8
-
#8 A mozi amúgy jó dolog. Utoljára márciusban voltam olyanon, ami nem látványfilm, a Sztálin halálát érdemes volt nagyban nézni, pedig abszolút nem látványos. -
#7 Hát, Az utolsó Jedik biztos nem járult hozzá a Solo sikeréhez. Bár bankot robbantott, de kimondottan szar film lett, nem csoda, ha a Solo eleve esélyt sem kapott a nézőktől. De hozzáteszem, az előzetese elég árulkodó volt, míg Az utolsó Jediknél az előzetes épp ellenkezőleg, nem vetítette előre, hogy a film gyenge lesz. -
cateran #6 Passzolok, nem lattam, nem is erdekel, de akkor ujrafogalmazom "A Solo nem csak azert lett bukta, mert -esetlegesen- szar, hanem, mert az SW marka valt azza" -
bunny #5 Mondjuk nem feltétlen azonos érdeklődési kört érint :) Én egy Poirot filmre biztos nem ülök be moziba, megvárom amíg a HBO leadja, de az ügyeletes karácsonyi durranásra (Star wars, vagy előtte a Gyűrűk ura/Hobbit stb) biztos moziban leszek kíváncsi. Ott van értelme a nagy vászon nagy hangnak, de egy Halál a níluson pont jó a tévében is. -
#4 A Solo már az előzetes láttán gyengének tűnt, bár társasággal én is elmentem rá, mert SW, ettől függetlenül nem volt jó, az előzetes gyanúját a megtekintés igazolta. -
cateran #3 Az SW franchise jelenleg boduletes minuszban van es a Disney ejt nappalla teve dolgozik azon, hogy ez igy is maradjon....A Solo nem azert lett bukta mert szar, hanem mert az SW marka valt azza.....A Last Jedi hatasa erzodik rajta es a kovetkezo reszen is erzodni fog.....ha pedig az is szar lesz (marpedig erre igencsak jo esely van..) az az utani SW filmek mar zsinorban bukok lesznek.... -
kalapos01 #2 Igen, szívem, jól látod. Az SW premierje után még 40 évvel is özönlöttek a nézők, de 42 év múlva már kifúj a franchise. Bezzeg a Baljós árnyak harmadik része még 848 milliót termelt világszerte. -
CairoJack #1 Addigra már a kutya se lesz kíváncsi a SW-ra.