Nagyon szeretik a nézők a Ready Player One-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap láttam. Nekem nagyon bejött a végén levő sziruposság ellenére.
Ja és ez volt az első 3D film, ahol nem parasztvakítás volt. Nem mindenhol működött ez sem, de ahol jól ment a 3D, ott lefostam a bokám tőle. Az esetek nagy részében nem volt felesleges vagy zavaró.
Ehhez képest minden korábbi 3D filmnél és pl. a Marvel filmek trailerében a 3D nekem kb. olyan szinten "valóságos", mintha parallax scrolling féle síkok lennének csak. Kurvára nem valóságos a látvány. Vagy mintha a pofádban lenne minden ami közel van, vagy hományos messzeségben. Átmenet nincs.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.04.05. 15:16:46
Ja és ez volt az első 3D film, ahol nem parasztvakítás volt. Nem mindenhol működött ez sem, de ahol jól ment a 3D, ott lefostam a bokám tőle. Az esetek nagy részében nem volt felesleges vagy zavaró.
Ehhez képest minden korábbi 3D filmnél és pl. a Marvel filmek trailerében a 3D nekem kb. olyan szinten "valóságos", mintha parallax scrolling féle síkok lennének csak. Kurvára nem valóságos a látvány. Vagy mintha a pofádban lenne minden ami közel van, vagy hományos messzeségben. Átmenet nincs.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.04.05. 15:16:46
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Az első God's Not Dead nem volt rossz. De nálam a második már eleve mínusszal indul, mert nincs Kevin Sorbo...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams