8
  • Kissssss0 #8
    soha nem hallottam róla...
  • Sequoyah
    #7
    Eleg kozismert, es szeles korben elfogadott az a jelenseg, hogy valaminek a lemondasa sokkal tobbe kerul, mint a feliratkozas ugyan arra. Egeszen pontosan ha valami mar a mienk, akkor annak elvesztesenek elkerulesere sokkal tobbet aldozunk, mint amennyit eredetileg hajlandok lettunk volna kifizetni a megszerzeseert.
    Szoval ez az $50 ugy baromsag ahogy van. Lehet sokan kifizetnek eleinte azok kozul akik mar ELEVE Facebook felhasznalok. De ujonnan senki sem iratkozna fel ennyiert, es a regiek is szepen elkezdenenek elvandorolni.
    A mas szolgaltatasok arahoz viszonyitva (Netflix, Amazon, Youtube) talan $10-et meger.

    Loss Aversion

    Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2018.04.24. 17:48:12
  • MerlinW
    #6
    Whatsapp-nak másfél milliárdos felhasználóbázisa van szóval... azért tudják sokan mi az:)
  • MerlinW
    #5
    Én ingyen is töröltem magam fél éve. Azóta béke van és nyugalom.
  • Andrevv
    #2
    Ez elég régió specifikus felmérés, máshol az is lehet azt se tudják mi az a whatsapp :)
    A google keresőről már rég lemondtam, ingyen. Helyette a duckduckgo-t használom. Facebook-on csak azért vagyok mert más is, de a falam szinte üres, nincs semmi kifejezni valóm senkinek, mások napi bölcsességei meg a többi mocsok amit megosztanak nem érdekel. WhatsApp-ot alig használtam, jelenleg fent sincs a telefonomon (amúgy az nem 1$-ba kerül évente?) Helyette Telegram-ot használok mert ott több ismerős van. A Youtube nálam csak akkor jön képbe, ha valami reviewt vagy tutorialt keresek, pl. hogy kell szétszedni a mobilomat, zenét nem hallgatok rajta rendszeresen mint mások, van elég rádió, legalább nem kell keresgéléssel töltsem az időt :)
  • Bal0924
    #1
    Én lemondanék 1-2 dologról, de sajnos minden azokra a vackokra épül ...