84
Green Hell - túlélés az Amazonas dzsungelében
-
#44 Nem a csak a fórumba úgy világszinten se örvendenek ezek több százezres tábornak ezek a játékok. Mégis kb naponta ömlik a sok survival szarság
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.09.06. 23:11:23 -
SirDannyL #43 Én pár napja vettem meg, akkor még korai hozzáférésű volt, már vártam hogy mikor jön a stabil verzió. Pont dolgoztam tegnap amikor kiadták, de ma belenéztem. Sok rutinom nincs, hisz most kezdtem, de tetszik. A történet is jó, viszont ahogy itt a hozzászólások dátumát nézem, nem lesz túl kapós-népszerű játék... -
Ironman2 #42 Elkészült a játék,kijött az 1.0-s verzió,és megjött a launch trailer is!
-
TomStorm #41 Ja és bekerült a Magyar nyelv is tegnap ha jól olvastam!
"New language - Hungarian" -
TomStorm #40 Napok,éjjelek hossza mennyi idő kb? -
TomStorm #39 Ma megveszem én is! -
etejedu #38 Az jó!
Bár ahogy elnéztem a videókat (nem tudom milyen nehézségi fokon játszottak), nem telt az idő pl faaprítás vagy állat kizsigerelése közben! Ami ugye roppant meghatározó a Long Darkban: pl. az állati tetem boncolása esetén simán megfagyhat az ember... -
#37 szia megéri de ez még nehezebb mint az szinte mindenbe bele lehet halni de ráérzel akkor már jó nagyon -
etejedu #36 Sziasztok! Megéri megvenni? Van olyan bosszantóan nehéz mint a The Long Dark? -
Ironman2 #35 Okt 29-én is lesz leárazás,azt nem tudom érinteni fogja-e ezt a játékot,de figyelem majd -
#34 Szerintem érdemes megvárni egy akciózást, hátha karácsony előtt lesz olcsóbb is. -
Ironman2 #33 Ez jó!! Brutálisabb lesz mint a Forest.Hamarosan meg is veszem,még várok vele,mert most értelmetlen tolni,ha ennyi mindent belevisznek még pár hónap alatt.Csak begyakorolni jó egyelőre. -
#32 Na csak hogy kicsit reklámozzam magam én is elkezdtem egy sorozatot. Heti két részt próbálok produkálni, ha lenne időm többet is játszanék, mert nagyon tetszik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#31 Nos én is végigvittem a tutorialt ma fel is megy róla a videó a youtube-ra. Kage848 videóit néztem és nagyon megtetszett ezért is vettem meg. Nagyon tetszik a környezet és a realisztikusságra törekedés. Egy 7 Days to Die szintű grafika után pedig igazi felüdülést jelent ez a játék.
A The Forestet azért nem vettem meg mert bár az alapötlet nagyon tetszik, de a videók alapján amit láttam a kannibál, mutáns ellenségeket és nem nyerték el a tetszésem.
A terv szerint lesz a játékban co-op mód is, de azt se bánom, ha csak egy jó single player élményt ad. Röpke fél év alatt tervezik befejezni ami kifejezetten tetszik. Az alap amit most kaptunk nagyon egyben van, csak egy óra játékom van benne így nem tudom mennyire hibamentes, de a gameplayek alapján amiket eddig láttam nem sok hibát tartalmaz.
Itt a menetrend ami a fejlesztések ütemezését tartalmazza. -
Norbertboy #30 Van a játékhoz -
#29 -
Ironman2 #28 Megjött a javítás,és kivették a random tribe támadásokat! Akkor ezek szerint nem nálam volt a probléma! Valóban odaspawnolt egy kannibál a tutorialban. -
#27 Csak a bevezető része van kész. Rövid tutorialként szolgál. Aztán átmegy survival módba és írják is, hogy nincs kész még a story mód. -
Joob81 #26 Sziasztok!
A Story mód játszható már benne vagy később lesz elérhető? -
Norbertboy #25 Mi is megnézzük a zöld poklot, reméljük túl és éljük...
