Az asszisztensrendszerek nem csökkentik az autókban eső károkat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én ilyen autókat vezetek elég sokat, azonnal kikapcsolom a 99%-át
idegesítőek, sokszor tévednek, és nem egy veszélyes szitut okoztak
maradok a régi bevált dolgoknál
majd én vezetem az autót.
idegesítőek, sokszor tévednek, és nem egy veszélyes szitut okoztak
maradok a régi bevált dolgoknál
majd én vezetem az autót.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
"Mint ahogy ma nem kötnék biztosítást arra, hogy az utcán agyontaposnak a lovak. "
😊) de köthetnél. Aztán ha még is bejönne a dolog, akkor a biztosítók kivennék ezt az opciót, mert potenciálisan eléggé nagy az esély, hogy agyon taposnak valakit a lovak.
Vitzet félre: lesz biztosítás. Ui. olyan nem lesz, hogy 100%-k biztonság. A kocsik még durvábban fognak hibázni mint az emberek. Mióta van programozás? 40-50 éve? És mai napig nem jött ki még olyan program mi ne lenne bugos/hibás. Havonta/hetente évente jönnek frissítések. Tele van mindegyik biztonsági réssel.
Szóval lehet még nagyobb szükség lesz a biztosítókra mint most.
😊) de köthetnél. Aztán ha még is bejönne a dolog, akkor a biztosítók kivennék ezt az opciót, mert potenciálisan eléggé nagy az esély, hogy agyon taposnak valakit a lovak.
Vitzet félre: lesz biztosítás. Ui. olyan nem lesz, hogy 100%-k biztonság. A kocsik még durvábban fognak hibázni mint az emberek. Mióta van programozás? 40-50 éve? És mai napig nem jött ki még olyan program mi ne lenne bugos/hibás. Havonta/hetente évente jönnek frissítések. Tele van mindegyik biztonsági réssel.
Szóval lehet még nagyobb szükség lesz a biztosítókra mint most.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
"az asszisztensrendszer nem működik megfelelően, a biztosító fizet. Ezen az elven az automatizált közlekedés sem fog változtatni, s a biztosítók üzleti modellje ugyanilyen stabil pont, melyet nem csak az autonóm járművek, de a közösségi autómegosztás sem tud megingatni."
Agyhalott az a biztosítós, aki nem fossa össze magát az autonóm járművektől. Mert ha azok elérik fejlettségük tetőpontját, akkor biztosításra nem lesz szükség. Mint ahogy ma nem kötnék biztosítást arra, hogy az utcán agyontaposnak a lovak.
Agyhalott az a biztosítós, aki nem fossa össze magát az autonóm járművektől. Mert ha azok elérik fejlettségük tetőpontját, akkor biztosításra nem lesz szükség. Mint ahogy ma nem kötnék biztosítást arra, hogy az utcán agyontaposnak a lovak.
"Már az első parkolási asszisztensek sem tudták megakadályozni a károkat, pedig felszerelték azokat jelzőhangokkal és az autósok is támaszkodtak a megoldásokra. Ebből is látszik, hogy még nagyon sok időnek kell eltelnie a kormány, valamint a fék- és gázpedálok nélküli robotjárművek megjelenéséig és elterjedéséig."
Nincs logikai összefüggés.
A csipogó parkolóradarból levonni következtetést az autonóm járművek fejlődésére nem kis baromság.
Nincs logikai összefüggés.
A csipogó parkolóradarból levonni következtetést az autonóm járművek fejlődésére nem kis baromság.
A sávot elvben neked kéne tartani, ahogy észrevenni a gyalogost is, mert nem önvezető az autód, hogy ráháríthasd a gyártóra :-D Így aztán valahol érthető, hogy a biztosító nem tesz különbséget. Az viszont rohadtul igaz, hogy pl. a hűtőmaszk cseréje egy frontális koccanás után legyen mondjuk 500 euró, de ha ott van mögötte az éjjel látó kamera is, akkor meg 5000.
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2018.05.12. 10:25:50
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2018.05.12. 10:25:50
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"A GDV részlegvezetője hangsúlyozta, hogy a gépjármű-biztosítás technikasemleges. Függetlenül attól, hogy a vezető követ el hibát vagy az asszisztensrendszer nem működik megfelelően, a biztosító fizet."
Aha, mert gondolom én is simán visszaperelném a befizetett biztosítási díjat tőlük, ha eszükbe jutna nem fizetni, ha mondjuk a sávtartó bexarik. Szal nem kéne úgy tenni, mintha ez extra szolgáltatás lenne és szívességet tesznek az ügyfélnek.
Aha, mert gondolom én is simán visszaperelném a befizetett biztosítási díjat tőlük, ha eszükbe jutna nem fizetni, ha mondjuk a sávtartó bexarik. Szal nem kéne úgy tenni, mintha ez extra szolgáltatás lenne és szívességet tesznek az ügyfélnek.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs