66
-
end3 #24 Sok okos "különvélemény", de egyikőtök sem költözne be egy bécsi, zömmel arabok lakta lakótelepre. (Leszámítva persze az itt fórumozó muszlimokat. Még lehet, Ők sem tennék szívesen.)
Ti elvagytok a kis gardeneteitekben, letolvajoztok nyolc éve az országért dolgozó politikusokat. (Jól vagy kevésbé jól, ahogyan sokan mások már ezer éve itt a Kárpátmedencében.)
Mindenki korrupciózik, de azt senki nem lenne képes megtenni, hogy egy hatalmi érdekrendszert 8 év alatt úgy megerősítsen, hogy az állja a sarat a magyar nép érdekei ellen kűzdőkkel. (És igen a hatalom fenntartásához egy ilyen közegben is pénzre van szükség és barátokra.)
Mert, hazudozás ide, sorosozás oda, a konkurens érdekek létező valóság, még globális szinten is. Senkinek nem kívánom az újkori népvándorlás hatásainak a saját bőrén való tanulmányozását. (Erről azt hinni, hogy Magyarországra veszélytelen, olyan szemenszedett hazugság mint a holokauszt tagadása. Azaz a nagyfokú emberi butaság.)
Tudomásul kell venni, Magyarországon egy normális és viszonylag erős, kormányképes politikai érdekcsoport van, aminek az érdekei legalább köszönőviszonyban vannak a magyar nép jelenlegi érdekeivel. Ez a Fidesz!
A többiek a fizetett "forradalmárok".., a tömött zsebeik reményében nyomulnának a hatalomba. Mellesleg eltűrve azt, hogy cserébe itt legyen a fő népvándorlási útvonal Európa felé, amely olyan kiválóan jövedelmez egyeseknek.
(Nem nagyon szeretném megélni a soros pénzelte erők kormányra jutását. Lenne itt baj hamarosan. Inkább épüljön még néhány stadion a következő 4 évben is. Azok legalább az itt élőknek munkalehetőséget teremtenek.)
Utoljára szerkesztette: end3, 2018.03.25. 21:53:46 -
fonak #23 Ha Bp-i vagy tudod, hogy Bp-en azért érezhetően több arab, feketebőrű van, mint ezelőtt. És befogadtak 1300 oltalmazottat, ami nem sok, de ennyi lett volna a kvóta is. Egyébként ha tényleg el akarja egyszer osztani az EU őket (mert ugye szolidaritás van), viszonylag könnyen megoldható, hogy ne menjenek el, az ide kiosztottaknak itt maradáshoz kell kötni a segélyüket. Csak itt kapnának lakást stb. Persze ezt a kvóta dolgot a migránsokkal elárasztott országok politikusai tolják csak főleg, belpolitikai okokból ("mi túlvállaljuk magunkat, azok a hálátlan keletiek pedig ahelyett, hogy meghálálnák a sok pénzt, van képük visszautasítani a menekülteket").
A kötvényvásárlók azok nagyrészt nem laknak Mo-n, legalábbis nem állandóan. Jól jött nekik viszont egy bejutási lehetőség az EU-ba... Egyébként is nem ők fognak az utcasarkokon lődörögni és belekötni az őslakosokba meg ilyesmi, ami miatt mindenki tart a migránsoktól.
A sorosozást / migránsozást meg naná hogy túltolják, ha egyszer működik, miért hagynák abba. Amíg hatásos, addig nyomják, nincs mese.
-
lammaer #22 Pontosan igy látom én is, és tartok tőle hogy ez a valóság is (azaz nem csak mi képzeljük ezt igy) :( -
lammaer #21 Jó kis ürügy terelni megint a figyelmet a valós problémákról.... -
#20 Ezzel teljes mértékben egyet is értek.
Annyit talán, hogy igen, tranzit ország vagyunk, de azért van némi lecsapódás nálunk is.
Arról nem is beszélve, hogy >20.000 kötvénymigránst telepített be a FIDESZ, mert a kötvény biznicből lecsappant pár milliárd nekik a saját zsebükbe.
