A Walmart leleplezte az E3-as felhozatalt?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, én is bevásároltam amiből amennyit csak lehetett, majd kiderült, hogy akár pőrén gatyában is mehettem volna a fő bázisra, annyi muníció akadt szerteszét, és olyan kevesen jöttek kiiktatni
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
egyetértek veled. Én sokat játszom vele, de a vége minden esetben lehúzza az egészet. Pedig a játék nekem nagyon tetszik. A légkör is ott van. (nekem bejönnek az ilyen poszt apokaliptikus világok). Sajna a vége sz@r, sírtam is rajta ([email protected] szabad felhasználásban 😊 )
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
hát ez picit kamu szagú. Annyira nem vagyko pl. otthon a NES játékokban, de a Dragon Quest 2. az az volt. És 1987-ben jelent meg.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
A Mad Max sem annyira rossz, mint némely teszt sugallta. Ellenben a Just Cause-tól én hupililát hánytam. A másodikat megvettem, az olyan szinten tré, hogy 30 perc után kuka. Ha kicsit is hasonlít a Max-re, akkor már jobban jár az egész emberiség...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Eléggé nem kamu a RAGE2 , azalapján ami a twitter utalgatásokból lejön
Viszont állítólag a just cause madmax fejlesztő svéd avalanche csinálja ami egy dudebro brigád , hetven-x-százalékos medmeksz-el.
Viszont állítólag a just cause madmax fejlesztő svéd avalanche csinálja ami egy dudebro brigád , hetven-x-százalékos medmeksz-el.
A Rage a legjobb posztapokaliptikus játék lehetett volna, ha nem vágják el a végét ilyen nagyhirtelen egy csomó dolgot függőben hagyva. Jobban ráizgulok, mint az Ironside-os SC-re, pedig nagyon utáltam halott hangúval a Blacklistet... Persze lehet hogy ez mind kamu. Akkor :-(
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Forza Horizon 5? Az hogy a gecibe' mikor még a négyes se jött ki? De a Borderlands 3-at már nagyon várom!
...ha azért lesz RAGE2 mert megnyerte a zenimax a vr pert a facebook ellen akkor már megérte ez az egész vr mizéria .
De hogy ennek a mizérának a hátán akarják behozni az AR-t az ettől függetlenül még szánalmas.
BL3 sajna tuti xar lesz, se tech értelemben , se gameplay, se semmilyen tekintetben nem tekinthető igazi folytatásnak a BL2 se.
Többi az kiddy meg dudebro meg weeb cím.
Ha Carmacknél marad az ID akkor a RAGE2 is dudebro cím lenne. Na hátha így nem az.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.10. 09:13:10
De hogy ennek a mizérának a hátán akarják behozni az AR-t az ettől függetlenül még szánalmas.
BL3 sajna tuti xar lesz, se tech értelemben , se gameplay, se semmilyen tekintetben nem tekinthető igazi folytatásnak a BL2 se.
Többi az kiddy meg dudebro meg weeb cím.
Ha Carmacknél marad az ID akkor a RAGE2 is dudebro cím lenne. Na hátha így nem az.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.10. 09:13:10