16
  • bunny
    #16
    960gtx-en 16giga rammal low-on se volt valami penge, egy "picit" ráférne az optimalizálás. FC4 / primal vígan elfutott.
  • ugh
    #15
    Ja ez a 4-ben, de a primalban foleg baromi jo allat animaciok is total el lettek baszva.
    Meg a 3 resz szintjet se rei el.
    Es okadek ahogy mukodik.
    50 meterrol csak azert odajon a skunk, hogy lehugyozzon pl.
    A legnagyobb trancsir (langolo erdo es autok, robbanasok, zaj, lovoldozes) kozepebe besetal egy medve meg hasonlok.
  • ugh
    #14
    Durvulni fog jocskan.
    Nekem volt olyan egy koszos cigany kiloves utan, hogy a keresztezodesbe 4 felrobbant auto(tobb de tuntek el az elozok ahogy jottek az ujak) hulla hegyek amik szinten folyamatosan tuntek el es ket altalam granat vetovel kilott repulo hevert az uton.
    A lod valami brutal modon otvar lett meg jobb gepeken is.
  • ugh
    #13
    Te tok retard vagy ha ezt gondolod.
    Sokkal rosszab, de legelabb 2* olyan klises.
  • ugh
    #12
    Az igazsag az, hogy megy a suket duma a jatek korul es akinek nem tetszik nem tudja miert nem.
    A jatek egy ostoba klises gagyi.
    A fantazia es tehetseg teljes hianya es a profitmaximalizalas az ami ezt a jatekot keszitette.
    Es nem magara az alap fry cry jatekmenetre gondolok.
    A sztori bugyuta es idegesito.
    Az ellenfelek design-ja rossz (felmeztelen robbanast tulelo karakter tipusok csak mert be vannak drogozva, anyadba mar elmesz b@zmeg).
    A beallos drogos tortenet szal 3-adjara. Betepve tenferges meg tuzlabdakat hajigalo boss (mi ez witcher bazmeg?).
    Ebben csak 10* fognak el iszonyat eroltetett modon meg valami idiota kodbe burkolozott faszsagok dompingje jon (a3-asban vagy4*, a 4-ben1*). Hanyszor ismetlik meg meg, konyorgom?
    A fary cry 4 es a primal egy csokkeno tendenciat mutatott erre itt ez a kotvany.

    Es a jatekost azzal jutalmazza mert vegigszenvedte ezt a szart, hogy ilyen vege(i) van(nak).

    Nem optimalizalt konkretan szarra van butitva a lod es a view distance, a fizika, az ai.
    Kocsogom szeken, ez volt az utolso ubi soft jatek amit megvettem.
    Siman a jatekipar legalja.
  • Voltan
    #11
    Nekem ez kb. 12 óra után ennyire nem tűnt fel. Marginálisan létezik a jelenség, de még pont az elviselhetőség határán van, nem bánnám, ha a random encounter kevesebb lenne kicsit, de ki lehet bírni. Bár az mókás, hogy sokszor egy random, út széli lövöldözés masszívabbá alakul, mint adott esetben egy ostrom. De azért a lent említett szintet nem éri el a dolog. Persze még nem haladtam nagyon sokat a sztoriban, lehet, hogy később ez még durvul, és aláírom, hogy az tényleg probléma lesz.
  • petrov144
    #10
    Aki nem használ reklámblokkolót...
  • Piko888
    #9
    Mi van? Teljesen más mint az eddigi FC részek
  • barret
    #8
    Így hogy mondod,direkt ránéztem! Semmi reklám,semmi felugró ablak...
  • TokraFan
    #7
    Mondjuk a gamestar-nál ótvarabb "game portált" nem nagyon látni. A weblapjuk nézhetetlen, tele van felugrókkal és reklámokkal melyek kitakarnak minden tartalmat, a cikkeik amatőrök és meg sem kísérlik az objektívhoz közelítő tesztelést. A videóikról még ennyit sem lehet elmondani, az a legalja amit valaha láttam. Úgyhogy nem is érdekel, mit zagyválnak. Majd én eldöntöm.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.04.08. 19:36:39
  • Seth
    #6
    Igen, de csak ha túl van dramatizálva
  • Tinman #5
    Akkor szokás szerint jön a RDR PC-re?
  • Palinko
    #4
    Pedig nem, igaz nem játszottam vele, mert nem bírná a gépem, de pár óra streamet megnéztem és tényleg ilyen ahogy leírja, nyilván kicsit túloz, de jól átjön az írásból milyen érzés. Valamiért azt hiszik a fejlesztők, hogy a játékos akkor szórakozik ha egy pillanatra sem hagyják békén és akkor odaterem mindenfajta ellenség. Pedig egy játék ha jó akkor felváltva vannak az izgalmas akciódús részek és ami felvezeti, de az izgalomhoz elvezető út sem feltétlen lapos. Lenne ekkora térképen meg tájon mit nézelődni, csak vezetni, élvezni a játék atmoszféráját, de pont ezt a részét rontják el a folyamatos harcra kényszerítéssel. Így az akció is ellaposodik és sokszor már idegesítő hogy megint harcolni kell...

