20
  • M2 #20
    "Rohanok és veszek egyet, mert 5 év múlva biztos 10X ennyit fog érni!"

    Ez is tök alap dolog, hogy ha nem bontod ki, 10 év múlva kurva sokat ér(ne). De még ezt sem tudtad.
  • M2 #19
    "összesen 52,2 millió készüléket tudott eladni az Apple, ami 3 százalékos növekedést jelent"
    "a legnépszerűbb az iPhone X volt, lekörözve az iPhone 8 és 8 Plus páros tagjait"

    Erre írod te, hogy nem fogy.

    Leírtam gy.k. (neked), hogy miért nem követik az eddigi trendet, miszerint lecsúszik az ára, de marad 2-3 évig gyártásban. Ha így sem érted, végleg nem tudok rajtad segíteni. Idén jön ugyanaz a készülék, biztosan nem X névvel, pár helyen módosított hardverrel és azokat is viszik majd mint a cukrot. Piaci elemzőnek meg ne menj, nem értesz hozzá.
  • NEXUS6
    #18
    Lekerült a kínálatból mert gondolom nem fogy.

    "Egy jubileumi kiadásnál ez elvárható volt."
    Azta, na ez az aranyköpés, bameg! Szal ez azért volt drága, mert limitált széria volt!? De akkor miért csak te tudsz erről!? Rohanok és veszek egyet, mert 5 év múlva biztos 10X ennyit fog érni!
    XD
  • M2 #17
    "Halott", mert lekerül a kínálatból, váltják az idei modellek. Egy jubileumi kiadásnál ez elvárható volt.
  • NEXUS6
    #16
    Eközben az Applen túli valóságban:

    Link Mobilarena IX halott
  • M2 #15
    Nézzük csak...
    ipon-ugh
    ipon-ugh
    Kinek is kellene hinnem? Nem is tudom...
  • ugh
    #14
    cefrés..
  • ugh
    #13
    Gondolom te ezt amit linkeltel el is hiszed.
    Elarulom, ez befektetoknek szolo iromany.
    Az ajfon x akkora zako mint ide ulanbator.
  • M2 #12
    "Az Apple esetében eközben némi visszaesést várnak"

    Eközben a valóságban:

    REKORD NEGYEDÉVET ZÁRT AZ APPLE, AZ IPHONE X A LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKE
  • NEXUS6
    #11
    Az tényleg szuper, hogy erős a procija általában az iphonoknak, le a kalappal, az már nem olyan szupcsi, hogy viszonylag gyenge az akksijuk. Egy alap Iphone 8 kijelzőjének a felbontása, meg már ciki kategória, ilyen drága Andrós telót ilyen gyökér kijelzővel szerintem nem találsz. Bocs ha dúrva voltam, de nekem a kijelző fontos, hiszen azzal találkozol manapság egy mobilnál nap, mint nap.

    Más az Apple filozófiája, letisztult, sallangmentes, egyedinek mondott telót kapsz, megigérik a megbízhatóságot is, de egyre kevésbé tudják, ahogy nézem garantálni. Minden esetre a szerviz hálózatra nem lehet panasz.
    Más kérdés, hogy nem is nagyon tudod egyénisíteni, testreszabni, saját konkrét igényeidnek átalakítani.

    Az ifon egy jó teló, pont. Az Andró meg közben szintet lépett, már nem csak egy tapiképernyős teló, pont olyan, amit ki tudsz belőle hozni, de sajna azok közül a legcsúcsabb sem olyan valszeg, amilyet valójában szeretnél. ;)
  • M2 #10
    "nagyjából hozza a konkurencia szintjét"

    Az Apple telefonok pont azt tudják, mint a legfelsőbb kategóriás Androidos cuccok, leszámítva a sebességet, mert abban duplán odavernek a legerősebbek is. Cserébe csak kicsit drágábbak és egy év alatt nem esik az áruk a felére-harmadára, sokkal többért el lehet pár év után is adni. Minimális matekkal kijön, hogy az iPhone pénzügyileg jobban megéri.
  • Andrevv
    #9
    Ár-érték viszonylatban az iPhone-ok nagyon rosszak. Ez teljesen logikus, mivel az Apple 50% körüli profittal számol termékekként, a Xiaomi pedig 5%-ra maximalizálta. Csak az vesz Apple termékeket akinek a pénz nem számít, csak az alma legyen rajta...
  • NEXUS6
    #8
    Hát igen. Amikor egy hivatalos, Apple próféta mondja ki azokat a dolgokat, amiket a kritikusok vetnek a cég szemére az már gáz.

    Pénzük mint a pelyva, szal simán megtehetnék, hogy ezért az árért egy tényleg szuper telefont adjanak a vásárló kezébe és nem csak olyat, ami nagyjából hozza a konkurencia szintjét.

    Szal jelezném a rajongóknak, hogy szálljanak ki egy pillanatra a képzeletbeli igazgatótanácsi székből, amibe egyre inkább belehelyezik magukat, hogy indokolni tudják a márka melletti kitartásukat és nézzék a terméket abból a nézőpontból, ami valójában az övüké, a felhasználó, a vásárló nézőpontjából. Nem az a kérdés, hogy a cég mikor fog elhasalni, mert az M$ sem hasalt el évtizedes bénázások után sem, hanem hogy neki még mindig megéri-e ezért az árért Ájfont venni?
  • cateran
    #7
    Amikor evtizedek ora elkotelezett hiperkocka applefanok elfordulnak az Appletol, akkor azert vicces ezt felhozni..(amugy igen, az iPhone X meg a fanok szerint is tul draga)




    Utoljára szerkesztette: cateran, 2018.05.03. 00:11:12
  • M2 #6
    alMÁS
  • overseer-7
    #5
    Az apple szar.
    Én mondom.
    Egyetlen egy dolog vitte előre a céget, hogy MÁS.
    Más terméket építettek ki és ezt nagyon jól tudták kommunikálni.
    Ha másra vágysz ezt vedd meg. Jó volt a marketingjük.

    Viszont most hogy már minden féle MÁS kütyüket gyártanak sok féle más gyártók az apple szar. Nem tud kitűnni a tömegből.

    Előbb utóbb a mellkasára fognak lépni.. és én pezsgőt bontok majd.
  • passatgt
    #4
    Nem teljesen értem a cikket. Tegnap jött ki a negyedéves jelentés applenél és 21%-al növelték a bevételt Kínában, a top 3 eladott okostelefon közül mindhárom iphone.
  • M2 #3
    7 éve csak ezt tolják a haterek. Nektek soha nem unalmas?
  • MerlinW
    #2
    Mivan, drága az ájfón? :D
  • ZenMillitia
    #1
    es ez csak erosodni fog, miutan sjat procija lesz az applenek es 1 alkalmazas se fog futni rajta, csak kb 5 ev mulva, amikro mar minden fejleszto atportolta a cuccait. iOS szar, bugos, fagyos, macOS is szar, a macbook pro is szar, semmi innovacio, telefon ma mar rondabb ,mint az S8. bye bye apple. 10+ ev utan