23
  • Voltan
    #23
    Ez marha jó videó amúgy. Zseniálisan ábrázolja a problémát.
    Az egyenjogúsággal nincs semmi probléma, de az azért már alapvetően a világ boldogabbik felén megvan. Nyilván vannak apróbb kilengések itt-ott, de alapvetően mindenhez meg van a joga a nőknek is, sőt.
    A baj ezzel az SWJ bullshittel kezdődik.
    A nők pilóták akarnak lenni. - Rendben van, rajta, ott a lehetőség
    A nők orvosok akarnak lenni - Rendben van, rajta, ott a lehetőség
    A nők IT-sok akarnak lenni - Rendben van, rajta, ott a lehetőség
    Ez mind rendben van.

    De a manapság divatos SWJ mocsokság sajna tényleg nem erről szól, hanem kvótákról, az pedig nagyon nincs rendben.
  • jkedzs
    #22
    nagyon jól mutatja a videó ezeknek az embereknek a valóságtól elrugaszkodott beteges tévképzeteit.
  • jkedzs
    #21
    az ideológiai alapon való szelektálás hatékonyság és minőség csökkenést jelent a munkahelyeken, ennek pedig egyenes következménye, hogy a komolyabb szinten lévő emberek frusztráltak lesznek.
    innen pedig két út lehetséges, vagy kirúgatják a hülyéket (jobb helyeken ez fog történni), vagy ők mennek el és összeomlik a buli, nem lesz kin élősködni a többieknek.

    elég sokan nem fognak ehhez aszisztálni, ezt nagyon sokan nagyon keményen félregondolják.
    amikor a kivetített, hamis világ találkozik a való világgal... :')
  • cateran
    #20
    De pont, hogy kvotakat akarnak..te eddig hol voltal? Ez a video nagyjabol bemutatja mit akarnak az SJW es feminizmus elharcosai manapsag


    Utoljára szerkesztette: cateran, 2018.03.29. 23:25:02
  • syn7h37ic
    #19
    A női egyenjogúság ott ér véget, amikor fel kell vinni a hűtőt a nyolcadikra.
    Szeretnék végre látni egy útépítő nőt is, mert olyan diszkriminatív, hogy csak férfiak dolgoznak az utak építésén.
    Gendernáci marhaság az egész.
  • Sequoyah
    #18
    De jellemzően a feministák kvótákat akarnak

    Mi az, hogy "jellemzoen"? Ala tudod ezt tamasztani? Jellemzoen NEM kvotakat akarnak, hanem csak fair elbanast. Az hogy neked az a nehany szelsoseges feminista szurja a szemed aki kvotat akar, es csak rajuk emlekszel, az nem azt jelenti, hogy ez barmilyen szinten jellemzo lenne.
    Beszeltel mar egyaltalan novel errol a temarol, hogy mi az o velemenyuk?
  • kékherceg
    #17
    Na és milyen arányban? Fogalmad sincs, mert ez csak egy feltételezés.

    Én vagyok gender rasszista, mert te lenézed a nőket...pfff na köszi nekem ennyi elég is volt. Szerintem fordulj pszichológushoz a kivetítéseiddel. Sajnos ez nem divat kérdése, hanem az objektív értelemé.
  • jkedzs
    #15
    pontosan! csak az a kérdés, hogy milyen arányban...

    az egyetlen, aki ebbe a témába férfi vs nő koncepciót épít bele, az olyan gender rasszisták, mint te, akik az éppen divatos ideológiákat böfögik tudatlanul vissza nem tudván, hogy milyen feszültségeket építenek bele a társadalomba a hittérítő bullshitelésükkel és az olyanok, mint az a Codecool, akik a divatos ideológiákat kihasználva pénzt akarnak csinálni ebből az egészből.

    részemről csak teljesen nyilvánvaló természetes beállítottságokról beszélek (van, de nem kell hozzá tapasztalat, csak ki kell nyitni a szemet), ha nőkről van szó. amiket nyilván te letagadsz, mert hát "a férfi és a nő egyenlő, ezért még több lehetőséget a nőknek!!!" lol

    Jordan Peterson debate on the gender pay gap
    https://www.youtube.com/watch?v=aMcjxSThD54
    üt!
    Utoljára szerkesztette: jkedzs, 2018.03.28. 19:30:46
  • kékherceg
    #14
    Más kérdés, hogy ez csak egy feltételezés a részedről, mivel tapasztalatod nincs róla. Ellenben biztos van tapasztalatod hasonlóan viselkedő férfiakról, mivel közöttük is vannak ilyenek. Ami azt is jelzi, hogy ennek semmi köze a nemiséghez.
  • jkedzs
    #13
    a nők alapvető viselkedése teszi ki őket az IT-ból.

