7
  • mrzed001
    #7
    Szerintem attól, hogy te elfogadtad az EULA-t, a veled éppen egy hálózaton lévők még nem (család, ismerős, vadidegen, pincér).
    Mint ahogy vakbélműtéthez is ha megadtad az engedélyt, attól még a váróban lévő további 20 embernek (páciens, kísérő, nővér, orvos) azért csak nem kellene kivenni a vakbelét ...

    A routerek eltétele pedig a geopozicionáláson kívül másra aligha használható.
    Magyarán ha nem osztod meg az alkalmazással a helyzeted, akkor is tudja, hogy hol vagy.

  • Macropus Rufus
    #6
    hát nem is tudom... most már rá kéne lépni a tökéee és hanyatlökni, de tényleg.
    Kicsit túl sokat akart a srác és a cége. Ebből nagyon nagy szívás lesz. Szerintem még a börtönt is be fogják neki harangozni. Gyak. milliárd ember adataival élt vissza, sok esetben engedély nélkül... Sztem ez a szenátusi meghallgatás még csak a jéghegy picike csúcsa.
  • Ellaberin
    #5
    NSA lesz az, de mindketten húzhatnának valakijüket a valamijükre.
    Ha az EU nem tesz oda vagy két milliárdos büntetést, akkor... illetve akkor se :(
    Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2018.06.15. 18:50:58
  • wraithLord
    #4
    "...az anyacég, az FBI..." :D
    ----
    Ha az anyacég tényleg az FBI, akkor nem szóltam, de ha esetleg nem... látom Zucki nem bírja ki, hogy ne másszon bele könyékig mások dolgaiba, ha már van rá lehetősége... Szolgáltató... :D Szolgáltatónak álcázott privát adatokkal ügyeskedő/kereskedő népművészeti agyagedény.
  • NEXUS6
    #3
    Az FB-nek valszeg a routerekből, hw információból nem sok hozadéka van, max, hogy az anyacég, az FBI kéri tőlük, cserébe azért, hogy hagyja őket garázdálkodni. ;)
  • grobs
    #2
    Kapcsolati háló építésében segíthet. pl. kikkel jársz azonos szórakozóhelyekre akik nincsenek a kapcsolataid között, kikkel dolgozol együtt akik nem adták meg a munkahelyüket, stb. Mindezt természetesen anonim módon ... kivétel ha elfogadtad az eula-t, mert akkor övék a lelked is.
  • mrzed001
    #1
    Elsőnek a Criminal Minds-ból ugrott be egy mondat:
    - új szintre emelték a privát szféra megsértését ...

    Egyszerűen nem jövök rá, hogy milyen LEGÁLIS haszna lehet abból, hogy elteszi az elérhető WIFI routerek listáját, meg hogy milyen további eszközök, gépek vannak velem azonos hálózaton ?

    Illegális? Na arról már van pár tippem !