436
Shadow of the Tomb Raider
  • TBTPumpa

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.11. 21:02:34
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
  • ChipHazard
    30-perc eddig nem látot Gameplay, bizonyos emberek , köztök ez a hölgy, is játszhatot, a game első 4 orájával, abbol vágott össze 30 perc-et, a maradi 20 ban beszél csak ö beszél XD, elvielg még ez sem a végleges build,
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Az első 15 perc:
  • TBTPumpa
  • MerlinW
    Hát eddig nem igen nyitotta meg a pénztárcámat...
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Képek:

• TBTPumpa
  • molnibalage83
    3 éves konfigom van és bőven elvagyok vele ma is. Persze nem úgy játszok, hogy ultrára rakok mindent. No, nem mintha a Witcher 3 óta bármivel játszottam volna, ami igényelte volna a vasat...
  • Zegi Norbi HUN
    Ez sajnos igaz, meg persze sok minden másra is :( Drágák a PC alkatrészek, mert szerintük drága őket gyártani, drágák a játékok, mert szerintük ezek is sokba kerülnek és lassan már csak szolgáltatás szerű termékek lesznek(Square Enix is ezen gondolkozik erősen). Szép kis világ elé nézünk mindenféle szempontból.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.07.26. 09:47:23
  • caps lock
    Csak aztán ne aranyáron kínálják majd. Durva hogy mennyit drágultak a játékok.
  • TBTPumpa
    Aranylemezre került a játék:
  • TBTPumpa
  • ChipHazard
    Shadow of the Tomb Raider Gameplay Demo - IGN LIVE E3 2018

Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2018.06.12. 23:11:51
  • darkSectorxxx #98
    Beszarok, ez az Uncharted 4. :D
    Ami a pályát illeti.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.12. 14:14:18
  • ChipHazard
    Shadow of the Tomb Raider 4K PC Gameplay – First Look

Ez valami rohadt jol nézki, és apám Lara elképesztően jol nézki, menyire jo edzett alkata van, marha jo hogy igy vizuálisan is sokat fejlődött, a sok hegy mászás, meg egyéb kalandozás igen csak meg edzette
  • hawkie22
    Azért ez a stealth gameplayes videó kicsit a Predatorra emlékeztetett. A vége felé, ahol a kerepelö madárhang volt, na akkor majdnem azt hittem, a Predatort nézem. :)
  • TBTPumpa
    Hivatalos forrásból, némileg jobb minőségben:
  • caps lock
    Jonah-ra rá sem ismerni. Nemcsak a haj és szakáll miatt, de úgy látom fogyott és csontosabb lett az arca. Persze tudjuk hogy Lara mellett kemény az élet..
  • TBTPumpa
    Csak szerintem minimális az előrelépés grafikában a 2015-ös Rise of the Tomb Raider-hez képest?
  • molnibalage83
    Itt is a viaszbábu érzésem van főleg, ha vizes a karakter.
  • grebber
    E3 2018: Mozgásban a Shadow of the Tomb Raider

• molnibalage83
    A környezet szép de - nem vicc - a karakterek mintha viaszból lennének, mint az extrén módon szétPS-elt fotók az emberekről. Ennél a 3+ Witcher 3 életszerűbb volt vagy akár az előző rész. Néha a kevesebb több.
  • TBTPumpa
    Screenshots:

• ChipHazard
    DAT ASS
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://www.tombraiderchronicles.com/images/shadow-of-the-tomb-raider-e3-gameplay-frames/shadow-of-the-tomb-raider-cinematic-frame-035.jpg

48 of the finest frames from E3 4K Shadow of the Tomb Raider Trailer
    http://www.tombraiderchronicles.com/shadow-of-the-tomb-raider/cinematic-frames-e3-gameplay-01.html
    Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2018.06.11. 13:27:24
  • hawkie22
    Nem lesz ez rossz. Azt lehet tudni, hogy az elözö rész végigjátszása szükséges e a történet megértéséhez? Sajnos az elsö 30-35% után abba kellett hagynom anno és még mindig nem fejeztem be az elözö részt. :)
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Shadow of the Tomb Raider E3 menetrend
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa

A vásárlás mellé Shadow Band Resource Pack (DLC) jár. Igen, a könyvben lesz egy DLC kód, ami a játékhoz kapcsolódik.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.09. 20:02:41
  • darkSectorxxx #80
    Mondjuk az engem nem hozott lázba, a zsir rucikka ellennék.
  • TBTPumpa
    Rise-ban is volt már mikrotranzakció (kártyák).
  • darkSectorxxx #78
    Hát, figy, ez szerintem sok esetben ha nem pénzel valakit az MS vagy Sony, akkor elkerülhetetlen.
  • Evoluti0N
    Ajjajj! Ne legyen igazam, de ez az in-game resource nagyon úgy hangzik nekem, h kapunk egy újabb szingli player játékot mikrotranzakcióval.