3
 • Tikal #3
  :DD minek égeted itt magad?

  Pont hogy teljesen megújult a játék, mélyebb harcrendszer és sokkal nagyobb szerepet kapott a sztori, a ps4-es generácio legjobbja eddig.
 • mcwolf
  #2
  Mondanám hogy ha játszottál volna vele nem mondanál butaságot, de az előzetes videókban is látható, hogy egész más a harcrendszer. Sokkal taktikusabb, nem az az esztelen button smashing mint voltak az előző részek.
  A sztori nem egy bestseller, de az hogy a görög ,illetve most az északi mitológiából táplálkozik kellően érdekessé teszi az egész világot.
  Grafika és hang álejtős, ezt nem lehet vitatni. Sok X-tulaj becsókolna pár fejlesztőnek egy hasonlóan összerakott exklúzív címért , dehát be kell érniük még jó darabig egy Sea of thieves-szel,mivel az idióta MS belexart az exklúzívokba .-(
 • Macropus Rufus
  #1
  hát nem is tudom. GoW3 is hasonló volt. Lehet már én vagyok öreg, de ennek a játéknak a lényege kb. annyi, hogy mindenkit iktassál ki és amikor a gép jelez akkor nyomd meg a kört vagy a négyzetet. De gyorsan mert különben kezdhetsz mindent elölről. Pár GoW végig játszottam, amolyan kikapcsolódás gyanánt. De semmi nem fogott meg benne. Szóval ez az új, részemről egyáltalán nem várós, mivel a játék menet pont ugyan olyan mint volt. A Sztoriba most inkább ne is menjünk bele, mert ez az a tipikus játék ami sztori nélkül is eladható, a Gianna sistersnek sem a sztorija volt ütős, de lehet nem sokkal kevesebben játszottak anno vele, mint most a GoW-al. Kb. hasonlóan sík egyszerű a sztori. (megjegyzem: kb. az összes játék sztorija teljesen gáz, és nem hinném, hogy a gémerek nagy része a sztori miatt veszi meg a játékok. Tudom most majd jönnek az arcok, hogy de ők igen... csak hát nem ők a referencia. Hanem az a másik 5 aki meg azért veszi mert jó aprítani benne az ellenfelet, de a sztori pont hidegen hagyja)
  Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2018.04.16. 13:23:26