12
  • Ender Wiggin #12
    A CGI csaj még nyomokban sem hasonlított a hús-vér Sean Youngra. Tehát, nem, ultraszarul csináltak meg... Még a tronos Bridges is jobban nézett ki nála, pedig az sem volt kutya éppenséggel...
  • Zombee
    Ha nem tudod, hogy Peter Chushing már nem él, meg hogy Tarkin 40 éve sem volt már fiatal, nem fogsz gyanakodni, mert nincs okod rá.
  • xido
    Na akkor lassan megalapítok egy időutazó céget,visszamegyek az adott színész múltjába és egy brutális titoktartási szerződés terhe mellett idehozom a forgatás idejére..degeszre keresném vele magam :))
  • wraithLord
    Nekem a Rogue One-ban, ha nem is azonnal, de bizonyos szögekből és mozgásokból feltűnt, hogy Tarkin arca CGI. Persze tudtam, hogy Peter Cushing már rég nem él, és hogy itt visszahozzák digitálisan, de csak akkor tudatosult bennem, és raktam össze ezeket az infókat, amikor láttam, hogy Tarkin fejével valami nem oké.
    A fiatal Leia jelenete viszont amilyen rövid volt, olyan rosszul volt megcsinálva. Ha jól emlékszem, azon röhögtem el magam, hogy a szája az arcához képest önálló életet él. Ami úgy általában is hiba szokott lenni.

Remélem, minél előbb tökéletesítik a technikát, ha többet akarják használni, mert jelenleg annyira azért még nem jó ez.
  • Sequoyah
    Szerintem a felhozott peldakban tok jol mukodott a dolog. Persze nyilvan ki lehet kockazni es megtalalni a hibakat, es utana mar ha tudom mit kell nezni latni fogom mozgokepen is, de ez a trolloknak valo:)
    Ha siman csak beulok elvezni a filmet, akkor fel se fog tunni...

• zetortraktor
    Persze, ez abszolút így van. Nyilván van, akinek fura lesz, de ha nincs oka az embernek gyanakodni, kételkedni, akkor nem fog. (Nyilván van, akinek jó a szeme az ilyesmihez, de ez megint elenyésző kisebbség.)
  • zetortraktor
    Szükség lesz, de ebben az a jó Hollywoodnak, hogy egyszerre több filmet is tudnak forgatni utószinkronizálva magukat:) Oké, a játék nem lesz az igazi, de akkor is.
  • Shiwo
    én speciel két olyan emberrel is beszéltem, akik nem fanatikus SW rajongók, az egyik több, mint 10 éve látta a filmeket, a másik nem is látta az eredeti trilógiát, csak beült haverokkal a Rogue One-ra, és egyiküknek sem tűnt fel, hogy nem igazi élő színészt látnak.. egy űrlény, egy droid nem létező dolog, ott persze eleve feltételezték, hogy esetleg CGI, az űrhajókról is, de arra nem is gondoltak, hogy egy embert CGI-vel helyettesítenek..
  • Jawarider
    Még egy pár év és már színészekre sem lesz szükség :)
  • tigeroo
    a blade runner 2-ben is jól csinálták meg deckard szerelmét.
  • wraithLord
    Ha nem fog sokat szerepelni, akkor nem gond, de ezek a CGI arcok még nem az igaziak.
    Bár valószínűleg minél többet szerepel, annál több munkát fektetnek bele, hogy ne legyen béna. Pl. Tarkin a Rouge One-ban végül is nem volt olyan vészes, viszont a film végén Leia arcán elröhögtem magam, mintha gumiból lett volna. (Ok, ezek nem sima fiatalítások, hanem egy másik színészre rányomták Cushing/Fisher eredeti trilógiás arcát... ami technikailag kb. ugyanaz.)

Downey Jr. fiatal arca elég gyenge volt, de elment arra az egy jelenetre, Kurt Russel arcáról is hasonlót tudok elmondani... a többit nem láttam/nem emlékszem rá.

Szerintem a 2010-es Tron filmben is kb. ugyanilyen minőségű volt Jeff Bridges fiatal arca, pedig az már lassan egy évtizede volt.
  • tigeroo
    ugyanez a stúdió csinált josh brolinból lila hereállú élientitánköcsög bosst.

na az már valami volt, nem az hogy a feka csávóból lekozmetikáznak 20 évet.