    Ugyan az mint mikor egy beszélgetésben félnek a csendtől és inkább össze vissza egymás szavába vágva hadarnak és már élvezhetetlen a műsor. Persze random eventek, néha kereszteződik az utad pár ellenséggel az kell, de közel sem olyan sűrűségben mint itt sikerült. Meg ez a folytonos respawnal is azt érik el, hogy értelmetlennek tűnik a játékod. Pl volt a streamben 2 ház, egyiket kipucolta, átment másikhoz, aztán vette észre valami quest itemet nem talált meg az első házban, visszament, de addigra már az ellenség újra spawnolt, a helikotper meg amivel oda ment eltűnt. Azért elég idegesítő és illúzióromboló. Persze tűnjön el a helikopter, mondjuk úgy 1 óra után, vagy ha már nagyon eltávolodott a player, meg spawnoljon újra az enemy, 2-3 óra után vagy költözzönek be mások a házba, de hogy 10-15 perc leforgása alatt ez megtörténik az béna nagyon.
  • Seth
    #3
    Ez egy hatalmas BS. Ilyen soha nem történik
  • Tinman #2
    Ejha! GS végre lemeri írni az igazat... SG-n 10/10. LOOOL.

    https://www.gamestar.hu/hir/far-cry-5-difficulty-245975.html

    "És nem csak én gondolom így a szerkesztőségben, Duncan kolléga közös chatünkbe íródott rövid összefoglalását minimális, az oldal családbarát mivoltának megőrzését
    szolgáló változtatásokkal olvashatjátok alább.

    - Ez pontról pontra így történik: elindulok "A" pontba. Belebotlok egy csapat enemy-be, akik egy foglyot vezetnek. Megölöm őket. A lövöldözés közben (!) megjelenik két autó. Kilövöm, felrobbantom. Megyek 5 métert, tényleg nem többet. Megtámad egy medve. Lenyomom. 15 másodperc után megjelenik egy helikopter, elkezd szétlőni. Nagynehezen kiszedem, de már közben megjelenik két zombi a pofámba. Lenyomom, újra jön két autó, plusz egy kamion. Lelövöm, szétrobbantom. Megyek még 5 métert, majd ODATEREM EGY MEDVE. Már nem is oda jön, hanem egy villanással odaterem. És ez megy konstans. KONSTANS. Úgy rúgták magukat tökön ezzel, hogy nem igaz. Nagyon jó játék lehetett volna, de nem bírták ki, hogy ne dobjanak be kétpercenként, ÓRAMŰPONTOSSÁGGAL egy helikoptert/repülőt, húsz másodpercenként egy páros járőrt, mindenféle vadlényeket, zombikat, random támadásokat. Csesszék. Meg. Csesszék meg. Leállsz horgászni, öcsém, folyamatosan megjelenik valaki, hogy lelőjön, direkt elrepültem egy elhagyott, hegyi tóhoz az isten háta mögé hidroplánnal, számoltam: kb. 5 perc alatt 2 rozsomák, 6 kutya, egy medve, 6 íjász faszi és kb. 14-15 vallási fanatikus támadott meg. Elkezdtem horgászni, mire végeztem volna, spawnoltak újra. Húzzák le magukat a vécén."
  • Ironman2
    #1
    18 ezer forint,majd várok míg lejjebb megy az ára,akkor megveszem.