Még talán annyit, hogy az integráció, egy álom. Itt vannak az ómigránsaink 500 éve, és 20% alattira süllyedt az integráltak száma. -
bdzsana #19 Egy szóval se mondtam, hogy nincs migrációs probléma, de:
-Ahogy mondtad ezek főleg a jóléti államokat érinti mert oda akarnak menni, itt fegyverrel sem lehetne tartani őket
-A déli kerítésünk talán nekünk segít valamennyit, de Európát nem mi mentjük meg, ahogy állítják. Az a kerítés Európában olyan mint egy nagy mező közepén egy zárt ajtó, majd megkerülik.
-Ők maguk engedtek be elég sok migránst pénzért
-Míg bent a migránosok ellen kampányolnak, kint eddig mindig mindent aláírtak.
-Soha nem volt szó illegális migránsok beengedéséről, csakis menekült sátutszt megkapottakról, ők mégis mindig odateszik, hogy illegális.
-Már a migránsos népszavazási kampányra többet költöttünk mint az angolok a brexit kamányra, ami már önmagában brutális, de tudjuk, hogy ott még nagyon az elején jártunk, a plakátolás sorosozás most kezdett igazán beindulni.
-A felvásárolt médiumokban folyamatosan migránsoznak, aminek kevesebb mint fele aktuális vagy igaz másik fele több éves vagy egyszerűen csak nem igaz. Már az is hír hogy valaki részegen üvöltözik persze ha migráns.
-Nem állítom, hogy Soros jó ember, de azt igen, hogy a fidesznek minden állítása csúsztatás vagy egyenesen hazugság róla. Pl. ha soros azt mondta, hogy x millióba kerülne egy migránsnak az integrálása, akkor a fidesz azt mondja, hogy ennyit kell kötelezően rákölteni Soros szerint. Ha soros azt mondta, hogy még x millió menekültre kell számítani, akkor a fidesz azt mondja, hogy Soros x millió migránst akar betelepíteni.
-Folyamatosan az EUt szidják, amikor a mesés GDP-nk csak a rekord EU pénzeknek köszönhető, és az ő családjuk is abból hízott 100 milliókat, milliárdokat.
-Ezt az egész félelemkeltést arra használják, hogy erre hivatkozva szép lassan leépítse a demokráciát és olyan rendszert építsen mint az oroszoké. Minden egyes ellenzéki soros embere és hazaáruló, akiket meg kell büntetni ha nyernek.
Folytathatnám, de közben nekem is felment a vérnyomásom...
Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2018.03.24. 15:08:04 -
#18 Nem, hidd el, a probléma valós. Csak a mértéke van eltúlozva.
Én jártam Berlinben, Párizsban. Hidd el, voltam olyan westend méretű plázában, ahol mi 8-an voltunk fehér emberek. Szerencsére 7 méretes férfi (gyémánt alakzat), szóval élve kiértünk. Sőt el"keveredtünk" Párizs melletti városokba is (egy helyen mentünk balra, jobb helyett disneyland felé). Hát, értem miért nogo zónák.
A gond nem az evvel riogatás, mert van mitől félni.
A gond a gigalopás, csalás, kommunista diktatúra építése, hazudozás, tökéletes ötlet és programtalanság (a "lopjunk el mindent", meg a "folytassuk", ezt nem nevezném programnak). -
#17 Mondjuk én ezért szoktam mondani, hogy:
minden ember egy szavazat,
DE +5 ha ide adózik.
DE +50 ha kitölt egy 50 kérdéses aktuálpolitikai tesztet a jelölt top 5 párt programjából, és elér legalább 60%-ot benne.
-
#16 Pontosan tudja a dúcse. Előre szólok, ne bántódj meg azon, amit írni fogok, az én egyik nagymamám is hasonlóan egyszerű lélek volt, isten nyugtassa. Mindenki fényestekintetű Megváltója egyvalamire nagyon jól rájött. Tök felesleges politikusként, pártként az értelmiségi rétegre, illetve a tudatos, tájékozódó rétegre apellálni. Azzal csak sok a macera, azokat érdeklik a számok, azoknak program kell, azok hajlamosak számonkérni, és utánanézni dolgoknak. Nem éri meg. Sokkal könnyebb megcélozni a kevésbé tájékozott, egyszerű alsó rétegeket, őnekik nem kellenek tervek, nem kellenek kimutatások, hatástanulmányok, prognózisok, magyarázatok. Nekik csak egy hangzatos jelszó kell, és a szavazatuk ugyanannyit ér, mint a többieké. Na, erre jött rá anno a nagyvezír, és sajnos kurvára igaza van. Azóta is ezt tolja. Más kérdés, hogy szerintem már a migráncsozás, meg sorosozás már a legfanatikusabb narancsharcos gyomrát is megfekszi lassan. -
bdzsana #15 Tudod Viktorkám mi a manipuláció? Amikor elmegyek nagyanyámhoz egy eldugott kis faluba és úgy utálja Sorost mint az ördögöt, és retteg a migránsoktól, mert "felrobbancsák".
