13
  • Agyturbinikusz
    Én pontosan a TE stílusodban, válaszoltam, egy másik példával, hiszen az alanyt NEM jelölted, így szabad a gazda :)
    Különben meg MO-n is egyfajta teokratikus állam van hiszen a PTK alapja meg mindig a 10 parancsolat, ha átolvasod, kb az összes törvény oda vezethető vissza, arról nem is beszelve, hogy kötelező lett vallásoktatás, illetve rengeteg intézményt elvettek a polgári oktatásból és újra egyházi lett... Visszafejlődés nem kicsit.... Akkor a lengyelekrol/oroszokrol/tetszes szerint lehet válogatni van bőven példa, vagy az amcsikról ne is beszeljünk, Ugye tudod mi van a $-ra írva..... Es lehet mégis szavazni.... de minek! melyik bohóc szórakoztatja a népet arról szabad véleményt nyilvánítani.
  • Zé2
    jó lenne már betiltani Iránt...
  • drfaust
    Értelmezési problémáid vannak, reagálásom a cikkre vonatkozott, tehát az abban szereplő Iráni vezetőkre. Nekem is van Iráni származású orvos ismerősöm,de ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket. De amilyen vehemenciával reagáltál a hozászolásomra, abból arra következtettek, hogy te nagyobb rasszista vagy, mert egyből betámadtál, rossz példának felhozva a szavazati jogukkal élő magyarokat.
    Amúgy teokratikus államban lehet menni szavazni?
  • Agyturbinikusz
    Latod ezert nem megyek bele a politikaba, hulye vagyok hozza mint jomagam also fertaja ezt mar bizonyitottam mindenkinek....

De az alltalanos emberi hulyeseget nem birom szo nelku hagyni...
    Vagy ahogy te jelezted facepalm nelkul :)
  • molnibalage83
  • overseer-7
    irán viszont kínai és orosz érdekszféra.
    Ha valahol kitörhet a 3. világháború az irán vagy észak korea.
    Észak korea akkor, ha az usa a kínai érdekekkel szemben támadja meg é koreát.
  • overseer-7
    Az usa az irán gate ügy óta meg akarja dönteni, le akarja rombolni azt az országot.
    Minden lehetséges eszközt felhasználtak már..
    Meg akarják támadni iránt a szaudiakkal együtt. De előbb most rombolják le szíriát, mert az irán katonai háttér bástyája.

Az usa a Telegramot használja, használta arra, hogy állam ellenes ideológiát terjesszen az iráni polgárok között, és azon keresztül szervezte a kormányellenes megmozdulásokat.

Nemsokára ki fog törni egy újabb háború, de most irán ellen.
  • molnibalage83
    rgr
  • Agyturbinikusz
    Ne kezd :) Én arra reagáltam, hogy lemajmozta az egész iráni népséget... Pont hogy nem azt mondtam, hogy a nincs különbség a vezetők és a nép között... SZVSZ, ha ezt másképp érted elnézést de azt akarja jelenteni. Vagyis semmi baj az iráni emberrel csak ugyan olyan hülyeségeket csinál mint bármelyik más népség, akar nézd meg a lengyeleket, MO nem kérdéses... Ha ez nem jott at akkor remelem a pontositas segit
  • molnibalage83
    Valahol csodálotos, hogy az átlagember és ostoba vezetői között nem tudsz különbséget tenni. Én is ismerek egy iráni mérnököt aki itt él elég régen és esze ágában sincs visszamenni abba a fostaliga országba ameddig olyan a rendszer, mint ma.
  • Agyturbinikusz
    Te talakoztal mar Iranival? Mert most eppen nekik dolgozom, a ceg elnoke a mai napig tervezi az invertereket, toltoket, es egyebb UPS berendezeseket... Es egy jofej manusz :)

A gyarban kb 10-en vannak a ketkezi munkasok kozott Iranbol, es nagyon rendes ertelmes emberek. Akkor mi a bajod? Magyarorszagon a nepesseg 2/3-adot adott egy megalomanias idiotanak, de ugye a tobbi sem jobb, akkor menjetek vissza pasztorkodni es foldet muvelni, ja nem lehet mert nincs facebook... Kb ennyie ertelmes a hozzaszolasod :(
  • drfaust
    Ja, ott nem lehet kiteríteni az imaszőnyeget.
  • drfaust
    Miért nem mennek vissza a fára?