6
  • Paddy
    #6
    Akkor egy vágányon vagyunk.:)
  • Zombee
    #5
    Nyugi, mások szerint sem volt vakvágány. 50 milliós költségvetésből (ami lassan tinivígjátéknak is szerény, de a látványon ez nem látszott) 700+ lett világszerte, de imádták a kritikusok is. Ha pedig szerették a kritikusok, szerették a nézők, akikből sok volt, akkor van esély látatlanban is, hogy nem akkora vakvágány. Mellesleg nekem is nagyon tetszett. Az előző Deadpool cikkben is ellőtte ez a sügér ezt a vakvágányos dolgot, lehet, hogy komolyan is gondolja. Vagy trollkodik, néha komplett médiumokon érzem azt, hogy direkt trash, amit csinálnak, pl. az [origo.hu], index, HVG jó része.
  • Paddy
    #4
    Neeeem, a Deadpool első része nem volt vakvágány. Számomra jól követhető volt a sztori, humoros volt, egyedi stílussal, szerethető karakterek voltak benne. Jó film volt, a második részt is lazán rábíztam volna Timre.
  • Zombee
    #3
    Az SG-n minden cikk így íródik. Függetlenül attól, mekkora öngól a szubjektív szarjaikat így tálalni. Egy blogon elfér, hogy vakvágánynak tartja Tim Millert, de itt kicsit komolytalan, miközben a Deadpool a 2. legsikeresebb R-es besorolású film igencsak egyöntetű kritikai és közönségsikerrel. Nem csoda, hogy nem vállalja a nevét, én sem tenném ilyen marhaság leírása után.
  • yesname #2
    Hol látsz ebben objektív kijelentést. Ismét egy agyalágyult aki ha egy EMBER ír valamit, akkor úgy veszi mint kőbe vésett mindenkire vonatkozó állítás? Oh wait...
  • takysoft
    #1
    "szerencsére lecserélték az első részt készítő és sok tekintetben teljesen vakvágányra vivő Tim Millert"
    Hoppá, csak nem szubjektív véleményt olvasok objektív tényként kijelentve?

    Ejnye, milyen újságírás ez?