2
  • Macropus Rufus
    #2
    oled, átlátszó

    https://youtu.be/eoIQmWd8LTQ

    1:49-től mutatja
    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2019.07.27. 14:43:22
  • kvp
    #1
    A pilotafulke ablakainak kivaltasa az pont nem jelentene merheto megtakaritast. Az oldalablakok kivaltasa mar igen. Mar amennyiben helyette virtualisan 'atlatszova' tudjak tenni a gep falat, amire az olcso oled pont jo lehet. Itt is az ar a kerdes, ugyanis egy repulonel tobbszorosen igaz, hogy sokaig kell birnia folyamatos uzem mellett es nem dobhato el 3 ev utan. Igazabol egyik uj megoldas sem igazan eri meg, ha szorakoztatni akarjak az utasokat, akkor van nalluk telefon, csak arra kell tartalmat adni. Az alap informaciokra pedig lcd-k helyett lehet oled-et hasznalni, ha eleg stabil lesz ahhoz, hogy a folyamatos hasznalat mellett eleg ideig mukodjon karbantartas nelkul.

    Az atlatszo oled meg nagyjabol olyan kategoria, hogy esetleg talan majd feltalaljak, de egyelore meg papiron se nagyon letezik. (felig atlatszo van, ahol az oled matrix nem foglalja el 100%-at a horodonak, de az bekapcsolva is felig atlatszo marad es a fenyero is aranyosan csokken)

    Osszessegeben a pilotafulke helye jelenleg idealis, az evolucio is pont oda pakolta a madaraknal a szemeket es az agyat.