Íme a Battlefield V első trailere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkaptátok a lényeget 😊
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Megkönnyeztem olyan jó volt ... benne van Gibson is . . .

Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.05.25. 22:14:40

Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.05.25. 22:14:40
Történelmileg teljesen hiteles a frontharcos, protézist viselő nő.😄 Még a végén az is kiderül, hogy több hadosztály volt belőlük a nyugati fronton csak én olvastam rossz történelemmel foglalkozó könyveket. Nesze neked PC. Sok helyen már átnevezték a a játékot "Bitchfield-re".😄
Utoljára szerkesztette: Paddy, 2018.05.25. 09:29:49
Utoljára szerkesztette: Paddy, 2018.05.25. 09:29:49
For the greater good
Jaja kell a női katona mert így "politikailag korrekt" 😄
A dice svéd nem? Náluk meg hatványozottan megy ez a feminizmus.
A dice svéd nem? Náluk meg hatványozottan megy ez a feminizmus.
Ja és mellesleg a bf4 óta rühellem a női karaktereket, nem véletlenül (fuck feminism) 😄
szamurájkardos brit katona? luke skywalker kezű nő? meg G I joe szakálgyepál???
ez nem trailer volt hanem vmi összevisszaság....röpködnek a golyók meg emberek ugrál össze vissza ....ennél azért sokkal látványosabb trailert is össze tudtak volna kalapálni, mert ez egy semmi volt
ez nem trailer volt hanem vmi összevisszaság....röpködnek a golyók meg emberek ugrál össze vissza ....ennél azért sokkal látványosabb trailert is össze tudtak volna kalapálni, mert ez egy semmi volt
Ez mi ez a szar???😄
trailer után visszasírom a BF1-et
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ez legalább olyan fos lesz, mint a BF1