8
Brave böngésző
 • Evin
  #8
  Ez egy rakás...
  Úgy 3 platformon próbáltam elérni a készítőket (saját csatornáikon!), hogy valahogy legyen validálva valaki által pl a magyar nyelv fordítása, amire nulla, azaz nulla válasz érkezett összesen, többszöri könyörgés és megkeresés után is.
  Lehet, a felszínen úgy tűnik, hogy van szuper magyar fordítása, de az egy borzalom, nem fordítás. Bárki bármit átírhat és szerintem át is írt. Biztos van, aki hozzám hasonlóan minőségit akart ott alkotni, de valaki(k) garantáltan gépivel fordítottak bele, és 1 mondaton belül is hol tegez, hol magáz, hol bizonyos kifejezések le vannak fordítva, hol angolul vannak.

  Szóval a szoftver maga jó lenne, azért is szerettem volna rendbe tenni a fordítását, de a fejlesztők borzalmasan kommunikálnak, HA meg is teszik.
 • BASEBALL-fan
  #7
  Na felhozom a kis oroszlánt, Kimondottan, gyors barátságos böngésző lett, nekem jelenleg ez a fő böngészőm.
 • BASEBALL-fan
  #6
  pár hónap után újra tettem, gondoltam ránézek, örömmel látom , tud magyarul :)
 • BASEBALL-fan
  #5
  Hát a netes cikkek nem ezt sugallták! De mindegy is, amikor a bravét használtam se kapcsoltam be ezt a funkciót, bekapcsoltam az adblockert azt kész piszok gyors böngésző.
 • MerlinW
  #4
  Ad, csak nem neked. Pontosabban te adod:) Ha megnézed a beállításokban a Payment opciót látod, hogy mi is a helyzet valójában. Fel tudsz tölteni pénzt, be tudod állítani havonta mennyit szánsz támogatásra, valamint be tudod állítani melyik publisher hány százalékát kapja meg a havi keretnek.

  Tehát ahhoz hogy neked menjen a pénz, kell egy weboldal/youtube profil amint reklámok vannak, csinálnod kell egy Uphold számla accountot és egy Brave payment regisztrációt. Aztán működik, ahogy működik. Tehtá kb mint a Google adsense, csak kevésbé hatásos.
 • BASEBALL-fan
  #3
  Én bwe se állítottam ezt a funkciót, teljes értékű adblokker van belőve. Bár akárhány cikket olvastam róla mind azt írta, tényleg ad 1 kis részt a pénzből,.
  Utoljára szerkesztette: BASEBALL-fan, 2018.05.15. 18:23:59
 • MerlinW
  #2
  Jó böngésző. De remélem tudod, hogy a reklámpénzt nem te kapod?:)
 • BASEBALL-fan
  #1
  Az sg saját cikke https://sg.hu/cikkek/it-tech/118374/brave-penzt-kapnak-a-felhasznalok-a-reklamok-megtekinteseert

  hónapok óta használom, nekem nagyon bejön, kényelmes és egyedi gondoltam megérdemel 1 topikot. Valaki használja még rajtam kívül?