Ilyen gépen futott a Cyberpunk 2077

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
Mire megjelenik, nem is lesz olyan nagy ez a gép. 😊

De most komolya letesztelték egy ilyen vassal és csodálkoznak, hogy 4k-ban nem laggol? Mik vannak.

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

NEXUS6
Jajj. A DF egy videóból megint megpróbálja megállapítani a legkisebb technikai specifickóját a játéknak.
Ez nem egy gémpléj video könyörgöm. Kb, mint a BF-be is beraktak olyan átvezető, intro animációkat, amelyek maxigáz próbálták a fullra maxolt game-enginet másolni. Aztán, hogy milyen lesz ez a játék is végén, arra azért már láttunk óvatosságra intő példákat. Szerintem nyugi.
Nem a játékot savazom, hanem hogy tök fölösleges ilyen technikai specifikációba belemenni, amikor azt se tudjuk mikor jelenik meg, és egy valódi gémpléj videót sem láttunk még róla.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

wraithLord
Nem, hanem az ebben a konfigban található cuccoknál jelenleg nem nagyon vannak erősebb hardverelemek (Legalábbis gamer vonalon.). De azért csodálkozom, hogy miért nem i9-et raktak bele... 😄

Nyilván ez nem jelent semmit. Persze, hogy egy mindent ütő high-end konfiggal jönnek E3-ra, és nem pl. egy i5-GTX1060-8GB akármilyen RAM kombóval. Pedig gondolom azon is high-on menne kb. FHD-n. (A 4K-hoz az 1080 Ti biztos kell, de a többi ahhoz sem.)
Ez az a konfig amin éppen elmegy döccenés mentesen?
takysoft
a 2K, az a FullHD
szerintem Te a QHD-ra gondolsz, nem?

Szerk: tudom, a 2K, nem pontosan ugyanaz, mint a FullHD, csak majdnem...
Wiki
Utoljára szerkesztette: takysoft, 2018.06.21. 10:11:39

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

yesname
Pedig igaza van és ezt szintén személyes tapasztalaton alapulva modnom. De ha belevesszük a képletbe a képernyőméret és távolság arányát, akkor adott távolságig már igazad van, utána neki van igaza. Nem olyan egyszerű ilyen megállapításokat tenni fenti adatok ismerete nélkül.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.06.20. 17:53:31

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Rita79
Ezzel nem értek egyet, 2K-ról váltottam 4K-ra és ég és föld a különbség részletességben és aprólékosságokban. A 2K, vagy még talán a WQHD is elég ratyi és homályos a 4k-hoz képest. Ezt személyes "tesztjeim" mondatják velem.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Remélem figyelembe vetted hogy ez a 4k/+30fps/übermaximusz beállításon ment.
Nem mérvadó, de az Eurotruck Simulator 2 grafikai modokkal 1080p/minden plafon és még azon is túl stabil 45-50fps, addig 4k-n örültem ha a 20at meghaladtam visszafogottabb beállításokkal.
Tippre a gépemen fog menni minimum közepes beállításokon 180p-n stabilan. Ha nem nyüszögök a beröccensért akkor highon.
molnibalage83
A Witcher 3 kiadáskor olyan állapotban volt, amit más AAA játékok 1 év múlva sem érnek el sokszor. Komoly bugot én nem láttam és igen jól futott gyengébb gépeken is, csak a nagyonn magasra húzott effektek és hairworks ette az FPS-et. Egy 2012-es középkat alatti gépen is álleejtősen szép volt.

A leírásomban található konfigon full közelébe húzva is néha esett be scak 40 FPS alá.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Palinko
Oké, de nyilván megjelenéskor nem ez lesz a minimum konfig 😄 Igazából az aknakeresőt is ilyen gépen futtatták volna, mert ez náluk nem tétel a csúcs gép és a lehető legjobb környezetet akarják biztosítani a játékuknak. Szerintem nem lesz kiugróan magas gépigénye, sőt az előző játékaik is elfutottak gyengébb gépeken is.
molnibalage83
Ne kell 4k-ban futtatni. Csináltak játékosokkal tesztett és a 1080-ról 4k-re felskálázott megjelenítés között ne tudtak átlagos kijelzőn különbséget tenni.

Az Otherworld csatornán valamelyik Otherside adásban volt erről szó. A 4k jelenleg egy olyan dolog, aminek nemigen látszik az érteme.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.06.20. 10:46:47

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Gilmoor
730 000 Ft a felsorolt alkatrészek jelenlegi bruttó átlagára.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations