3
 • Andrevv
  #3
  Pont ezért nem fogok google terméket használni mert folyton szüntetik meg. A GTalk tökéletes volt annak idején, minden xampp klienssel lehetett használni, akár titkosítást is rá lehetett húzni, aztán megszüntették. Nem kérek olyan protokollokból amit csak a saját kliensékkel lehet használni. Jó nekem a Telegram API, arra azt írok amit akarok.
 • Skylake
  #2
  Ez a piac véleményem szerint már teljesen telített. Mi az a killer-feature, amely kiemelné a konkurensek közül, és egyben elavulttá- meghaladottá tenné azokat? Miért érné meg az userek tömegeinek a váltás? Erről semmit sem lehet tudni. Noha a Google-nak óriási technikai kapacitása és tőkéje van, ez nem minden. Gondoljunk csak az FB nagy kihívójának szánt Google Plus-ra. A valós idejű kommunikációs megoldások esetében ha jól számolom, ez a harmadik próbálkozása a cégnek.
 • CairoJack
  #1
  "a Chat nem lesz platformokon átnyúló program, ez további hátrányt jelent majd a többi üzenetküldővel szemben." Ez a mai világban instant bukta, arról nem is beszélve, hogy ha üzenetenként még fizetni is kell érte, akkor nem kérdés.
  Meg a titkosítási funkció hiány miatt is felejtős. Ha nem is folyamatos a titkosítás, valamilyen inkognitó mód kéne bele.
  Ide látszik, hogy ez a Google következő bukása.