-
Ironman2 #24 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég bugos a visszatöltés,pl a csajtól a levél nincs az ajándék karórán a Search the tent küldetésnél a tutorialban,utána frászt kaptam a hülye kannibáltól,persze kinyirt,visszatöltöttem,és újra felébredés után már egyből ott volt a kannibál a sátorban.Pedig még el se kezdtem a küldetést.Vagy lehet ezek random jönnek,de nagyon hülye hangja van neki.Pár macheta ütéssel sikerült másodszorra ártalmatlanítani.Az elején meg mikor először felveszem a machétát,akkor meg kiröpül a kezemből.DD Lehet várni kell pár verziót,nagyon ütős game ez.A storyban még nem is voltam,nagyon be kell gyakorolni ami a tutorial történetben van,mindent elmondanak benne mit kell csinálni.Ja és tiszta The Forest! Lehetne akár a második része is!!
A skip tutorial megnyomása után érhető el a story mod,de nem ajánlatos egyből arra menni,érdemes végignyomni a tutorial küldetéseket is!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.08.30. 02:08:05 -
Ironman2 #23 Egyelőre tetszik a game,mégcsak a tutorialt csinálom,de már szétszabdaltam a fél dzsungelt.DD -
Ironman2 #22 Már kapható a steamen! 16.79 euro! -
Ironman2 #21 Egy tegnapi gameplay a játékból (spoileres!):
-
Ironman2 #20 Pont egy napon jön ki mindkettő.D -
Norbertboy #19 Ott volt a Survive the nights is. Az is hatalmas kamu volt... látszik is hágyan játszani most vele. Ezek a dolgok miatt várok a járékmegjelenésére és előtte nem is igazán agyalok rajta. Jön ki a Scum is, azzal is várok. Szóval nyugtaával dícsérd a napot... -
Ironman2 #18 Azok nem sokat érnek,ezt már jól tudjuk az early accesnél.Sőt,volt olyan játék amivel jól átbaszták a népet a trailer videóval.Ugye Far Cry 3 pl. -
Norbertboy #17 Igazatok van, mindig olyan lesz a játék ahogy megígérték! Kár hogy nem lehet előrendelni, rögtön 3at vennék is! :) -
#16 Látom nem igazán sikerült értelmezned azt amit írtam. -
#15 Hogyne tudnánk láttunk gameplay videókat olyan lesz. -
Norbertboy #14 Azt sem tudod milyen lesz a játék! :) -
#13 Az nem sok, simán megért anno ennyi Subnautica is. -
Norbertboy #12 Ahhoz már villantani kell valamit, hogy kifizessek 20 dollárt! Inkább várok, ha jó játék lesz a szürke piacon veszek hozzá kulcsot. -
Ironman2 #11 Nem is olyan rossz ár,egy Forest-Stranded Deep klónhoz!
Amúgy ez a karóra nagyon jól néz ki.Jobban tetszik mint a Stranded Deep-ben.Kiváncsi vagyok modderek fognak-e hozzá különböző márkájú,meg kinézetü órákat gyártani?
A blueprint rendszer az meg ugyanaz mint a Forest-ben
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.08.17. 01:27:19 -
Ironman2 #10 Ja,20 dolcsi lesz a játék induláskor
https://twitter.com/GreenHellGame/status/1030173747985051648 -
Ironman2 #8 Augusztus 29-én jelenik meg a játék!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.07.25. 02:49:13 -
Ironman2 #7 Lesznek benne kannibálok is,facebookon van róla néhány concept art.Lehet hogy nem most,majd később,de ott van.
https://www.facebook.com/GreenHellGame/
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.07.22. 12:18:33 -
Ironman2 #6 Ez tuti vétel lesz nálam,beszarás milyen jól néz ki! Gondolom az Unreal4-es motor van alatta. -
Ironman2 #5 Hú ez rohadt jó lesz! Tiszta Forest! -
Norbertboy #4 Nemsokára megjelenik!