsagon
  #7
  a kurva aegon már csinálja is.
 • Bruce_Willis
  #6
  Ennek a legnagyobb hasznát a biztosítók veszik majd. Egy beszédelemzés után más feltételekkel kötnek életbiztosítást.
 • wraithLord
  #5
  Nekiálltam gúglizni, első próbálkozásra a 2. találat pont egy SG cikk lett. :D Mondjuk nem 5, hanem 10 évvel ezelőttről, de amúgy stimmelni látszik.

  Magyar fejlesztés az emocionális beszédelemzés

  ------
  Jól hangzik. Remélem, a Facebook, Google, Apple, Microsoft, kínai androidos telóban a kínai malware, egyéb nagyobb IT/kütyücégek, egyéb social szolgáltatások appjai stb. már sikeresen alkalmazzák... :D
 • Neocortex
  #4
  linkt
 • Sequoyah
  #3
  Mar? Mar 5 evvel ezelott is elerheto volt a MAGYAR fejlesztes az erzelmek felismeresere.
  Eszem megall, hogy arrol halgattok, de ha tobb eves kesessel kulfoldon is keszul valami hasonlo, arrol bezzeg van cikk...
 • dyra
  #2
  Ez már teljesen személyes adat. Ha az ember ideges de próbál nyugodtnak látszani kifelé akkor egy számítógépes programnak nincs "joga" lebuktatni.
 • Myers
  #1
  "Kiszűrhetők olyan betegségek jellemzői is a beszédből, mint az Alzheimer- és a Parkinson-kór. Erről a tényről a szakember gyorsan leszögezte, hogy nem állítják azt, hogy az illető Parkinson-kórban szenved, de ha ilyen jellemzőket észlelnek, akkor azt tanácsolják az illetőnek, hogy vizsgáltassa ki magát."

  Vagy még mielőtt elmondanák neki, hogy beteg, a következő leépítésnél az elsők között lehet tőle szabadulni. Nehogy már nálunk betegeskedjen!

  A többihez meg. Tehát mindenki rohadtul boldog lesz, hogy totál megfigyelik, agyonelemzik a szokásait.