Lemondott a külső visszapillantókról az Audi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CASCO :-D
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Hát ez tényleg... Mint egy falat kenyér.
Anno lecsapta egy kocsi a tükrömet. 72.000.... Ez minimum 150.000-200.000 pénz lesz.
Anno lecsapta egy kocsi a tükrömet. 72.000.... Ez minimum 150.000-200.000 pénz lesz.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Hát ez nagyon hasznos. Ékes példája annak, hogy mit fölösleges "digitalizálni". Legalább akkor rakták volna a kocsi hátuljára valahova a kamerákat, hogy ne lógjon ki a kocsi oldalának a síkjából. Fából vaskarika.
Első pillantásra kényelmetlennek tűnik. Főleg a vezető oldali tükör. Sokkal mélyebbre kell nézni, mint a rendes külső tükör esetében.
És mi lesz a nyóckerben, ahol külső "munkatársak" eladják majd jó pénzért a külső kamerákat leszerelés után????
Szemmozgás követését már rég megoldották, gondolom itt is tudják majd használni.
Az miért van, hogy a jobb oldali tükör kijelzője annyira szélen van. Nyilván a külső tükör azért van ott mert nem lehet máshol, de a belső tükör lehetne ugyanolyan közel mind a kettő.
HA elromlik a kamera akkor leall a motor? Error error balesetveszelyes tovabb hajtani?
Én azt szeretem a tükrökben, hogy ha egy kicsit arrébb húzom a fejem, olyan részeket is látok mellettem-mögöttem, amiket addig nem. Persze ha a kamera sokkal nagyobb területet mutat meg, mint alapból egy tükör, akkor tök jó. Ha jól látom a középső viszont egyelőre megmaradt
ha a kamera nem lóg ki este parkolás közben akkor le se törik :) Heti 1-2 kamera mindenkinek fáj :)