4
  • Skylake
    #4
    Lassan azért alakul valami. Az hogy például személy szerint én ideböfögtem ezt a modoros baromságot alul, amit 5 éve nem tettem volna ilyen tartalommal, illetve az ehhez képest valóban lényeges tényezők és események, hogy Zucki gyereket kifaggatták a szenátus előtt, illetve a GDPR indulása azért jelenti a változások kezdetét. Persze ez gyenge egyenlőre mint a légyfing, de legalább valami. Végül is mehetnénk az ellenkező irányba, a kínai társadalmi kredit irányába is - például EU-s törvénykezéssel.
  • Zoliz
    #3
    A birkáknak mondhatod, ők tartják el a FaceBookot, meg a többi milliárdost.
  • Skylake
    #2
    "Hölgyeim és Uraim (k*rnak a nyulaim), azt gondolom, hogy itt az ideje a kereskedelmi célú lehallgató berendezéseknél az abszolút killer feature piacra vitelére, már ami a privászféra telibe sz*rását, az összegyűjtött adattömeg amerikai kormányzati szervekhez, és a legvirtiglibb és leggerinctelenebb harmadik fél vállalkozásokhoz történő folyamatos seamless eljuttatását jelenti!

    Sőt, mint a fejlett világ polgárai, követeljük a következőket is a közjó, a Szent Hatékonyság növelése, illetve a digitális technológiákkal támogatott önkényuralmi rendszerek zavartalan és kedvező fejlődése, valamint természetesen az olyan erkölcsös és kiszámítható vállalkozások fejlődése érdekében, mint a Facebook Inc. illetve a don't be evil paradigma csillogó páncélú lovagja, az Alphabet érdekében a következőket is követlejük:

    - A Google és a Facebook kapjanak állami szintű jogosítványokat állampolgárok teljes körű, 0-24 órás ellenőrzésére Amerikában és Európában! Legyen a Google és a Facebook nemzetek felett álló hatóság!
    - Követeljük, hogy a magánlakások és magánterek teljes területét folyamatosa lefedő, pervazív szenzortechnológiákkal történő felszerelését (kép, hang, hőmérséklet, meg ami technikailag megvalósítható)!
    - Követeljük, hogy a kínai modellhez, illetve a Black Mirror Nosedive epizódjában bemutatott modellekhez, mint jó gyakorlatokhoz hasonló teljes körű társadalmi kreditelésen alapuló, meritokratikus elveket megvalósító állampolgári ellenőrzőrendszerek létrehozását, és teljes körű bevezetését!
    - Követeljük, hogy az összes bevezetendő szabályozást a tenorizmus elleni harccal indokoljanak a kormányzatok!

    A magánélethez az embereknek nincs joguk! Az un. "magánélet" engedélyezhető tartalmairól és aktivitásairól az állampolgárok, a tenorizmus elleni harc jegyében kizárólag a kormányzatok és multinacionális cégek kell hogy döntsenek, nem az emberek! Kisebb magánélet, nagyobb biztonság, nagyobb közjó, nagyobb gazdasági hatékonyság, nagyobb hasznosság!"

    - mondta ezeket a kitömött Jeremy Bentham viaszból készített feje az UCL-nél. https://en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Bentham és https://www.atlasobscura.com/places/jeremy-benthams-auto-icon
  • CairoJack
    #1
    Az adatvédelmi balhéjuk után biztos népszerű lesz. Bááár... amilyen sok birka van, talán még meg is veszik a tömegek.