21
PixARK
  • Ironman2
    #21
    Most 8.16 euro a steamen!
  • lammaer
    #20
    Hát, mindenki más de szingliben szerintem max addig érdemes játszani mig az ember ki nem tapasztalja az alapokat. Arra mindenképpen hasznos :)
  • LeWyTy
    #19
    Ez így tényleg nem hangzik jól nem multiban.
    Nem tudom mennyivel kevesebb mint az alap játék.
    Hát ez szerintem seed alapján generálódik. Pont ez az egyék lényeges előnye a voxel enginnek.
  • Ironman2
    #18
    Nem irtam,még a lényegről,a 3 obeliszkről,ami főboss-t rejteget,mindegyiknél más.A pirosnál sárkány,a kéknél Jeti,a zöldnél egy óriáspók (Broodmother).Ezeket csak akkor tudod előhivni,ha teljesitetted a listát a kapcsolóknál,ami alattuk található egy kör közepén.A listán artifactok is vannak,amiket a barlangok mélyéről tudunk megszerezni.Ezek sem olyan egyszerüek.2 barlangba pl be lehetett menni farkasokkal segitségül,de a többibhe már gyalog kell menni,rengeteg bogár,kigyó,denevér,és más állat nehezíti az utat. (de legalább kitinből lehet gyüjteni sokezret).Nagyon összetett játék az ARK,megyannyi pályákkal,ebből már kettő fizetős van sajnos,de a többi mind ingyenes.Csak sok tárhely kell a nagyjátéknak.Na ide nem nagyon kell ahogy nézem.Kiváncsi vagyok átültetik-e a másik játék pályáit
  • LeWyTy
    #17
    Akkor már csak csqapat kellene mert fingom nincs az egészről
  • Ironman2
    #16
    Lehet állatokat szeliditeni benne,amik utána szolgálnak különböző célokat,pl legelnek növényeket,vagy köveket gyüjtenek egyes fajták,vagy husokat lehet szerezni ragadozókkal,szóval hasznosak lesznek.Minden állatnak más tulajdonsága van.A hódok pl fákat gyüjtenek,a pterával repkedni lehet,van a quatzal,az teherhordó madár pl,és lehet rá platformot is épiteni,magától sose száll az le,ezért a levegőben kell majd tamelni.Az ARK-ban a tamelés a legfárasztóbb feladat,főleg a nagyobb dinok esetében,ha nincs szorzód,akkor bizony eltart percekig,órákig mig magához tér szerencsétlen állat,de van rá megoldás a gyorsitására,ha kibbléket főzöl,de az is igen körülményes mire összegyüjtöd az alapanyagjait a kibbletojásoknak.Az állatokat ugy kellett tamelni hogy lelövöd kábitó nyillal,van amelyikbe nagyon sok kell,és ha kifekszik,akkor elkezded etetni a kedvenc kajájával.Az is megtalálható a wikin,melyik állatnak milyen kajája van,aztán látod hogy elkezd fogyni a tame csik.Közben adni kell néha narkotikumot neki,nehogy felébredjen.Amikor elfogy a taming csik,akkor tied az állat.Nevet adhatsz neki,és fejlesztheted akár 200-as szintig is! Közben a szerzett xp pontokat eloszthatod saját magad fejlesztésére is,minden xp mellé,kapszt engram pontokat,amivel az engram képernyőn ki tudsz váltani jobbnál jobb cuccokat,de!! meg kell gondolnod mire költöd,mert kevés pontot ad,de a cucc nagyon sok! Az állatok befogásához a gyeplők is itt találhatók,minden állatnak saját gyeplője van! Na és ha egy állattal mész,és xp-et szerzel,akkor elosztódik az állat,és közötted is az xp pont.Akkor jó ha sokan vagytok,mert te is ugyanúgy részesülsz mások xp pontjaiból,bizonyos százalékban.Ez amugy csapatjáték,egyedül borzasztóan nehéz.Mármint az ARK.A PixARK-ot nemtudom még mennyire nehéz.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.03.27. 22:49:40
  • Ironman2
    #15
    Azt nem néztem,kösz.
  • LeWyTy
    #14
    Amugy tetszetős meg minden, de mi is a játék célja? Mert nekem csak a kockák meg az állatok miatt teszik.
  • LeWyTy
    #13
    Mellesleg a beállításokban van "use auto jump" beállítás.
  • LeWyTy
    #12
    Hát azt már láttam hogy a házadat le tudod claimolni hogy ne tudják lebontani, de alatta a földet kibontották. :D
    Ha megveszitek akkor játszótársakat keresek... érdeklődni ugyan itt Vagy privben steamet vagy discordot valamit.

