4
  • Meridian
    #4
    Vagy Trump betartja az ígéretét és újra felfuttatja a rozsdaövezetet. Neki mondjuk hatalmi kérdés is ez, mert őrá a libsik Kaliforniában sosem fognak szavazni... de Texas és más államok plusz a rozsdaövezet államai igen, ha nem hagyja őket cserben. És mint látjuk ez már elég a hatalom megszerzéséhez.
  • ostoros
    #3
    Dehogy lesz. Egy falu fog ott maradni.
  • Macropus Rufus
    #2
    azért Detroit nem 100%-ban posztapokaliptikus miliővel van megáldva :)
    Vannak ott nem annyira gázos környékek is:

    https://www.tripadvisor.co.hu/Attractions-g42139-Activities-Detroit_Michigan.html

    ez is Detroit:
    http://downbeats.com/wp-content/uploads/Hart-Plaza.jpeg

    persze a város egy jó része olyan mind ha ciánoztak volna. De lehet csak most megy egy vissza rendeződés. Anno az autó ipar miatt felfújódott a város. Bazi nagy lett marha sok emberrel. Most megy a vissza rendeződés. Sztem.
    Abban 100%-ig biztos vagyok, hogy nem fogják beszántani és besózni a helyét. Detroit még 100 év múlva is ott lesz. Csak jobb állapotban.
    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2018.06.22. 16:54:32
  • kvp
    #1
    Erdekes terv, de Detroit mostanra rosszabb allapotban van mint ahogy a robotzsaru filmek idejeben josoltak es kevesebb lakoja is maradt. A regi palyaudvar kornyeken mar csak egyetlen bedeszkazott ablaku epulet all, a regi tankonyvraktar, korbeveve elhagyott regi postakocsikkal. Es ez a szuk belvaros szelen van, innen kijebb haladva mar csak a prerivel talalkozni, persze utcanevekkel rendelkezo prerivel. Mindehhez jon a hideg, esos idojaras. Ertem, hogy ajandekba kaptak a varostol az epuletet a felujitasert cserebe, de nem biztos, hogy jo uzlet volt.