    egyszerűen nem rendelkeznek olyan hozzáállással, ami arról szól, hogy érdekel a technológia, érdekel, hogy komplex rendszerek hogyan épülnek fel, haza mész és ott is ezzel foglalkozol, próbálgatod őket, kockulsz egész nap, tolod bele olyan dolgokba az órákat szabadidődben, ami nem feltétlenül fontos és mindenki más leszarja (és kiröhög), de téged érdekel. olvasod angolul a dokumentációkat, bugokat, követed a programozó arcokat twitteren, nézed hogy mikről beszélgetnek, hátha elcsípsz egy-két új dolgot, amire rákereshetsz.

    tudod mi lesz egy olyan nővel egy munkahelyen, aki ilyen hozzáállással nem rendelkezik? rátolják a sablon, kisegítő munkákat, plusz az excel töltögetős adminisztrációt. és hogy miért?
    azért, mert lerí róla (a kutyájáról beszél a bash faszságai helyett pl), hogy az iskolát csak magolással végezte el, nem rendelkezik plusz tudással, tapasztalattal az IT különböző területeivel kapcsolatban, és ezért nem annyira értékes, mint mások.
    nem ül a munkahelyén munka után csak azért, hogy megértsen egy problémát, amit 5 évvel ezelőtt tolt bele valaki kontár a rendszerbe és amiért kurvára nem fogja senki sem elismerni, felnézni rá, megbecsülni, buksit simogatni neki, mert az IT nem erről szól.

    aztán jönnek majd ezek a "kedvüket megcsinált" nők, akik majd jól beleszaladnak a pofonba a való életben.

    ingyenes oktatáson nem fogja senki sem a fenti hozzáállást megtanulni, az vagy megvan, és akkor már az IT-ben vagy, vagy nincs meg és nem vagy ott.
  • kékherceg
    #12
    Egyáltalán nem vagyok feminista, valamit csúnyán benéztél. Ha a nőt embernek tekintem, attól még nem femináci-férfialázó vagyok. Elég bárgyú ez a következtetés. Nincs olyan, hogy feminácizmus, olyan van, hogy egyesek túlreagálnak dolgokat, akár női egyenjogúságról van szó, akár az ellenkezőjéről. Szóval valójában te meg azok akik feminácinak hívnak másokat, tök ugyanolyanok vagytok, mint azok a bizonyos feminácik, csak a saját nemetekkel kapcsolatban. Fránya kettős mérce. Ők is meg ti is pont olyan hülyék vagytok, ez a tanulság. Egyébként nem a saját nememért teszem (csúnya elszólás volt), amit teszek, hanem az emberekért zusammen.

    Az, hogy egy ingyenes oktatást tartanak azért, hogy felkeltsék az érdeklődést nők számára is, miután egész életükben az volt beléjük nevelve, hogy ez a műfaj a fiúknak van, szerintem pont, hogy egy előremutató dolog. Persze lehet sírni, hogy miért ingyenes, amikor több tízezer éven keresztül el voltak nyomva a nők, csak elég bénának tűnik.

    na szép napot
    jó gyűlölködést
  • fonak
    #11
    Hagyjuk ezt a fasságot, értem hogy becsicskultál a jó meleg punci kedvéért és játszod a feministát, de hidd el semmi jót nem teszel a saját nemednek ezzel a femináci-férfialázós szöveggel. Bár gondolom nem is akarsz, azt hiszed ők mind szánalmas nyomik, akiknek nincs nőjük stb. csak te vagy helikopter, neked nem árt, nem árthat a feminácizmus. :)
  • kékherceg
    #10
    Igen, te vagy az egyik akiről beszéltem. A feleségem üdvözöl, azt üzeni, ne aggódj egyszer neked is lesz majd egy élettársad, ha kinősz ebből a gyerekes mentalitásból, mert azzal amit rám vetítesz és az nők miatti undorodból látszik mennyire kétségbeesett vagy, hogy nőt szerezz magadnak. Ne aggódj, sok embernél természetes még ebben a korban.
  • jkedzs
    #9
    lol a behízelgő magatartásodból látszik, hogy mennyire kétségbeesett vagy, hogy nőt szerezz magadnak.