    Ha ridingelsz akkor az beast movementje áthidalja az ugrálást.
  • Ironman2
    #11
    Nagyon hangulatos,és rohadt gyorsan is fut,jó a zene,aranyosak a karakterek,aki játszott az ARK-al,az egyből tudja mi hogyan van,engramolás is helyén van,én felnyomtam a szorzót,hogy előrébb jussak kicsit,sajnos szerverre nem tudok menni,mivel nem eredeti,de saját szervert lehet kreálni,benne vannak a dedicated fájlok is,de én singleplayer modban nyomom.Békés területen vagyok,az már most jó hogy nem halok meg elsőre mint az ARK-ban belépéskor.Körülöttem csupa békés állat még egyelőre.Egy hátránya van,hogy sokat kell nyomkodni a space-t,mivel ez Minecraft klón.DDD
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.03.27. 22:14:09
  • Ironman2
    #10
    Ez király!!!! Nekem már most tetszik!!
  • Ironman2
    #9
    Ha van benne landclaim mint a 7daysben,akkor sima ügy.
  • lammaer
    #8
    Nagyon helyes...

    Pár ezer óra után az Arkban én is kacérkodom a kipróbálás gondolatával. Leginkább a terepátrendezés érdekel benne, az ugyanis az Arkban nem volt, és sokat jelenthet.

    Kérdés az, hogy megtudják e oldani hogy mondjuk a házad közelében más ne furkáljo alagutat, vagy a barlangodat ne tehessék scak úgy tönkre mások. Jelenleg úgy tudom ez a rész NAGYON kiforratlan.... (mintha nem gondoltak volna erre).
  • Ironman2
    #7
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nembaj,de a wirágbolti most jött ki,reloaded crackel,és azt próbálom ki először
  • LeWyTy
    #6
    Már reggel
  • Ironman2
    #5
    Megjelent:
  • LeWyTy
    #4
    Közös játék? SZerverünk lesz?
  • LeWyTy
    #3
    Az ARK al sosem játszottam de engem így ránézésre meggyőzött
  • Ironman2
    #2
    Na persze nem teljes játék még,hanem early acces,de ha olyan tempóban fejlődik mint az ARK,akkor érdemes rá beruházni,nemtudom a 4 nap múlva érkező változat mennyit fog tartalmazni az előre beigértek közül,és mennyire lesz bugos,majd a tesztekből úgyis kiderül.
  • Ironman2
    #1
    A Dark and Light készítőinek legújabb játéka,az ARK:Survival Evolved,és a Minecraft kereszteződéséből született.Érdekes lehet,mindazt tudja mint az ARK,lehet benne tamelni,utazni,repkedni,karakterfejlődés,craftolás.farmolás.stb,minden megvan szintúgy.Több mint 100 lény megtalálható benne.Barlangokat lehet benne felderíteni,sőt sajátokat is lehet ugye kreálni a Voxel Based technológia miatt.Még sok sok minden amit nem lehet felsorolni,remek móka Minecraft és ARK rajongóknak! Márc.27-én jön a játék steamen!

    Steam oldala


    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.03.23. 11:44:01