6
  • dyra
    #6
    csatlakozzál, én meg tök jól elvagyok a 6,8 meg az 5,9-es kijelzővel. strandon, rendelőben, kocsiba, meló közben lefekvéskor.. nem sorolom.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2018.05.30. 18:03:26
  • Voltan
    #5
    Ez már túl nagy ahhoz, hogy az ember mindig magával hurcolja. Munkába menet, békávén olvasgatni ez nem kényelmes, Ezen kívül én lefekvés után szoktam ágyban olvasni, arra is kényelmetlen lenne ez a stuff. A Kindle Paperwhite mérete tökéletes erre a célra. Képregényeket nem olvasok Ebook olvasón, azt kizárólag igazi, "analóg" könyv verzióban, szerintem csak úgy jó.
  • Szefmester
    #4
    Csatlakozom Tokrához. olvasni akarok, ha pl képregényt néznék az a kis kijelzőn kínzással ér fel. Jól konvertált epubnál persze belenagyítva a betűbe oké a doog, de akkor meg sokat kell lapozni

    A böngésző sem kéne, max egy szótár ami offline is működik.

    Én meg hiányolom a gombokat. Nem szeretem taperolni a kijelzőt. Megfelelő helyen egy kézben fogva is simán lehet lapozni gombokkal.
  • noland
    #3
    Na mi, feltalálták újra a tabletet?
  • dyra
    #2
    persze, hogy nem érted mert azt gondolod a világ csak te vagy. Azért mert befér bárhova könnyű magaddal vinni és a hagyományos könyvmérethez is ez hasonlít a legjobban. Nem mindenki rambo, hogy lefekvéskor samottéglát tartson a kezében.
  • TokraFan
    #1
    Rendszeresen használok e-bookot, és nem teljesen értem, miért erőltetik a gyártók a kis, 6-os paneleket. Ezt az eszközt olvasásra használjuk, és nem tudom, ki a fene akarja kifolyatni a szemét az apró betűkkel?? Ezen pedig az egyébként kiváló e-ink paneltechnológia sem segít. Szóval minimum 8, de inkább 10col az ideális ide, kizárlóag e-ink panellel. Jegyzetelés szerintem jó ötlet, de főleg munkára vagy tanuláshoz hasznos. Egy diáknak nagyon hasznos, ha jegyzetelni tud az olvasott anyag mellé. Normál könyvek olvasásához szerintem felesleges. Böngészésnek sincs sok értelme, azt is maximum tanulóknál tartom hasznosnak egy ilyen eszközön, ha netán a tananyag olvasása közben gyorsan rá kell keresni valamire, akkor nem kell külön eszközt előkapni. Nem rossz cucc, de átlag felhasználáshoz kissé drága.