9
PC survivor game
 • Vándorr
  #9
  Nekem azért erős problémám van a kajával. Egyedül nehéz fenntartani a kaja szintet, mert igazából csak a hús ér valamit, és gear nélkül elég sok HPt vesztek egy-egy csatában :) Farming jó lenne (úgy tudom tervezik)
 • Vándorr
  #8
  + amennyiben áthelyezed a régi launcherrel nem is lehet játszani, csak steamből.
 • Random_
  #7
  Ma szépen kaptam levelet amiben felajánlották, hogy áthelyezik a példányom steam alá. Örülök, mert pont ezen izgultam, hogy most külön launcher kell majd ha játszani szeretnék vele.
 • Vándorr
  #6
  Elkezdődött a Headstart a Foundereknek. A mai nap folyamán jönnek a steamesek is
 • Vándorr
  #5
  Sziasztok,
  Eléggé farmolósra sikerült a játék mert alapanyag igényesek a recepetek. A bányászat sem ad túl sok ércet (csak kő és föld lesz dögivel). Szóval egy egy fegyver lecraftolása az elején eléggé felértékelődik, és vigyázni kell rá. Azt látom, hogy fából nem jó építeni, mert a kő sokkal jobban jön ha csinálsz egy kis bányát magadnak. Én biztos megyek majd Official PvP szerverre, bár csak casual játékos vagyok. Október 9.-én kerül steamre a játék.
  Utoljára szerkesztette: Vándorr, 2018.10.04. 08:27:52
 • Random_
  #4
  Persze sajnos ez minden játékot utólér ahol kicsit is teret engednek az önkifejezésnek. Rust-ban láttam sok "mély mondanivalóva"l bíró feliratot anno mikor játszottam vele.
 • Palinko
  #3
  Nagyon jó ez a tervezzük meg és olyan lesz, de már előre látom a repülő fasz companionokat amikkel mémelni fognak az erre fogékonyak.
 • Random_
  #2
  Kedvcsináló videó
 • Random_
  #1
  Minecraft stílusú craftolós túlélő játék egy olyan képzeletbeli világban ahol minden kartonpapírból épül fel. A játék jelenleg preAlpha verzióban van és csekély 6 dollár/euró vagy 5 font ellenében megvásárolható a játék saját honlapjáról.

  Lehet online szerverekhez csatlakozni vagy single playerben pvp vagy pve módban. A játék erősen kezdetleges, de már most is van benne tartalom. A gépigénye megvan, szóval aki gyengébb konfigurációval rendelkezik annak lehet gondjai lesznek.

  A korai vásárlók különleges egyedi ajándékot kapnak a bizalmukért cserébe. A fejlesztők ígérete szerint minden tartalmat a jövőbeli DLC-ket leszámítva megkapnak akik most vásárlásukkal támogatják a fejlesztést.

  A játékban egyedileg alakíthatjuk minden eszközünket mintha tényleg egy karton papírból vágnánk ki, így a különböző épület formáknak és fegyvereknek és páncéloknak csak a képzeletünk szabhat határt.