1053
God of War 2018
  • Rage47
    mindenhol megjelenés 20-a, én sem vágom
  • Ulthanito
    Ma még nem tolom, mert nem alszom otthon, majd csak holnap este.

Reggel majd írj egy rövid, Moby-féle összefoglalót, spoilerek nélkül! :)
  • Ulthanito
    Nem, ma délután 17 óra után bemegyek a boltba, és elhozom.
  • Myselor
    ti milyen boltból hozzátok el ma?:D
  • Moby
    Este veretés. Délután megyek érte én is.
  • Rage47
    ma este? éjfélkor, vagy mire gondolsz?
  • Ulthanito
    Kövezzetek meg, égessetek el, de ma este én is megveszem lemezesen.

Ennyit a "majd karácsonykor akcióban, fullra peccselve, harmadáron, hómolva" dumáról.
  • TBTPumpa
    It's Happening!
  • Kandurex
    Kell a hype :) nincs azzal baj
  • TDC Geronimo
    Ez lesz az első játék amibe ilyen szinten "blind" megyek bele. A hivatalos trailereken kívül semmit se láttam/hallottam belőle. Holnap éjfélkor bele is ugrok
  • Ulthanito
    Nem kapta meg. :)
  • n000rbi
    A lemezem sajna csak pénteken jön. Ha pesti lennék, már holnap meglenne :(
  • Moby
    Aki a tizenkétezres kódból vett a játékaimon, írja már meg, ha megkapta :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.18. 13:24:10
  • TDC Geronimo
    Megy a preload már
  • TBTPumpa
    Konzolos boltok már írtak valakinek azzal kapcsolatban, hogy jutott-e Collector's/Special Limited Edisön?
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.18. 09:22:38
  • orichalcos
    Ajánlott, mert akkor néhány dolgot nem fogsz érteni. (Bár szerintem inkább csak a harmadik rész kell)

Van egy IGN-es videó (magyarul is), ebben elmondják gyorsan amit tudni kell.

IGN HU
    IGN US
  • Ulthanito
    Nem.
  • Rage47
    kell amúgy vágni az előző 3 sztoriját, vagy elég, hogy csak a 3.-kal játszottam?
  • Myselor
    letöltő kódot lehet kapni valakinél?
  • Tatyla
  • partizan182
    Ks7000 jól emlékszem? Sztem ott a HDR lehetett az áll leejtésének fő oka, mozgásban szinte semmi különbség nincs a 1080p@HDR és a 4k@HDR között. 2 méterről 55ös oleden.
  • Moby
    Az maximum a telefonos remoteplayre jönne most jól, de annak beállt a fejlesztése, mint a picsa :((
  • Kandurex
    Mellette lefejlesztettek egy GOW4-et, és nekik még egy normális gameplay videóra se futja...annak már vége.
  • Newfronter
    Ott van még az E3... hátha mutatnak belőle valami újat!
  • TDC Geronimo
    Én kb 2 méterről játszom 55ös tvn, nekem kell :P
  • Kandurex
    A mostani házba olyan 2.5~m vagyok a TV-től (48"), az újba meg kb. 3m~ a kanapé távolság. Nekem akkor lesz 4k, ha beficcen Mr. 65 oled... :(
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.04.15. 16:58:16
  • Kandurex
    Kb. ennyire az FF 7 remake-t...jut eszembe, az már belerohadt a fejlesztői pokolba. :(
  • TDC Geronimo
    Most néztem meg 2016os revealt megint offcamből. Last of us óta nem vártam ennyire játékot, mint ezt.
  • TDC Geronimo
    Ebben én biztos voltam.
  • TDC Geronimo
    Kell a 4k. Tegnap is benyomtam horizont és lefostam a bokám tőle megint. Alig várom már GoWot, pusztító lesz 4k HDRbe
  • Akra
    (GOW)Ign info alapján, jön day one egy robosztus javítás. Framet helyre pakolja. De bővebbet nem mondhatnak róla.
  • Kandurex
    Nem magyarázz vínember! Nekem még nem kell szemüveg
  • Moby
    Ahonnan ezek szerint te nézed az amekkora fullhd-t, onnan valszeg bármit nézni is kurvafelesleges lehet :D
    Neked ez jutott, de azt gondolni, hogy tömegeket képviselsz, legalább akkora fail, mint a setupod :D
    A 4k nem csak azért jó, mert teliberakja az IQ a fullhd-t, de azért is, mert ez hajtja jelenleg a fejlődést. Ha ez nem lenne, akkor egy mezítlábas gépen bámulhatnád a sub30-frémet fullhd-ban a prehisztórikus szarodon :D
    Az más kérdés, hogy sokat most ezzel spec evvel sem nyertél, mert a sántamónikának az átlag40 frém a target60-at jelenti.
  • Kandurex
    Kell a rozsdás fasznak a 4k. Meg majd a 8k se kell.

Ott legyen, ahol van gyakorlati haszna is, VR, tudomány, mozi akármi. De bent a nappaliban, a mai TV méretek mellett, vajmi kevés értelme van.

És nem megyek innen sehova...jó itt a barlangba
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.04.15. 13:37:24
  • Moby
    Mer 2018-at írunk, nek 2006-ot. Jóreggeltkívánok. Elő kéne néha bújni a barlangból, megnézni miújság a világban. Kébe kerülnél, és nem kérdeznél hülyeségeket :)
  • Kandurex
    Hogy mi a sánta fasznak kell bele a 4k? Ez ennyire nem jött le?
  • Moby
    Nekem szükségem van rá. A gép képes rá a sánta mónika nem.
    De mindez nem számít. 10/10, meg jobbak a nótitól.
    Büdöslófaszt.
  • Moby
    Annyira van erőltetve, hogy van opció a fullhd-ra.
    Mi az istenről beszélsz?
  • Kandurex
    Azt, h nem megy 1080p, és erőltetve van ez a lóhúgy. Nincs rá szükség. Nevezhetjük ezt vergődésnek is.
  • Moby
    Totál felborultak a prioritások. Ellenben meg lett üzenve: ez a tuti recept.
    Engem már nem érdekel a frém, eljátszok én bármin, de szerintem elég világos hova vezet ez*. Meghát iszonyatos hiteltelen az, hogy lehoz egy mádia egy cikket, amiben a világba felszopja a játékot, majd két napra rá egy másikat, hogy hát azért vannak itt gondok. Két napja nem voltak? Amikor értékelni kellett nem voltak?
    Vicc.

*ha nem lenne világos: majd ps5-ön remaszterelve oké lesz. És így el lehet majd azt is adni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.15. 10:46:57