Komolyan én ilyedtem meg milyen indulat van bennük.
Soha életében nem látotott migránst, fogalma sem volt kis az a Soros (most sincs), ellenben 220-as vérnyomással (ami már halálos főleg időseknél) 9 órát várt a sürgősségin Nyiregyházán. Ettől bezzeg nem fél.
Na öcsém ez a manipuláció, ezt mutasd meg cukinak, dobni fog egy hátas. -
#14 ha csak névleg küzdött, akkor a szememben zseniális színész :)
szerintem a rendszerváltás előtt, fiatalon(!), idealistán ő is hitt abban, hogy a világot jobbá lehet tenni.
mára abban hisz, hogy a családját és a haveri kört gazdaggá kell tenni. -
#13 takarodj vissza a gyíkembereidhez, az ehótévére
orbán meg fogja be a pofáját, a kubatovlistás tetves pártjával együtt - hívogatnak, irogatnak, esélyem nincs szabadulni. és mindezt az ÉN SAJÁT PÉNZEMBŐL. -
Skylake #12 Noha offtopic, alapvetően a Miniszterelnök Úr Őfelsége, az Élő Isten volt akkora ipari barom, hogy sikeresen belenavigálta magát az egyirányú csőbe, ahol már nem lehet megfordulni, csak gyorsítani Putyinland és Észak Korea irányába - utóbbi az elméleti, de itt megvalósíthatatlan végállomás.
Teljesen mindegy mi lesz az eredmény ápr 8-án, ez a primitív, ostoba és undorító despota amíg él, a hatalmat semmi esetre sem fogja békésen átadni. Ez egészen biztos. Gyakorlatilag aminek 1989-ben kellett volna megtörténnie, az most fog a közeljövőben. Ez persze elég nagy baj, de végül is ő maga mondta, hogy nem a diktatúrával volt baja, hanem annak vezetőivel. A rövidesen bekövetkező, elkerülehetetlen kataklizma lesz a vége, lezárása annak a porhintésnek, amelyet rendszerváltozásnak neveznek, amely nem szólt másról, mint a kádári elit hatalomátmentéséről. OV maga a megtestesült múlt, pontosan azzá vált, aki ellen (névleg, pusztán a hatalomért) küzdött fiatalkorában. -
#11 Te tényleg nem tudsz a Kubatov listákról és illegális FIDESZ adatbázisokról? Mond, te mégis hol éltél az elmúlt 12 évben, a marson ?
Putyin amúgy már befenyegette FB-t, hogy betiltja. A mi dicső Viktátorunk semmi mást nem akar, csak csatlakozni hozzá.
Nem is tudom melyik a minta, 1984, vagy É-Korea, de hogy épül itt a kommunista diktatúra az egyértelmű. -
bundasjezus #10 Biztosan megfordult már Orbánék fejében, hogy betiltsák a Facebookot Magyarországon, többek között ennek első jele, hogy Orbán bírálta a Facebookot. Brüsszel, Soros, az ENSZ és a migránsok után kell egy következő ellenségkép, a Facebook pedig régóta szúrja a kormány szemét. Az ellenzéki média és az ellenzéki vélemények fő terepe a Facebook, ahol meglehetősen hatékonyan sikerül feltárni, közzétenni és megosztani az emberekkel a kormány disznóságait, hazugságait.
