9
  • Sir Cryalot
    #9
    Ennek az akart lenni a trükkje hogy ponthogy vanak benne mikrofonok meg ponthogy méregetné magát, meg nagyobbnak akarja mutatni magát mélykiemeléssel, csak sztereo supportot az pont nem tudtak rakni belé :D

    meg ha valaki ért akusztikához annak lejön hogy egy omnidirekcionális dolgot nem olyan egyszerű beállítgatni hogy az bárhol szóljon
  • CairoJack
    #8
    Ócska termék méreg drágán. Tipikus Apple, de most kicsit túlmentek a tolerálható vonalon, nem jött be.
  • Sequoyah
    #7
    A vilag jobbik felen nem mutogatni veszik az Apple cuccokat, mert ma mar egyaltalan nem statusz-szimbolum. Egy sarki csoves is ossze tud guberalni havi 20-30 $-t egy iPhonera.
  • Sequoyah
    #6
    Pont a hangminoseg az amiert dicserik a HomePod-ot, a konkurenseihez kepest...
  • grobs
    #5
    Egy iphone-t, ipod-ot, vagy ipad-et lehet mutogatni mindenfelé, egy apple tv, vagy homepod viszont a négy fal közt marad, így az apple felár nem rúg annyit a latba. Lehet tippelni melyik 2 termék nem fogy az 5-ből.
    350 USD-ért normális ember már komoly hangszórót kap..
  • skinnyman
    #4
    Ha komolyan erdekelne oket a hangminoseg, akkor nem a beats nevu divatmarkat vettek volna meg, hanem pl a sennheiser-t vagy audio technica-t, es nem a szemet minosegu lossy streaminget nyomatnak, hanem minosegi formatumban arulnak a zeneket.
    De nyilvan leszarjak, ahogy a legtobb birka useruk is leszarja, mert igenytelenek.
  • Skylake
    #3
    Atya ég, micsoda csapás ez az iPhone X után! Borzasztó! Beleremegnek a fánk formájú üvegpalota falai! Középen a parkban az elfsapkás programozóhipszterek erősen tüdőkézik a zöldike csodálatos, kreativitást szárba szökkentő füstjét, hogy most mi legyen!

    Talán a házimozi rendszerhez hasonló hangszórórendszerrel kellett volna előállni, amelyhez a drága Apple user vásárolhat további elemeket. Így a szobájában vagy az általa kívánt helységben audiofil hangminőséget el tud érni - ha akar. Moduláris termékek. A termékek között lehetnének olyan analizálóeszközök, amelyek az adott helység akusztikai jellemzőit mérik, és a hangképet ennek megfelelően állítják be, az adott zeneszám jellemzőitől függően. Ezeken túlmenően egyfajta "hangmérnöki szupport", külön pénzért, a maximalistáknak: kijön az Apple hangmérnöke az userhez, ha erre igénye van, és beállítja a hangképet. Ezzel leteszi a lábát az Apple az audiofil eszközök szűk de drága piacára is. Így egy komplex termékskála készíthető, és széles felhasználói igények elégíthetők ki. Most mégis mit gondoltak: egy csupasz hangszóró nem fogja kielégíteni azok igényét, akik esetében azért alap egy sztereó hangkép, nem igaz?

    A hangrendszer mellett szoftverek: avagy a legalább félprofesszionális zenészek szintén fizetőképes köréből is szerezzünk ügyfeleket. Ehhez azok a zenefeldolgozó, keverő és egyéb szoftverek kifejezetten optimalizálva az Apple új hangszórórendszerére.

    Kb. így ennyi elsőre, de ha Tim Cook most fizet még egy nagy kannás fröccsöt, megy egy konyakhoz hasonló égetett szeszesitalt, gondolkodom tovább.
  • Sir Cryalot
    #2
    Mivel mindenkinél előrébb járnak, a vinyl revivalt is keresztbe kasul leelőzve a mono-t akarják visszahozni.
  • M2 #1
    Hangszórónak drága, okoshangszórónak meg hülye. Talán előbb Sirikét kellett volna gatyába rázni.

    Akkor már inkább a Bixby speaker! :-)
    Utoljára szerkesztette: M2, 2018.04.16. 19:28:05