3
  • Skylake
    #3
    Fából vaskarika, avagy néhány látszatintézkedés néhány hőbörgő user, illetve a közvélemény pofájának befogására. E mellett némi f*ngszagú erőlködés néhány feature betételére.

    A lényeg nem változik: a Facebook ingyenes és az is marad - rajta kifejtett aktivitásod terjedelmével párhuzamosan leszel függő, és ugyanilyen arányban adjuk el az adataidat mindenkinek aki csak fizet érte, a burkusföldi shared economy-t nyomó ökovizipipa-gyártó startupoktól kezdve az USA és szövetségesei kormányzati szerveihez közelálló gazdasági szereplők részére. Ennyi a lényeg, a többi, amit ez a lófejű f*sszopó előad a kib*szott dev konferenciáján csak maszlag. Fel kell tolni rá az egész k*rva életüket, az lesz nekünk jó! Facebook VR-el: mindenki fejére mindenhol és minden időben! Ez kell nektek parasztok!
  • NEXUS6
    #2
    Jó ez az Oculus Go, bizti mindenki vesz egy külön HW-t egy jobb teló áráért, amikor a fészbukozás 80%-át így is a mobilján nyomja. Rahedli mobil VR tok van a piacon szarú/húgyé.

    A Samsung GearVR is már 2015-ben lett bemutatva, szal épp időben jönnek ki vele. ;)
  • kvp
    #1
    Az, hogy az ismerosok elol akarnak publikus adatokat elrejteni (de persze azert a hivatalos profilhoz kotve), nagyon ellentetes az ismeros emberek bizalomra alapulo kommunikaciojaval. Arrol nem beszelve, hogy ket ismeros (pl. azonos munkahely vagy iskola miatt) miert ne ismerkedhetne ossze? De legalabbis latnia kellene minden ismerosnek (tinik eseten pl. a szuloknek, kapcsolat eseten a parnak) az illeto publikus randevu profiljat, amit a vilag masik reszen elo ember (pl. egy afrikai nagyon rejtett munkaero vagy a szomszedban lako munkanelkuli bandatag) lathat. Velemenyem szerint egyre ellenszenvesebb iranyba mennek, persze a facebookon toltott ido novelese befektetoi szempontbol jo. Csak minden masbol nagyon rossz.