    Nem neked linkelem, neked már mindegy...
    I’m An Ex-Google Woman Tech Leader And I’m Sick Of Our Approach To Diversity!
    https://medium.com/the-mission/im-an-ex-google-woman-tech-leader-and-i-m-sick-of-our-approach-to-diversity-17008c5fe999

    gyk: visszafelé sül el...
    Utoljára szerkesztette: jkedzs, 2018.03.26. 20:24:15
  • kékherceg
    #8
    Örülök, hogy végre teret nyernek a nők. Az alábbi kommentekből is látszik mennyire szükség van rájuk a sok magukról mit sem tudó félhímsoviniszta nyomik között. Mi, az igazi férfiak, üdvözlünk minden ilyen kezdeményezést.
  • jkedzs
    #7
    anyukájuk mindig megdicsérte őket, hogy milyen szépek és okosak, ezért vágynak az elismerésre máshonnan is. azt persze elfelejtette megtanítani nekik, hogy a való élet nem így működik... teljesen érthető, hogy elkezdtek hisztizni és agresszívan nyomulni.
    persze mivel nem figyeltek fizika órán, ezért nem tudják, hogy erő = ellenerő...
  • Jackal
    #6
    Köszönjük az ingyenreklámot, szeretünk ilyet olvasni, sokat...
  • overseer-7
    #5
    A szakértelem elismerésére vágynak a női informatikusok

    Ahhoz teljesíteni is kellene.
  • fonak
    #4
    Már ahol, ország és területfüggő. De jellemzően a feministák kvótákat akarnak, tehát nem azt, hogy az érdemeiket ismerjék el, vagy hogy egyenlő pályán versenyezhessenek, hanem pozitív diszkriminációt. Ez most ilyen divathóbort lett, mint a mítú, minden magára is adó, megfelelni vágyó, trendi cégnél "nőegyenlőségi" programot indítanak stb.
    Utoljára szerkesztette: fonak, 2018.03.22. 22:14:06
  • Sequoyah
    #3
    Azert mielott ennyire sirsz a pozitiv diszkriminacio miatt, elobb meg kene oldani a negativ diszkriminaciot is, mert egyelore az utobbi van tulsulyban.
    Sajna legtobbeknek teljesen normalis es megszokott a negativ diszkriminacio, de mihelyst egy picit is a masik oldalra lendul a dolog, maris nagy lesz a szajuk.

    Sokkal hitelesebb lenne ezt olyanok szajabol hallani, akik a negativ diszkriminacio ellen is legalabb oly hevesen harcolnak.
  • Relixo
    #2
    Tipikus pozitív diszkrimináció esete lesz ebből is....
    Hagyjuk már annyiba ezt a nőből vagyok nekem több elismerés,megértés,dicséret, elfogadás, helyeslés, akármi jár..... komolyan a nők nem emberek?!?!?! Vagy ők egy külön isten által teremtett faj mert nem fütyikéjük van????
    És ezért nekik jár minden és mindenből 10x annyi mint bármelyik más embernek (vagy mondjam azt ,hogy férfinak?)

    Nagyon gyorsan kéne befejezni ezt az agresszív feminista p.csáskodást mert így is már olyan különbségeket tesznek munkahelyen,iskolába vagy csak a mindennapi életbe a nőkkel,hogy az már pofátlanság!
    A nőnek mindenre van mentsége, mert ő nő. Értitek már nem is ember hanem lassan "isteni" magasságokba emelkedett kis lény akivel istent megillető imádságokkal kell bánni, mert ha nem akkor te egy hímsoviniszta gyökér vagy.
    A férfiakat semmilyen igazságtalanság nem éri .... áááh dehogy! Arany életük van minden szituáció móka és kacagás mert ők férfiak. :D
    Nevetségesek ezek a mai társadalmi beidegződések és NULLA alapjuk. Arról ne is beszéljünk,hogy egy beképzelt bunkó férfiba mit tiszteljünk ? Ugye? És ha egy nő beképzelt és bunkó ? Jaaah ő nő! Őt tisztelni kell akkor is!
    Szánalom a köbön!!
  • Sequoyah
    #1
    Akkor az IT jo palya a nok szamara. Itt az atlagnal sokkal elfogadobbak az emberek. Nalunk rendszeresen vannak no tagjai a projekt-csapatoknak. Es amikor kozuluk kerulnek ki a csapat legjobb tagjai, akkor ezt mindenki el is ismerte. Nem csak szoban, hanem tettekben is, amikor peldaul leepitesre kerult a csapat, aktivan dolgoztunk, hogy a "legjobbak megtartasa" cimen o maradjon.