4
  • zola2000
    #4
    Meg azt segíti, hogy a jövőben ne kerüljön egy nemzetközi átutalás napokba és ezer+ forintba, akár a bankrendszert is szükségtelenné teheti a jövőben (persze ahhoz először az kell hogy ne ugráljon az árfolyam)

    Az hogy pl egy emberrabló 10millio forint értékű aranytömb helyett kriptot kér nem nagy különbség szerintem, nem csoda hogy kínánál demokratikusabb országok nem tiltják be a kriptovalutákat.
  • paragic
    #3
    Nem értem, hogy ez milyen segítséget jelent a bűnözőknek.
    A példád sem jó, mert ez szerint a bűncselekményből származó, az álam által lefoglalt pénzt el kéne égetni.
  • Skylake
    #2
    Noha bőségesen van anomália a kriptopénzek esetében, az a mód, ahogy ez az oldal egyértelműen tájékoztatja a látogatókat a bányászás tényéről, valamint ennek paraméterei kapcsán beállítási lehetőségeket ad, ez szerintem jelenleg példaértékű. Ezt így, ilyen átlátható módon kellene minden hasonló weboldanak kommunikálnia.
  • kvp
    #1
    Ertem en hogy jo celra hasznalnak a penzt, de a kriptopenzek tamogatasa elso sorban a bunozoket segiti. Ez kb. olyan mintha a fegyverkereskedelmbol szarmazo penzt az altaluk felfegyverzett gyerekkatonak haboru utani megsegitesere hasznalnak fel. Mondjuk az UNICEF csinalt mar ennel durvabb dolgokat is...