7
  • zetortraktor
    Igen, mindig édes, amikor valaki nagyfejjel magyarázza, hogy mi kell a gyerekeknek, mintha valami masszáról lenne szó. Minden gyerek más, majd apu meg anyu eldönti, ahogy nálad is eldöntötte, nem pedig más okoskodók általánosító tanácsait követte.
  • Ender Wiggin #6
    Ez mind szép és jó, csak míg a korábbi film (és a forrás künyv) tényleg gyerekeknek való, erre a sekélyes szarra gyereket elvinni bűn. Pont a fingós, büfügős tiniknek való, akik már azt hiszik, hogy felnőttek...
  • professional
    Jobb volt, mint a mostanában kiadott fingős-böfögős akármelyik fos! A hangok meg Atmosban leszedték a háztetőt!
  • Ellaberin
    Pedig ezt borítékolni lehet, sajnos. Ilyenkor jelennek meg az általad is említett kreatívok és teletömik az újabb részt a régebbi-, de bevált poénjaival. Úgyhogy lesz pötsös poén vagy nyolc a folytatásban. S)

on:

Nekem is tetszett, mind amellett, hogy eléggé szkeptikusan ültem be rá. Elég jól sikerült átültetni ezt a szkriptelős játék feelinget és láthatóan nem akartak ennél többet.
    Az lehet a siker titka, hogy valóban egy könnyed - bár néhol olcsó poénos - vígjáték lett és nem is próbáltak nagyobbat dobni, mint az előző feldolgozás.
  • Paddy
    Nehogy az legyen a vége, hogy jön néhány "kreatív tanácsadó", akik 5letei szépen kinyírják a folytatást.
  • hawkie22
    Nem volt az olyan rossz film azért, én jól szórakoztam rajta. De nehogy már azt a maradék 40-50 millát ne kalapozza össze a japóknál. :)
  • Ender Wiggin #1
    Hiába, a pénisz-viccre van csak igény...