A Jumanji 2 újabb sokkoló rekordot döntött

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, mindig édes, amikor valaki nagyfejjel magyarázza, hogy mi kell a gyerekeknek, mintha valami masszáról lenne szó. Minden gyerek más, majd apu meg anyu eldönti, ahogy nálad is eldöntötte, nem pedig más okoskodók általánosító tanácsait követte.
Ez mind szép és jó, csak míg a korábbi film (és a forrás künyv) tényleg gyerekeknek való, erre a sekélyes szarra gyereket elvinni bűn. Pont a fingós, büfügős tiniknek való, akik már azt hiszik, hogy felnőttek...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Jobb volt, mint a mostanában kiadott fingős-böfögős akármelyik fos! A hangok meg Atmosban leszedték a háztetőt!
Pedig ezt borítékolni lehet, sajnos. Ilyenkor jelennek meg az általad is említett kreatívok és teletömik az újabb részt a régebbi-, de bevált poénjaival. Úgyhogy lesz pötsös poén vagy nyolc a folytatásban. S)

on:

Nekem is tetszett, mind amellett, hogy eléggé szkeptikusan ültem be rá. Elég jól sikerült átültetni ezt a szkriptelős játék feelinget és láthatóan nem akartak ennél többet.
Az lehet a siker titka, hogy valóban egy könnyed - bár néhol olcsó poénos - vígjáték lett és nem is próbáltak nagyobbat dobni, mint az előző feldolgozás.
Nehogy az legyen a vége, hogy jön néhány "kreatív tanácsadó", akik 5letei szépen kinyírják a folytatást.

For the greater good

Nem volt az olyan rossz film azért, én jól szórakoztam rajta. De nehogy már azt a maradék 40-50 millát ne kalapozza össze a japóknál. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Hiába, a pénisz-viccre van csak igény...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams