7
 • Zombee
  #7
  Nem vagy egyedül, én sem értem. Ahogyan pl. a Twittert sem. Miért akarna valaki két ilyet használni, amikor ezeket a funkciókat (és még sok egyebet) a Facebook is ellátja?
 • lerboy
  #6
  Ez a lépés a mai tizenévesek kiszolgálását célozza meg. Ők már dobják/dobták az FB-t is és az instán meg a snapchaten élik ki magukat.
 • bunny
  #5
  Eddig is volt alternatíva, pl. a minőségi tartalomból arányában több van a vimeo-n szerintem mint a yt-on.
 • Sequoyah
  #4
  Itt nem a youtube letaszitasa az erdekes. Inkabb masik vegerol szemleljuk a problemat.
  Mara mar eleg sok tartalomszolgaltato jott letre a Youtube-on, sokan kozuluk kifejezetten minosegi tartalmat gyartanak. Ennek koszonhetoen ma mar nem kell benyalni magad ismerosok segitsegevel egy nagy mediavallalathoz hogy kepernyore kerulj, akar amatorkent egyedul is belekezdhetsz a dologba, es ha tehetseges vagy, akkor aztan igen jol meg tudsz elni belole. Mi pedig sok minosegi tartalmat elvezhetunk. Nekem nagyon tetszik ez a megkozelites.

  DE!

  A Youtube az egesz ben monopoliumot elvezett, es ennek ma MEG nem jottek ki a hatranyai, de tudjuk hogy ez csak ido kerdese. Barmikor kitolhatnak a tartalomszolgaltatokkal, vagy csak valami oknal fogva bedol a Youtube (nem fizet tobbet), es egy csomo tehetseges emberek ezrei munkanelkulive valnak. Es ahogy telnek az evek, egyre tobben vannak akiknek ez a karrierjuk, az eletuk.

  En orulok, ha van egy B megoldas, tobb helyen is tudnak szolgaltatni, es nincsen ez a veszelyes fuggoseg. Na meg egy kis verseny sem art a platformok kozott a minoseg jegyeben:)

  Egyebkent rovidtavon nem hiszen hogy le akarnak verni a Youtubeot, az Instazok mar most is akkora tomeget alkotnak, hogy lesz ennek is boven hasznaloja...

  Plusz ne felejtsuk el, hogy mostanaban eleve tolodnak a platformok. A Youtube a Netflix baberjaira palyazik komolyabb, profibb, akar sajat gyartasu tartalmakkal. Az Insta igy gyakorlatilag belephet a regi Youtube helyere.
 • Macropus Rufus
  #3
  a youtube-ot leverni nehéz lesz, bár ha bele gondolok, hogy az Insta közönsége nem pici, akkor lehet a youtube-nak illene egy picit aggódni. Ha az insta közönsége nem az ő platformjukra tőlti a 60 perces marhaságait, az több ezer óra minuszban / nap. Ezt azért lehet már megérzik. Nagy nagyon sok ember nem nézi órákon át a youtube-ot. Felmegy meg néz 3-4 ilyen 10-20 perces videókat és ennyi volt az egész napi youtube használat. Ráadásúl tele baszva reklámokkal. (most qurvára nem érdekel a blokkoló működése). Egy filmben átlagosan 2 reklám van. Egy 5s-nél rövidebb és egy hosszabb. Ez utóbbit nem lehet skippelni.
  Sztem ha nem is fogja tönkre tenni, de nagyon meg fogja szorongatni.
 • Macropus Rufus
  #2
  nem vagy egyedül. Az Instat én sem értem. Meg a Snapchat-et sem. Meg még van egy rakat , látszólag azonos profillal rendelkező oldal. Egyiket sem értem.

 • molnibalage83
  #1
  Akkor lehet, hogy öreg vagyok. Egyetlen instagram csatornára nézek rá, igazából egy semmire sem alkalmas felületnek tartom az egészet. Számomra felfoghatatlan, hogy mire használja bárk is.

  YT-t letaszítani a videózásról vicces lenne...