A District 9 rendezője készítheti az új Robotzsaru-filmet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A District 9-ban nem csak az volt a nagy szám, amit bemutatott a vásznon, hanem az is, amire utalt benne. A Johannesburg melletti nyomornegyedek, ahol az emberek bezárva élnek, és jobb híján tényleg macskakaját esznek, mert más nincs...
Az a film sokkal kevésbé szólt az idegenekről, mint legtöbben hinnék.
Az a film sokkal kevésbé szólt az idegenekről, mint legtöbben hinnék.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szerintem Verhoeven ugy tudott trasht csinalni, hogy kozben a film siman kifigurazta onmagat is, ez tetten erheto az elso Robotzsaruban es a Csillagkozi invazioban (nyomokban az Emlekmasban is).
Neill Blomkamp mar neccesebb, D9-on kivul a tobbi filmje jo esetben is csak kozepes.
Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2018.07.16. 15:42:42
Neill Blomkamp mar neccesebb, D9-on kivul a tobbi filmje jo esetben is csak kozepes.
Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2018.07.16. 15:42:42
A robotzsaru már akkor is ciki volt, amikor még újdonság volt. A folytatások meg...
A "Blomkamp-univerzum" pedig vagy bejön valakinek, vagy nem. Ha normális színészeket alkalmazna, nekem kifejezetten tetszene. A District 9 főszereplője, a Chappie szereplői... Na jó, leszámítva a cuki bukszát.
Mindegy, én legkevésbé sem várom a robotzsernyákot.
A "Blomkamp-univerzum" pedig vagy bejön valakinek, vagy nem. Ha normális színészeket alkalmazna, nekem kifejezetten tetszene. A District 9 főszereplője, a Chappie szereplői... Na jó, leszámítva a cuki bukszát.
Mindegy, én legkevésbé sem várom a robotzsernyákot.
Kb. mindegyik film tele van logikai baromságokkal, úgyhogy ez nem nagyon különbözteti meg őket egymástól. Viszont az igen, hogy pl. egyedi stílusban, nem túl megszokott módon kezelte a first contactot, ami valójában egy jól elkapott (főleg helyi) társadalomkritika volt.
És ha már a helyszínnél tartunk, az is jó volt, hogy nem az USA-ban játszódott, és igen, a helyi akcentust jó hallgatni... 😄
De persze mindez lehet visszatetsző is (mondjuk azt nem tudom, hogyan, de biztos van ilyen 😄 ), nekem mindenesetre nagyon bejött.
És ha már a helyszínnél tartunk, az is jó volt, hogy nem az USA-ban játszódott, és igen, a helyi akcentust jó hallgatni... 😄
De persze mindez lehet visszatetsző is (mondjuk azt nem tudom, hogyan, de biztos van ilyen 😄 ), nekem mindenesetre nagyon bejött.
Sosem fogom megerteni mi tetszett a D9-en a nepnek....annyi logikai baromsag volt benne, hogy hihetetlen....(na jo, a foszereplo akcentusa odabaszott...de ahhoz meg angolul kell nezni 😄)
Na, a RoboCopban van is Blomkamp téma, pl. ott vannak a Nuke-on függő drogos bandák, a simán csak szarul élők, és a seggüket fényező OCP-sek/OCP kegyenc burzsoá segg réteg, akiket lehet szivatni.
Az eredeti film felállása pont az ő stílusának kedvez.
Az eredeti film felállása pont az ő stílusának kedvez.
Nekem tetszett az Elysium. A Chappie nem. A District igen, és várom a folytatást.
De látta valaki a Rakka-t? Az sem rossz. Ez is Blomkamp film. És marha jó.
Sztem a Robotzsaru sem lesz rossz, de félek, hogy be fogja vinni a szegregációt, mint fő vonal. Ez mindegyik filmjében fellelhető.
De látta valaki a Rakka-t? Az sem rossz. Ez is Blomkamp film. És marha jó.
Sztem a Robotzsaru sem lesz rossz, de félek, hogy be fogja vinni a szegregációt, mint fő vonal. Ez mindegyik filmjében fellelhető.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Hála az égnek, hogy nem a fos új verziót folyatják. Bár a főszereplő Weller nélkül tulképp tök mindegy ki és mit csinál, nem lesz meg a fíling.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
hát amilyen az elysium meg a chappie lett, jobb is, ha nem folytatja a District 9-t....
értsd: messze nem kritikán aluli alkotásokról beszélnük, de míg a District 9 egy mestermű, addig az utóbbi kettő elég középszerű egyszernézős filmecske.
Nem lenne neve Blomkamp-nek, ha ezekkel kezdte volna.
Eleinte még vártam tőle valamit. Már nem. Lepjen meg, ha tud, de nem számítok jó filmre.
Főleg nem nem-eredeti anyag mellett. Ebbe már ötlet se nagyon kell. Hozza az iparosmunkát, a név meg eladja.
értsd: messze nem kritikán aluli alkotásokról beszélnük, de míg a District 9 egy mestermű, addig az utóbbi kettő elég középszerű egyszernézős filmecske.
Nem lenne neve Blomkamp-nek, ha ezekkel kezdte volna.
Eleinte még vártam tőle valamit. Már nem. Lepjen meg, ha tud, de nem számítok jó filmre.
Főleg nem nem-eredeti anyag mellett. Ebbe már ötlet se nagyon kell. Hozza az iparosmunkát, a név meg eladja.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity