2
 • Macropus Rufus
  #2
  "A kulcs a mesterséges intelligencia."
  amiről tudjuk, hogy pontosan lof@szt ér jelenleg. Amíg egy ilyen MI-nek a néger = majom addíg hadjuk már ezt az MI faszságot.

  Viszont ami érdekes: a dokik egy előlre haladott stádiumban lévő rákos betegnél 90%-ot adtak a túlkélésre. A gép csak 80%. Ez nem olyan nagy eltérés amiért el kellene alélnom. De a gond az, hogy a páciens meghalt 2 nappal késöbb. Tehát mind a dokik mind a gép teljesen hibás eredményre jutott. A nőnek a túlélési esélye olyan 5-10% lehetett szerintem. És mint az ábra mutatja, 0% volt a valós túlélési esélye. Tehát akkor a gép hozta az elvárt minimumot: néger = majom...
  A dokik meg sztem adják vissza a diplomát.
 • mrzed001
  #1
  Momentán előbb talán olyan szoftver kellene, ami FELISMERI a betegséget magát, egy DIAGNOSZTA-SZOFTVER.
  Mert az orvosok nagy része sajnos kókler, nem képzi magát. És olyan messze van Dr. House-tól, mint Trabant a Teslától.

  Volt aki itt sg-n büszkélkedett, hogy nem cukorbeteg, mert a belgyógyász főorvos felírt neki egy éhgyomros vércukorszint mérést, és az eredménye csak 6 lett, és akkor zabálhatja az édességet.
  [áll leesik] ... ekkora m.rhaságot, még kezdő medikától se fogadnék el (lásd terheléses cukor + inzulin).
  Pedig sajnos mindennapos. Még ilyen évtizedek óta ismert betegségről sem tudnak alap információkat se praktizáló belgyógyász (fő)orvosok se. (és én is találkoztam egyel, sőt egy sík ostoba endóssal is, akinek egy "kicsit" azért még jobban kellene érteni hozzá)

  Szóval szerintem általánosban kellene biológia órán tanítani (a többi népbetegséggel egyetemben), mondjuk a páfrányok és mohák helyett.