Ha Orbánék nem férnek a bőrükbe és megpróbálják korlátozni a Facebookot Magyarországon, akkor egy olyan hatalmas tömeget haragítanak magukra, amihez képest az internetadó elleni tüntetés babazsúr volt. Kb abban a pillanatban megbuktatja a nép a kormányt. Ennek ellenére valamivel próbálkozni fognak, Oroszország példájából sokat meríthetnek. -
Skylake #9 Aha, nem tetszik ennek a f*sszopó Putyinnal haverkodó felcsúti féregnek az FB. Teljesen megértem a nézőpontját, hiszen működése nagymértékben zavarja és gyengíti a propagandamédiájának a működést. Ha hatalmon marad, be is lesz majd tiltva a g*cibe a FB. Ez olyan biztos, mint ahogy itt ülök, és ezt írom. Elég szánalmas persze, hogy egy ilyen undorító féreg vállalkozást, mint a Facebook Inc. esetleg többre lehet értékelni, mint az EU, Soros, ENSZ, migri vonalat tízezerrel túltoló szennymédiát, de most ez van.
Másként megfogalmazva: ha a Zuckerberg birodalom lehetővé tenné, hogy a FIDESS, a CÖF, illetve minden magyar kormányzati szerv és a titkosszolgáltatok olyan formában hozzáférhessenek a rendszerben tárolt adatokhoz, ahogy ez az USA esetében valószínűsíthetően totálplán megvan, mindjárt minden rendben lenne, és kiválóan be lehetne tagolni a Nemzeti Ellopás Rendszerébe. Kiválóan segíthetné bármilyen önkény növelését. -
#8 1 - Nem hazudok. Bizonyítsd az ellenkezőjét.
2 - Nem vagyok liberális, a legkevésbé sem.
3 - Tanulj meg helyesen írni.
Az Index nem hiteles? OK, rendben, pillanat:
http://168ora.hu/itthon/allami-adatbazisokat-hasznalhat-kampanyahoz-fidesz-147149
http://hvg.hu/itthon/20180322_bakondi_level_adatbazis
Valamint, mint említettem, közvetlen ismerőseim is megerősítik ezt. - persze nem kötelező elhinni.
Ja, egyébként a Facebook-kal kapcsolatos közleményével egyetértek Orbánnal, a baj csak az, hogy ő is pontosan ugyanezt csinálja.
És most légy kedves, és bizonyítsd be, hogy hazudok. Valamint írd le szépen, hogy mit tekintesz megbízható forrásnak.
-
overseer-7 #7 de mér hazucc?
Elferdíted a valóságot. Megtéveszted az embereket.
Minden liberális ellenzéki senkiházi ezt teszi..
De miért vagytok ilyen gazemberek?
-
#6 LOL bazmeg...
Ismerőseim kaptak propagandaanyagot az ügyfélkapus email címükre. Többen is, és egyikük sem adott erre engedélyt, semmilyen fideszes kapcsolatuk nincs. Nekem nincs ügyfélkapum, tehát nem tudom.
Annál viccesebb pedig kevés van, mint mikor egy fideszközeli valaki érvel azzal, hogy az minden más forrás propaganda.
Vicc. -
overseer-7 #5 mert az index.hu hiteles hírforrásnak számít?
Röhögnöm kell.
Az index.hu semmi más mint FAKE news.. propaganda, álhír terjesztéssel foglalkoznak és hazudoznak.
Meg is érdemli az a baromarc aki ilyet olvas.. -
#4 https://index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/22/ugy_tunik_tenyleg_az_ugyfelkapus_emailcimet_spammeli_a_fidesz_migransozassal/
Hehehehehehehehe :D:D:D:D Remek időzítés. -
overseer-7 #3 mér nem beszélsz arról az 50 millió facebook profilról aminek adatait felhasználták törvénytelenül, csalárd módon?
Miért ferdíted el a valóságot? Miért útálod a fideszt?? .. csak mert kimondja az igazat?
Miért nem szidod cukkerberget, aki pontosan a társadalom hülyítése és manipulálása céljából hozta létre a közösségi hálózatát, a pénz elit megbízásából és amiért az elit ki is tüntette a munkájáért.
Miért nem beszélsz a gyilkosságokról ami ezt az ügyet kíséri, és amiről a liberális média hallgat.. mint ahogy hallgatnak a migráns krízisről is.
-
overseer-7 #2 De mér hazudsz?
-
#1 Valóban. Csak a Kubatov listák és a FIDESZ illegális adatbázisai használhatók fel a demokrácia manipulálására.
Ebbe a pofonba, nem kellett volna autópálya tempóban belerohanni ...