6
  • apucsabi
    #6
    "De annyira hülyék, hogy nem tudják ezt felfogni? Mi a fenét keresnek vezetői pozícióban ha ennyire dinkák? "
    -> mert a vezetöi poziciók zömébe nem szakmai alapon kerülnek emberek, hanem lojalitás alapon. Akinek a lojalitás demonstrálása már készségszintü fejlettséget ér el, az kapja a poziciót és általában a két készség (szakmai vs. lojalitás) egymás ellenében szokott jelentkezni.
    Utoljára szerkesztette: apucsabi, 2018.10.29. 11:19:53
  • Andrevv
    #5
    De annyira hülyék, hogy nem tudják ezt felfogni? Mi a fenét keresnek vezetői pozícióban ha ennyire dinkák?
  • Macropus Rufus
    #4
    mert a jogalkotók nem informatikusok.Ők nem értik a technolóia mibenlétét. Ők azt akarják, hogy belelássanak és nem értik, hogy a technológia ezt nem teszi lehetővé. Ez a fajta nem.
  • Andrevv
    #3
    De miért nem fogják fel, hogy végpontok közötti titkosítási kulcsokat nem tudják kiadni? Nincs náluk, lehetetlen amit kérnek. Manapság bármelyik valamire való programozó csinál egy p2p titkosított chat-et egy hétvége alatt, és akkor mit fognak letiltani? Az egész internetet? Még a belső hálózatokat is? Valami EMP-vel az áramot is megszüntetik? Teljesen hülyének nézik az embereket. Maholnap hozzám is bekopognak, mert a cégnél saját titkosított chat-et használunk és nem tudják elolvasni, amit valamikor főiskolás koromban csináltam unalmamban. Teljesen abszurd ez az egész.
  • HyBrIDNyLA
    #2
    Igazad van, a te szemszögedből, igazad van a felhasználók oldaláról. ...de egy rendészeti, egy rendvédelmi szervnek az az alap feladata, hogy ellenőrzése alatt tartson dolgokat. Főleg azon hatásköröket, azon cselekményeket amelyeket a törvények és egyéb jogszabályok a hatáskörébe utalnak. Nincs választási lehetősége. Erre van predesztinálva. Ha nem éri el szép szóval, akkor eléri jogszabállyal, ha nem éri el jogszabállyal, eléri szankcióval. Ennek ez az evolúciója. A demokratikus alapjogok nagyon sok esetben korlátozhatóak. Csak akkor lehet valamire kimondani, hogy ellenőrizve van, ha a kontroll megvalósítható és fenntartható.
    Nem kell messzire menni A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) önálló szabályozó szerv Magyarországon, így vezetője az Alaptörvény szerint jogszabályt (rendeletet) alkothat. Pontosan azért van felruházva jogszabályalkotói kompetenciával, hogy az érdekérvényesítési képességét fenn tudja tartani. Nem kell messzire menni, elég Németbe. Tölts le FTP-n egy filmet valami warez helyről. A következő távközlési számlában hidd el, h meg fogod kapni a 3-400 Eurós büntetésed. Kérdezz bárki Németbe szakadt honfitársat. A DE-CIX (DE internet exchange) mindent figyel ott is.
  • Skylake
    #1
    Nem kell maszatolni, b*zmeg! Minden külföldi weboldalt, SaaS-t, szolgáltatást és applikációt be kell tiltani a p*csába! Előre a kínai úton! Hajrá Oroszország, hajrá oroszok!