A Facebookot bírálta Orbán Viktor

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ha csak névleg küzdött, akkor a szememben zseniális színész 😊
szerintem a rendszerváltás előtt, fiatalon(!), idealistán ő is hitt abban, hogy a világot jobbá lehet tenni.

mára abban hisz, hogy a családját és a haveri kört gazdaggá kell tenni.

Forza.

arty
takarodj vissza a gyíkembereidhez, az ehótévére

orbán meg fogja be a pofáját, a kubatovlistás tetves pártjával együtt - hívogatnak, irogatnak, esélyem nincs szabadulni. és mindezt az ÉN SAJÁT PÉNZEMBŐL.

Forza.

Noha offtopic, alapvetően a Miniszterelnök Úr Őfelsége, az Élő Isten volt akkora ipari barom, hogy sikeresen belenavigálta magát az egyirányú csőbe, ahol már nem lehet megfordulni, csak gyorsítani Putyinland és Észak Korea irányába - utóbbi az elméleti, de itt megvalósíthatatlan végállomás.

Teljesen mindegy mi lesz az eredmény ápr 8-án, ez a primitív, ostoba és undorító despota amíg él, a hatalmat semmi esetre sem fogja békésen átadni. Ez egészen biztos. Gyakorlatilag aminek 1989-ben kellett volna megtörténnie, az most fog a közeljövőben. Ez persze elég nagy baj, de végül is ő maga mondta, hogy nem a diktatúrával volt baja, hanem annak vezetőivel. A rövidesen bekövetkező, elkerülehetetlen kataklizma lesz a vége, lezárása annak a porhintésnek, amelyet rendszerváltozásnak neveznek, amely nem szólt másról, mint a kádári elit hatalomátmentéséről. OV maga a megtestesült múlt, pontosan azzá vált, aki ellen (névleg, pusztán a hatalomért) küzdött fiatalkorában.
mrzed001
Te tényleg nem tudsz a Kubatov listákról és illegális FIDESZ adatbázisokról? Mond, te mégis hol éltél az elmúlt 12 évben, a marson ?

Putyin amúgy már befenyegette FB-t, hogy betiltja. A mi dicső Viktátorunk semmi mást nem akar, csak csatlakozni hozzá.
Nem is tudom melyik a minta, 1984, vagy É-Korea, de hogy épül itt a kommunista diktatúra az egyértelmű.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Biztosan megfordult már Orbánék fejében, hogy betiltsák a Facebookot Magyarországon, többek között ennek első jele, hogy Orbán bírálta a Facebookot. Brüsszel, Soros, az ENSZ és a migránsok után kell egy következő ellenségkép, a Facebook pedig régóta szúrja a kormány szemét. Az ellenzéki média és az ellenzéki vélemények fő terepe a Facebook, ahol meglehetősen hatékonyan sikerül feltárni, közzétenni és megosztani az emberekkel a kormány disznóságait, hazugságait.

Ha Orbánék nem férnek a bőrükbe és megpróbálják korlátozni a Facebookot Magyarországon, akkor egy olyan hatalmas tömeget haragítanak magukra, amihez képest az internetadó elleni tüntetés babazsúr volt. Kb abban a pillanatban megbuktatja a nép a kormányt. Ennek ellenére valamivel próbálkozni fognak, Oroszország példájából sokat meríthetnek.
Aha, nem tetszik ennek a f*sszopó Putyinnal haverkodó felcsúti féregnek az FB. Teljesen megértem a nézőpontját, hiszen működése nagymértékben zavarja és gyengíti a propagandamédiájának a működést. Ha hatalmon marad, be is lesz majd tiltva a g*cibe a FB. Ez olyan biztos, mint ahogy itt ülök, és ezt írom. Elég szánalmas persze, hogy egy ilyen undorító féreg vállalkozást, mint a Facebook Inc. esetleg többre lehet értékelni, mint az EU, Soros, ENSZ, migri vonalat tízezerrel túltoló szennymédiát, de most ez van.

Másként megfogalmazva: ha a Zuckerberg birodalom lehetővé tenné, hogy a FIDESS, a CÖF, illetve minden magyar kormányzati szerv és a titkosszolgáltatok olyan formában hozzáférhessenek a rendszerben tárolt adatokhoz, ahogy ez az USA esetében valószínűsíthetően totálplán megvan, mindjárt minden rendben lenne, és kiválóan be lehetne tagolni a Nemzeti Ellopás Rendszerébe. Kiválóan segíthetné bármilyen önkény növelését.
Voltan
1 - Nem hazudok. Bizonyítsd az ellenkezőjét.
2 - Nem vagyok liberális, a legkevésbé sem.
3 - Tanulj meg helyesen írni.

Az Index nem hiteles? OK, rendben, pillanat:
http://168ora.hu/itthon/allami-adatbazisokat-hasznalhat-kampanyahoz-fidesz-147149
http://hvg.hu/itthon/20180322_bakondi_level_adatbazis

Valamint, mint említettem, közvetlen ismerőseim is megerősítik ezt. - persze nem kötelező elhinni.

Ja, egyébként a Facebook-kal kapcsolatos közleményével egyetértek Orbánnal, a baj csak az, hogy ő is pontosan ugyanezt csinálja.

És most légy kedves, és bizonyítsd be, hogy hazudok. Valamint írd le szépen, hogy mit tekintesz megbízható forrásnak.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

de mér hazucc?
Elferdíted a valóságot. Megtéveszted az embereket.

Minden liberális ellenzéki senkiházi ezt teszi..
De miért vagytok ilyen gazemberek?

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

Voltan
LOL bazmeg...
Ismerőseim kaptak propagandaanyagot az ügyfélkapus email címükre. Többen is, és egyikük sem adott erre engedélyt, semmilyen fideszes kapcsolatuk nincs. Nekem nincs ügyfélkapum, tehát nem tudom.

Annál viccesebb pedig kevés van, mint mikor egy fideszközeli valaki érvel azzal, hogy az minden más forrás propaganda.

Vicc.

mert az index.hu hiteles hírforrásnak számít?
Röhögnöm kell.
Az index.hu semmi más mint FAKE news.. propaganda, álhír terjesztéssel foglalkoznak és hazudoznak.

Meg is érdemli az a baromarc aki ilyet olvas..

Voltan
https://index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/22/ugy_tunik_tenyleg_az_ugyfelkapus_emailcimet_spammeli_a_fidesz_migransozassal/

Hehehehehehehehe 😄😄😄😄 Remek időzítés.

mér nem beszélsz arról az 50 millió facebook profilról aminek adatait felhasználták törvénytelenül, csalárd módon?

Miért ferdíted el a valóságot? Miért útálod a fideszt?? .. csak mert kimondja az igazat?
Miért nem szidod cukkerberget, aki pontosan a társadalom hülyítése és manipulálása céljából hozta létre a közösségi hálózatát, a pénz elit megbízásából és amiért az elit ki is tüntette a munkájáért.

Miért nem beszélsz a gyilkosságokról ami ezt az ügyet kíséri, és amiről a liberális média hallgat.. mint ahogy hallgatnak a migráns krízisről is.

De mér hazudsz?

mrzed001
Valóban. Csak a Kubatov listák és a FIDESZ illegális adatbázisai használhatók fel a demokrácia manipulálására.
Ebbe a pofonba, nem kellett volna autópálya tempóban belerohanni ...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

← ElőzőOldal 2 / 2