4
  • Skylake
    #4
    Javasolnék a Kaszperszkájnak egy plakátkampányt, az most úgy is nagyon menő itt keleten. Europol központba vezető utak mentén, nem kell sok, nem kell annyi, mintha egy futottak még kategóriás kelet-európai országot kellene teleplakátolni. Szöveg alap:

    Üzenjük az Europolnak!

    Tiszteletet a Kaspersky-nek!

    Készült a FAPSI megbízzásából.

    Jobb oldalt Eugene Kaspersky mosolygó pofája, a plakát hátterében középen és balra a ruszki zászló, illetve extra feature-ként Putyesz és egy jóképű, falloszként meredező rakéta, ahogy illik.

    Esetleg még egy kardcsörtető, "A felhasználók döntenek, nem az Europol!" illetve "Az Europol a saját országában dirigáljon!" szöveg is nagyon lelkesítően emelné a tartalmat.
  • end3
    #3
    Amég ellenségeskedés folyik a világon, addig felderítés is lesz. Kaspersky legnagyobb bűnne, hogy mindenféle kémszoftvert is felderített, - gyakorlatilag akadályozta a CIA és európai megfelelői munkáját. Hát persze, hogy kidobták. (Helyette vírusvédelemnek mondjuk AVAST, az nem akadályoz semmit. Jól érzi magát még egy tört Windows-on is.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2018.06.21. 18:37:33
  • MasterJay
    #2
    Mert csak Oroszország kémkedhet igaz? Más ország maga a megtestesült jóság. Nos szerény véleményem szerint ha az országok nem kémkednének, akkor nem lenne mivel zsarolniuk egymást. Az meg tök unalmas lenne. Ha maffia akkor az olaszok és az ukránok, ha kémkedés, akkor az oroszok. Általánosítás! Ha annyira kémkednek, akkor az amerikai hivatalok miért is használják a Kaspersky-t? Akkor ezek szerint engedték, hogy kémkedjenek. Kérdezem én, ha annyira f@sza amerika, akkor miért nem saját vírusvédelmet telepítettek? Ugyanolyan vadbarom az EU is.....
  • Kelta
    #1
    orosz cég és nem kémkedik..aha..hihető