A nézőknek eléggé bejött a Han Solo-mozifilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most komolyan ahhoz, hogy a fiatal generáció megértse a Star Wars-t, le kell butítani az egész univerzumot? Azért ez nem a Hemingway összes.
"Mert sztori szempontjából ezek amiket csinálnak kb a Mickey mouse-al vetekszenek."
Na itt a lényeg! Ahhoz, hogy a fiatalságnak is be tudják mutatni teljesen le kell butítani, ebben meg nagy a Disney és Lucas is beáldozta anno.
Az pedig tisztán látszik, hogy ezen nem fognak változtatni - bár ha behúznak még 1-2 100 milliós bukást lehet változik a véleményük. Viszont ekkor is inkább azt gondolom jegelnék a terveket pár évre, mint sem neki bátorodnának. 😞 CGI-vel is csak gyerek filmeket fognak csinálni, azaz várjunk csak: csinálnak már jó ideje. :S
Na itt a lényeg! Ahhoz, hogy a fiatalságnak is be tudják mutatni teljesen le kell butítani, ebben meg nagy a Disney és Lucas is beáldozta anno.
Az pedig tisztán látszik, hogy ezen nem fognak változtatni - bár ha behúznak még 1-2 100 milliós bukást lehet változik a véleményük. Viszont ekkor is inkább azt gondolom jegelnék a terveket pár évre, mint sem neki bátorodnának. 😞 CGI-vel is csak gyerek filmeket fognak csinálni, azaz várjunk csak: csinálnak már jó ideje. :S
Na igen, egy Malak-Revan háború a KOTOR-ból, na az vicces lehetne megfilmesítve (ha már előzmény).
Amúgy nem értem. Lucas, majd utána a Disney annyi de annyi feldobott labdát kapott már, annyi brutál jó filmet tudott volna csinálni a könyvekből, hogy hihetetlen.
Komolyan, kihagyott lehetőségek tárháza.
Minden SW fan odáig lett volna egy Thrawn trilógiáért (hát még a második trilógia mellé). Meg a normál nézők is, mert piszkosul meg van írva.
Egy Kolériai trilógia se lett volna semmi.
Mert sztori szempontjából ezek amiket csinálnak kb a Mickey mouse-al vetekszenek.
Lassan azt várom, hogy a 3D technika fejlődésével (CGI karakterek) akár ezeket a filmeket is meg lehetne csinálni, akár az "eredeti" szereplőkkel és hangjukkal is.
Hatalmas poén lenne, az biztos.
Amúgy nem értem. Lucas, majd utána a Disney annyi de annyi feldobott labdát kapott már, annyi brutál jó filmet tudott volna csinálni a könyvekből, hogy hihetetlen.
Komolyan, kihagyott lehetőségek tárháza.
Minden SW fan odáig lett volna egy Thrawn trilógiáért (hát még a második trilógia mellé). Meg a normál nézők is, mert piszkosul meg van írva.
Egy Kolériai trilógia se lett volna semmi.
Mert sztori szempontjából ezek amiket csinálnak kb a Mickey mouse-al vetekszenek.
Lassan azt várom, hogy a 3D technika fejlődésével (CGI karakterek) akár ezeket a filmeket is meg lehetne csinálni, akár az "eredeti" szereplőkkel és hangjukkal is.
Hatalmas poén lenne, az biztos.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Szerintem azért, mert tele a t*kük az embereknek az előzményekkel.
A régi köztársaság idejéből is érdekesebb sztorikat lehetne elkészíteni. Hisz akad ott is jó néhány érdekes karakter.
A Nagy Sith Háború és Exar Kun érája is igen érdekes időszak volt.
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2018.05.29. 13:29:02
A régi köztársaság idejéből is érdekesebb sztorikat lehetne elkészíteni. Hisz akad ott is jó néhány érdekes karakter.
A Nagy Sith Háború és Exar Kun érája is igen érdekes időszak volt.
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2018.05.29. 13:29:02
Hát ha a Rouge One után ez volt a csalódás, akkor inkább meg se nézem. A Rouge One konkrétan egy kalap sitt.
Csak annyi, hogy aki látta jóra értékelte, de pénzügyileg egyelőre bukta, mivel kevesen ültek be rá.
Most mi van?
https://sg.hu/cikkek/film/131425/amerikan-kivul-is-eleg-nagy-zako-a-solo-egy-star-wars-tortenet
https://sg.hu/cikkek/film/131412/a-han-solo-mozifilm-az-elvarasok-alatt-teljesit
https://sg.hu/cikkek/film/131425/amerikan-kivul-is-eleg-nagy-zako-a-solo-egy-star-wars-tortenet
https://sg.hu/cikkek/film/131412/a-han-solo-mozifilm-az-elvarasok-alatt-teljesit
Minden új rész rossz. Gyerekes, óvoda...Csak a Classic széria ér valamit, bár az se sokat.
Az a gáz, hogy így 1 hét viszonylatában visszagondolva, hogy mire is emlékszem a filmből ... na az kb 3 mondatban elfér. Azaz nem adott maradandó élményt.
Tudom, az ember mindig jobbat vár, meg aki olvasott előzmény Han Solo könyveket is az is másra számít ... pláne meg az aki a Kolériai trilógiát is olvasta.
Nem is tudom mi a jó szó rá? Sablonos? Lapos? Furi? Uncsi?
Rouge One után csalódás volt. De még Ep8-hoz képest is.
Tudom, az ember mindig jobbat vár, meg aki olvasott előzmény Han Solo könyveket is az is másra számít ... pláne meg az aki a Kolériai trilógiát is olvasta.
Nem is tudom mi a jó szó rá? Sablonos? Lapos? Furi? Uncsi?
Rouge One után csalódás volt. De még Ep8-hoz képest is.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Pedig szerintem nem volt annyira gáz.Nézhető.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
de lehet, hogy a netes kisebbség az valóban többség, nem?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams